הקורבן!

Efrat K

New member
../images/Emo175.gifהקורבן!../images/Emo175.gif

אני זוכרת שהתחלנו לעשות ואז הפסקנו באמצע. אז הקורבן הפעם היא............מיכל(M i c k e y 15). אז יאללה שאלות. מהי הלהקה האהובה עלייך(חוץ ממקפליי)? את יכולה לחיות בלי פלאפון/מחשב?כמה זמן? מהו השיר האחרון ששמעת? האם אי פעם הפתיעו אותך? וקבלי עידוד על מתמטיקה אתמול
תמיד יש מועד ב'.

NoOop

New member
../images/Emo15.gifשאלות:

מה הדבר שתרצי ליומולדת? רגע, בת כמה את? את אוהבת חמאה? יש לך חבר? באיזה גיל את רוצה להתחתן? את רוצה ילדים? כמה? - מה שלומך? מה עושה היום? איזה כיתה את? את אוהבת את המורה שלך?

m i c k e y 15

New member
היי לך../images/Emo9.gif

מה הדבר שתרצי ליומולדת? כרטיסים לטיסה והופעה של מקפליי בלונדון
רגע, בת כמה את? באוגוסט 17 את אוהבת חמאה? לא יש לך חבר? אמממ זה מסובך..חח באיזה גיל את רוצה להתחתן? 25 ככה...מה שיהיה יהיה את רוצה ילדים? אהא כמה? 2-3 | מה שלומך? הכל אחלההה....בערך מה עושה היום? היום...לומדת לתנך..לבגרות שביום ראשון איזה כיתה את? י"א את אוהבת את המורה שלך? לא! חחח היא גרועה תודה

m i c k e y 15

New member
../images/Emo9.gif

תודה מאמיי מהי הלהקה האהובה עלייך(חוץ ממקפליי)? ואוו..עוד הרבה..העיקריים: באסטד,פול אאוט בוי,בלינק 182,גרין דיי,NFG,AAR,TBS את יכולה לחיות בלי פלאפון/מחשב?כמה זמן? אני לא ממש מתלהבת מפלאפון..אבל בלי מחשב..אחח שבוע חח כמו שהייתי בפולין אבל שם לא חשבתי על זה..אני לא יכולה בלי מחשב..חח מהו השיר האחרון ששמעת?
McFly - Home Is Where The Heart Is האם אי פעם הפתיעו אותך? אהא..כשהייתי חולה לאיזה שבוע וחצי ואז חזרתי לכיתה..עשו לי מסיבת הפתעה..בגלל שחזרתי חח

NoOop

New member
../images/Emo15.gifעוד עוד D:

אם חברה שלך הייתה מנשקת אותך, איך היית מגיבה? אם היית זוכה במליון שקל, מה היית עושה? נכון השאלות מוזרות? יופי. עכשיו, מה השעה? מה תעשי עוד שעה? יש תכנונים להיום? מתי את הולכת לישון בד"כ? יש לך חברה הכי טובה? וחבר הכי טוב? את אוהבת את המקצוע תנ"ך? ומתמטיקה? ואת חושבת שתצליחי כשתהיי גדולה? במה תרצי לעבוד? את חושבת שלהיות מורה זה מקצוע לא טוב? את תרצי להיות מורה? יוםטוב.

m i c k e y 15

New member
עונההה../images/Emo9.gif

אם חברה שלך הייתה מנשקת אותך, איך היית מגיבה? אממ בשוק..חח ואז מדברת איתה על זה חח
אם היית זוכה במליון שקל, מה היית עושה? הייתי..שמה אותו בבנק! ומקבלת ריבית חח
נכון השאלות מוזרות? חח כן
יופי.
עכשיו, מה השעה? 7 ועשרה
מה תעשי עוד שעה? אראה חדשות
יש תכנונים להיום? לא ממש
מתי את הולכת לישון בד"כ? 4 בבוקר...בימי שישי..וברגיל 12-1 ככה
יש לך חברה הכי טובה? יש לי אפילו 2! חח
וחבר הכי טוב? לא
את אוהבת את המקצוע תנ"ך?לא
ומתמטיקה? ממש ממש ממש ממש ממש ממש לאאאאאא
ואת חושבת שתצליחי כשתהיי גדולה? מקווה
במה תרצי לעבוד? לודעת
את חושבת שלהיות מורה זה מקצוע לא טוב? לא טוב! חח
את תרצי להיות מורה? ממש לא טנקיו סוויטי

NoOop

New member
../images/Emo15.gifזה ממש כיף XD

אוקי. נמאס לך ממני? P: להפסיק? טוב, אחר כך. אז.. איך הילארי לדעתך? גם את כמוני חושבת שהשינוי שעברה טיפ טיפה מיותר? איזה שיר את אוהבת מהחדשים שלה? בלונד או חום? יש לך HOT? [במידה וכן:] רוצה האלופה? [אז, yes:] ראית השיר שלנו? את יודעת לשחק טאקי? וספידי? זה כיף? מתי הפעם האחרונה ששיחקת? יש לך פיג'מה? את לובשת אותה עכשיו? את קוראת בראש1? את אוהבת שהשאלות קשורות אחת לשניה? כי אני לא. 3> לילהטוב.

m i c k e y 15

New member
חחחחח

נמאס לך ממני? P:לא חחח את חמודה להפסיק? לא לא keep on going טוב, אחר כך. אז.. איך הילארי לדעתך? היא ממש ממש ממש יפה! גם את כמוני חושבת שהשינוי שעברה טיפ טיפה מיותר? אה א איזה שיר את אוהבת מהחדשים שלה? with love ולגמרי לגמרי את outside of you בלונד או חום? בלונד יש לך HOT? לא [במידה וכן:] רוצה האלופה? לא חחחח [אז, yes:] ראית השיר שלנו? מעט את יודעת לשחק טאקי? אהא וספידי? כןכןכן זה כיף? מאוד
מתי הפעם האחרונה ששיחקת? לפני שנה חחחחחח יש לך פיג'מה? כן את לובשת אותה עכשיו? כן..משום מה לילה חח את קוראת בראש1? כן את אוהבת שהשאלות קשורות אחת לשניה? לא אפכת לי חחחח

NoOop

New member
../images/Emo15.gifהקפצה! :-O

למה אתם לא שואלים גם שאלות O: לא יפה.

למעלה