חמוץ-מתוק

../images/Emo175.gifחמוץ-מתוק

שבועיים הלכתי לי באוּפוֹריָה וראיתי את הסימנים של הצלחת הביוץ. הגוף שלי הרגיש הצלחה. הכל נראה לי אידאלי. טעם מתוק בפה. לפני יומיים התחילו פקפוקים, שמא אולי אני מדמיינת ובעצם כל הסימנים הם הזיות ליבי, שכן אני כבר יודעת איך הסימנים נראים ומרגישים ולכן אולי אני רק מדמה סימנים. אתמול הגיעו הסימנים של המלכה מה לעשות, אצלי היא לא מכשפה אלא מלכה - כמי שכל השנים חוותה מחזור לא סדיר, אני נותנת הרבה כבוד למלכה כשהיא מגיעה בצורה סדירה, בזמן המתוכנן אפילו כשהיא משבשת את החלומות שהיו לי במשך שבועיים אז אתמול הגיעו הסימנים, שגרמו לאכזבה מסויימת (כגודל הציפיות) והיום היא הגיעה במלוא עוזה כנראה שהגוף שלי עוד לא מוכן להריון. אולי הוא מעדיף לידה במרץ אז עכשיו רשמית אני מצטרפת למירוץ יוני שיהיה מוצלח לכולנו!
לולה הפילולה

פּוֹנְג

New member
אוף. כעדה מסרית (במסר) לתחושות שלך

החזקתי לך אצבעות וכל יום שעבר ולא הייתה כאן הודעה שלך (הודעה זו או אחרת) הייתי בטוחה שהנה זה אכן קורה. הנה יש מישהי שיודעת לקרוא את הסימנים של הגוף שלה. ולא רציתי לנג'ס כי תארתי לעצמי שאת בטח מנג'סת לעצמך די והותר... אז אולי את 'תשרתי' את המלכה שלך עוד חודש בנאמנות, היא תהיה מספיק בטוחה בעצמה ולא תחשוש מחרדת נטישה ותנטוש אותך לתשעה חודשים (לפחות) החל מהביקור הזה.

למעלה