HOLY FUCKING SHIT!

Because Of May

New member
תרגום לשיר: (רועי, מזכיר לך משו?../images/Emo6.gif)../images/Emo109.gif

"...זה עדיין קשה יותר, שלושה חודשים שחייתי כאן בלעדייך, שלושה חודשים, כן, שלושה חודשים שכאבתי, שלושה חודשים ואני עדיין נושמת, שלושה חודשים ואני עדיין זוכרת, שלושה חודשים ומחכה, שלושה חודשים ואני עדיין פיכחת, עודרת את כל עשביי אבל שומרת את הפרחים..." OMG, זה שיר כ"כ כ"כ יפה עם כ"כ הרבה משמעות...
צריך לעשות בפורום ניתוח שירים... תאמינו לי, זה טוב החרא הזה

One Minute

New member
גם אני מנסה לתרגם ../images/Emo67.gif

זה עדיין קשה, שלושה חודשים שאני חיה כאן בלעדיך, שלושה חודשים,כן שלושה חודשים,כואב לי. [הלב T.T או מה? ] שלושה חודשים שאני עדיין נושמת, שלושה חודשים שאני עדיין זוכרת, שלושה חודשים ומחכה, שלושה חודשים ואני עדיין פיכחת, עודרת את כל עשביי [נו את השורה הזאת העתקתי ממאי
] אבל שומרת את הפרחים

ואוווואואוו../images/Emo99.gif

סובר מדהיםםםםםםםם
CIHAK יפה
פעם ראשונה שאני שומעת את מייבי
ההתחלה כזאת קאנטרי כזאת לא?
מייבי פשוט מושלם
תודה אור

כתבתי../images/Emo6.gif

אבל בשמיעה שניה עשו ממנו יותר ממה שהוא בטירוףףףףףףף
כולם ציפו לו והוא פשוט עוד בלדה אבל מייבי מושלם
.פשוט מושלם
. אני מאוהבת במייבי
5$#מייבי@^#@^%$%&%@^@

One Minute

New member
לא נכון הוא יותר יפה ממיייביי מיייבי משעמם

ארגג @#$^#@@@@ סובר מושי בטירוף היום הלבשתי אותו בבגדים וורודים [XDD] שקט
הוא השיר שלייי עאאאאאאאאאאאאאאאאא @#$

patito ƒeo

New member
רגע זו פעם ראשונה? ../images/Emo107.gif

אז חכי לשיר המלא[: שיר מדהים.

One Minute

New member
סיכום דעות שלי.../images/Emo26.gif

Sober שיר יפה בטיררוווףףףף
Maybe ו CIHAK ממש מזכירים את הקול שלה בטנקפול. יותר נכון כולם. גם סובר. וקשה לי להודות בזה כי הסובר המושלם שלי יפרד ממני הו סובר הו רועי XD

WundeRKind

New member
סופסוף עובד../images/Emo70.gif../images/Emo105.gif

טוב, אז ככה
. Sober- וואו
, כל פעם שאני חושב שהקול של קלי מדהים, אני מופתע לגלות שהוא יכול להיות אפילו יותר מדהים. לא יודע מה יש לכולם עם הצעקות שלה, אני חושב שהצעקות הם נורא במקום (לעומת Haunted). הליריקס חזק ביותר
. אני כבר מת לשמוע ולקרוא את כל השיר
. Maybe- בנתיים הגרסאת לייב הרבה יותר טובה, אבל זה רק ההתחלה של השיר אז קשה לקבוע, אני עדיין חושב שזה אחד השירים היפים של קלי, אבל נראה מה עשו ממנו באולפן... Can I have A kiss- בנתיים השיר הכי אהוב עלי באלבום, ביחד עם sober..מרגיע, מרגש, עצוב קצת, הקול שלה מעולה. אני יכול להבין מאיפה ההשוואות ל Thankful, אבל אתם מציגים את זה כאילו זה דבר רע
.. זה אחלה
בקיצור, מהשירים באלבום, זה הדירוג שלי בנתיים. Sober Can i have a kiss Maybe Haunted Never again (שהביצוע בAI יותר טוב מהגרסאת אולפן ומכל גרסא אחרת) One minute yeah

One Minute

New member
נראה לי שהתכוונת אליי עם ההשוואה.אני צודק?

לא אמרתי שיש משהו רע בקול שלה בThankful פשוט יש משהו יותר עוצמתי ב Breakaway |נוסטלגיות מטנקפול| אהמ זו דעתי ><" למרות שcihak סובר ומייבי עדיין יפים

otollo

New member
../images/Emo174.gifסתם שתדעו...

שאיזה אתר אינטרנט של תחנת רדיו אמריקקית אמרו שאו מחר או מחרתיים הם יעלו קליפים של כל השירים באלבום
... חוץ מהבשורה המשמחת הזו, רק שתדעו שבדר"כ כמה ימים אחרי שיוצאים כל הקליפים האלבום דולף..
.

One Minute

New member
אני מת לשמוע את OM בגירסת אולפן @#%

יאיאיאיאיאיא ע
אני קצת פקאצי בגלל זה :S

WundeRKind

New member
קלי על סובר, מייבי, CIHAK וNA../images/Emo105.gif

Sober (פיקחת) "השיר האהוב עלי באלבום הוא "סובר". מוזיקלית, הוא כמעט מהפנט. אתה פשוט הולך לאיבוד בתוכו, זה פשוט כ"כ יפה.. השיר מדבר על השרדות של משהו שאתה חושב שיכול לעבור או להגמר.. אני לא אלכהוליסטית, זה לא על זה. זו רק מטאפורה..לכל אחד יש משהו שהוא מכור אליו שלא יכולים בלעדיו, אז זה יכול להיות על כל התמכרות שיש לכם.." Maybe (אולי) "מייבי הוא על מערכת יחסים, כאשר בין 2 הצדדים, כשאחד הוא תמיד העקשן, בעוד השני מנסה קשה.. ואז כשנפרדים הצד השני הופך להיות העקשן..אולי יום אחד הם באמת יהיו באותו העמוד (מצב)..." Can I have a kiss (אני יכולה לקבל נשיקה?) "אפעם לא כתבתי שיר על סיטואציה כזאת. כל הרעיון של השיר הוא שאתה ממש רוצה שמערכת יחסים תעבוד, ואתה מתאמץ בשביל זה, אבת באותו זמן אתה ידוע בתור אחד שמפשל..אני יודעת שאני בד"כ מפשלת..." Never again (אפעם לא עוד) "את נבר אגיין כתבתי לפני שנתיים. זה היה השיר הראשון שכתבתי לאלבום. כתבתי אותו בדיוק כש"ברייקאווי" יצא. השיר הזה הוא על מערכת יחסים שהולך ונהיה מר.. השיר הזה הופך (למשהו שאין לי מושג מה הוא אומר) מנטלי.. והנה באנגלית: 'Sober' "My favorite song on the album is 'Sober.' Musically, it's almost hypnotic. You just get lost in it, it's just so beautiful. This song is about surviving something you think you can get past or over. I'm not an alcoholic; that's not what it's about. It's just a metaphor. Everyone has something they are addicted to that they can do without in their life, so it could be about whatever your addiction is." 'Maybe' "'Maybe' is about a relationship where, with the two people, one's always stubborn while one is trying hard, and then turning the other way with the other person becoming the stubborn one. Maybe one day that they will actually be on the same page." 'Can I Have A Kiss' "I've never written a song about this type of situation. The whole point of this song is like, you are really wanting a relationship to work, and you're trying hard for it, but at the same time you're known for being the screw up. I know that I usually screw up." Never Again' "'Never Again' is a song I wrote over two years ago. This was the first song we wrote for the album, and I wrote it right when 'Breakaway' came out. The song is about a relationship gone sour. The song turned into this whole 'Stepford Wives' mentality."

otollo

New member
../images/Emo174.gifיואו

סובר זה באמת שיר המשך לאדיקטד נו XD. חח דמיינתי את זה בהתחלה כזה "You're no longer a drug, You're no longer a demon I can't face down"
.

WundeRKind

New member
קלי מדברת על העטיפה של הדיסק../images/Emo105.gif

"רציתי משהו שונה. לאלבום יש הרבה צדדים כבדים, הרבה מתוקים, חלקים ציניים, וחלק מנלכוליים, מאוד מאוד עצובים.. רציתי תמונה שתציג משהו יפה מכוסה בהרבה זבל. בסוף בגרם מדרגות זו אני יושבת, נראית יפה ואבודה במחשבות, כמעט מראה של שלגייה, בעוד שכל השאר כהה מאוד. אני לא ממש שייכת, הכל קודר." וואוווו, עכשיו אני ממש אוהב את העטיפה
ועוד בעיקר שהיא בחרה אותה בעצמה

WundeRKind

New member
רק שאיימי מפטרת את כל הנסיכים שלה..../images/Emo3.gif../images/Emo105.gif

למעלה