שאלון, להחיות ת'פורום

../images/Emo174.gifשאלון, להחיות ת'פורום../images/Emo174.gif

לקוח מפורום סקרים ושאלונים עבר: שם המורה בכיתה א': הזיכרון הראשון שלך: האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: המקצוע הראשון שנכשלת בו: המקצוע האחרון שנכשלת בו: האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: השיר האחרון ששרת: הדבר האחרון שצחקת בגללו: הפעם האחרונה שבכית: האדם האחרון שראית: הדבר האחרון שאמרת: הדבר האחרון שאכלת: הדבר האחרון ששתית: הדבר האחרון שקנית: השיר האחרון ששמעת: הדיסק האחרון שקנית: הפעם האחרונה שעזרת לאמא: הדבר הכי מטורף שעשית: הווה: שיער נוכחי: בגדים נוכחיים: תכשיטים נוכחיים: עצבנות נוכחית: התגעגעות נוכחית: תמונת דסקטופ נוכחית: חבר\\ה?: אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? האם אתה עייף? רעב? את מי אתה הכי רוצה לחבק?: ממה הכי נמאס לך?: את מי היית רוצה להרוג? הכי פחות מהנה?: עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: איפה אתה הולך לגור?: כמה ילדים אתה רוצה?: באיזה סוג של מכונית תנהג?: איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: חושב הרבה על העתיד?: מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: ספר אהוב: סופר(ים) אהוב(ים): צבע אהוב: פריט לבוש אהוב: איבר שהכי מושך אותך: אתה שמח כש: אתה מרגיש בודד כש: האם אתה חושב יותר מדי: אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אדם מפורסם שפגשת: האם יש לך אילושהם חרטות: קפה אהוב: ריח אהוב: מה מכעיס אותך: מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: האדם שעושה לך הכי טוב: סגנון מוזיקה אהוב: חדר אהוב בבית: מקום אהוב בעולם: מקצוע שנוא: מורה אהוב: אוהב את בצפר?: נרדם בשיעורים?: מעשן?: נפגע (רגשית) בקלות?: נותן מעצמך?: אוהב לפוצץ נייר בועות? לועס דברים? אוהב להתקלח?: אוהב להתעטש?: שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: אוהב לצחצח שיניים?: אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: אוהב לנסוע או הולך ברגל?: חוסך כסף למשהו מיוחד?: ישן הרבה?: בתול?: נקשר לחפצים?: אוהב חולצות גזורות?: גופיות?: אוהב לטייל?: אוהב כפכפים?: לובש בוקסר?: שמש או גשם?: רוב הזמן - קר לך או חם לך?: ילדותי?: חולם בהקיץ?:

עונה-

עבר: שם המורה בכיתה א': מירה הזיכרון הראשון שלך: לא יודע האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא שידוע לי חח האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא יודע המקצוע הראשון שנכשלת בו: לשון נראלי.. המקצוע האחרון שנכשלת בו: לא נכשלתי האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): כן.. הכל בתוך הרצליה בערךבערך 4-5 פעמים איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה השיר האחרון ששרת: של אוונסנס.. הדבר האחרון שצחקת בגללו: לא יודע הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: מור אח שלי הדבר האחרון שאמרת: אפשר מסטיק? הדבר האחרון שאכלת: מסטיק הדבר האחרון ששתית: מים הדבר האחרון שקנית: לא קניתי השיר האחרון ששמעת: אוונסנס הדיסק האחרון שקנית: השיר שלנו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: אתמול הדבר הכי מטורף שעשית: קפצתי מהגשר הגדול באילת הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: T-שירט ומכנס ארוך של Hains תכשיטים נוכחיים: אין עצבנות נוכחית: מהמבחן מחר התגעגעות נוכחית: לא יודע תמונת דסקטופ נוכחית: הר געש חבר\\ה?: לא אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אוריאן האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? לפעמים האם אתה עייף? רעב? עייף לא רעב את מי אתה הכי רוצה לחבק?: אמא ממה הכי נמאס לך?: מהלימודים את מי היית רוצה להרוג? שרה הכי פחות מהנה?: לא יודע עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: רואה חשבון אולי איפה אתה הולך לגור?: לא יודע כמה ילדים אתה רוצה?: לא יודע באיזה סוג של מכונית תנהג?: מאיפה לי?@!!!! איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: בית טוב, הרבה כסף חחח חושב הרבה על העתיד?: ממש לא.. צריך אבל ההווה חשוב יותר בינתיים מפחד ממנו?: וקצת בכללי: להקה אהובה: אין ספר אהוב: אין סופר(ים) אהוב(ים): אין צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: מכנס ארוך איבר שהכי מושך אותך: פחחחחחחחחחחחחחחחחח אתה שמח כש: מתחיל הש"ש אתה מרגיש בודד כש: כש: כש: כש: האם אתה חושב יותר מדי: כן אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: תל מונד אדם מפורסם שפגשת: נינט האם יש לך אילושהם חרטות: כן קפה אהוב: נמס ריח אהוב: מסטיק בזוקה מה מכעיס אותך: הכל מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לימודים האדם שעושה לך הכי טוב:אמא סגנון מוזיקה אהוב: ים תיכוני חדר אהוב בבית: הסלון מקום אהוב בעולם: אין מקצוע שנוא: אנגלית בערך.. מורה אהוב: רונית אוהב את בצפר?:לא נרדם בשיעורים?: לא מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: כן נותן מעצמך?: כן אוהב לפוצץ נייר בועות? כן לועס דברים? כן מסטיק אוהב להתקלח?: כן אוהב להתעטש?: כן שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. לא קונה צרובים\\צורב?: צורב אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ישן הרבה?: לא בתול?: כן נקשר לחפצים?: פחח לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: לא אוהב לטייל?:כן אוהב כפכפים?: כן לובש בוקסר?: לא שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: בקיץ חם בחורף קר ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא תודה היה טוב

(א)ניניני..../images/Emo174.gif

עבר: שם המורה בכיתה א': נעמי הזיכרון הראשון שלך:
האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?:לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: לא
המקצוע הראשון שנכשלת בו: תנ"ך המקצוע האחרון שנכשלת בו: הכל
סתם האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): פעם 1 איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: אחלה
השיר האחרון ששרת: שלום כיתה א'(?) הדבר האחרון שצחקת בגללו: בדיחות, באתר בדיחות. לא מזמן. הפעם האחרונה שבכית: לא זוכר האדם האחרון שראית: אמא שלי, בסלון הדבר האחרון שאמרת: אנ'לא רעב!!!11111 (לאמא שלי שרוצה שאני יאכל
)
הדבר האחרון שאכלת: ג'חנון, בבוקר (ואני לא מרוקאי
) הדבר האחרון ששתית: שוקו
הדבר האחרון שקנית: מסטיק, אתמול בסוף בצפר: השיר האחרון ששמעת: אני שומע עכשיו את עוד מעט (השיר שלנו) זה מיקס שאני עשיתי
הדיסק האחרון שקנית: אממ השיר שלנו הפעם האחרונה שעזרת לאמא: פייייייייי ממזמן הדבר הכי מטורף שעשית: אממ לא יודע הווה: שיער נוכחי: שחור בגדים נוכחיים: ג'ינס וחולצה
תכשיטים נוכחיים:
עצבנות נוכחית: -- התגעגעות נוכחית: -- תמונת דסקטופ נוכחית: אממ של העין שלי
חבר\\ה?: לא כרגע
אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: נינט.. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? תמידד האם אתה עייף? רעב? עייף. את מי אתה הכי רוצה לחבק?: את לולי (הכלב שלי) ממה הכי נמאס לך?: "ליאל תאכל!!!!!11111" ציטוט של אמא שלי את מי היית רוצה להרוג? את המורה למתמטיקה הכי פחות מהנה?: בצפר עתיד: מה הקריירה שלך הולכת להיות?: שחקן, זמר (אמן~!) בע"ה טפו טפו טפו!!! איפה אתה הולך לגור?: על החוף
כמה ילדים אתה רוצה?: 4 באיזה סוג של מכונית תנהג?: פורשה שחורה, גג נפתח, 2 מושבים
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: אממ באולפן הקלטות אחרי ה34863 אלבומים שהוצאתי כברXD חושב הרבה על העתיד?: לא ממש מפחד ממנו?: מהמוות כן וקצת בכללי: להקה אהובה: אממממממ ארוואי אם זה עדיין נחשב ספר אהוב: -- סופר(ים) אהוב(ים): -- צבע אהוב: ירוק פריט לבוש אהוב: ג'ינסים איבר שהכי מושך אותך: עיניים אתה שמח כש: אני שמחXD אתה מרגיש בודד כש: אני בודדXD האם אתה חושב יותר מדי: אממ לא.. לא יודע חח אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: הוואי אדם מפורסם שפגשת: הרבהההה האם יש לך אילושהם חרטות: לא קפה אהוב: שוקווווווווווווווו!!!11111111 שליטה
ריח אהוב: של החנות "סבון של פעם"
מה מכעיס אותך: נודניקים מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: אממ רקדן סטפס, אני משחק טניס כבר 5-6 שנים האדם שעושה לך הכי טוב: הכלב שליייייייייי כפאעעעעעעעעעעעליו סגנון מוזיקה אהוב: היפהופ רוק טרנס ראפ חדר אהוב בבית: החדר שלי מקום אהוב בעולם: הרבה מקצוע שנוא: מתמטיקה מורה אהוב: המורה לשל"ח אוהב את בצפר?: לא נרדם בשיעורים?: לפעמים מעשן?: לא נפגע (רגשית) בקלות?: לא
נותן מעצמך?: נגיד.. אוהב לפוצץ נייר בועות? בטחחחחח
לועס דברים? מסטיקים, כן אוהב להתקלח?: למה לא אוהב להתעטש?: כןןןןןןןןן חח סתם מה? שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כן אוהב לצחצח שיניים?: לא אבל מה לעשות צריך לעשות את זה
אכפת לך מאיכות הסביבה?: אכפת לי מהסביבה שלי.. קונה צרובים\\צורב?: לפעמים אוהב לנסוע או הולך ברגל?: לנסוע וללכת ברגל.. אני יודע?! חוסך כסף למשהו מיוחד?: לא ממש ישן הרבה?: כן בתול?: נחשו
נקשר לחפצים?: לא אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כן אוהב לטייל?: כן אוהב כפכפים?: כן מאוד לובש בוקסר?: כן שמש או גשם?: גשם רוב הזמן - קר לך או חם לך?: לא יודע ילדותי?: לא חולם בהקיץ?: לא סופסוף נגמר ברוך השםםםםם

אני../images/Emo9.gif../images/Emo110.gif

וואי פורום סקרים ושאלונים.. נטשתי תפורום הזה לפני כמה זמן
עבר
שם המורה בכיתה א': מלכה
הזיכרון הראשון שלך: חחחח האמת? לא זוכרת כלום האם בילדותך התנהגת כבן\\בת המין השני?: לא
האם נהגת לאכול דברים מוזרים?: חחחחחחחחחח לא המקצוע הראשון שנכשלת בו: לאזוכרת
המקצוע האחרון שנכשלת בו: כנ"ל^ האם עברת דירה? (לאן? כמה פעמים?): מממממממ גרתי פעם בחו"ל.. בסינגפור.. איזה שנתיים ככה.. ואז באנו לבית שלנו בארץ
בת"א איך היית מגדיר את הילדות שלך במילה אחת?: נחמדה
השיר האחרון ששרת: שדות ביקשו
הדבר האחרון שצחקת בגללו: אממ לא זוכרת.. אבל זה היה היום
הפעם האחרונה שבכית: לאזוכרת
אבל זה הולך להיות מחר
יש לי חיסוון
האדם האחרון שראית: אחותי
הדבר האחרון שאמרת: "כן"
הדבר האחרון שאכלת: קליק
הדבר האחרון ששתית: קולה הדבר האחרון שקנית: לאזוכרת
השיר האחרון ששמעת: שדות ביקשו
^^^^^^^^ הדיסק האחרון שקנית: של שירי מימון הפעם האחרונה שעזרת לאמא: וואי..
... הדבר הכי מטורף שעשית: לא עשיתי
אצלי מטורף זה יהיה לעלות למשו שהוא אפילו כמעט [כמעט!] מתהפך בלנוה פארק
אני ממש פחדנית..
הווה
שיער נוכחי: מזתומרת?
חום.. די ארוך..
בגדים נוכחיים: מממממממ הבגדים שישנתי איתם
תכשיטים נוכחיים: שרשרת שאבא הביא לי מהוואי
פנינה כזאת
וזהו
עצבנות נוכחית: חחחחחחחחחחחחח
ממממ.. אנלא עצבנית כרגע
התגעגעות נוכחית: אבא.. הוא טס כבר 3 פעמים בחודש האחרון
תמונת דסקטופ נוכחית: שלי ושל אגמי
חבר\\ה?: אין אדם אחד שהיית רוצה שיהיה כאן ברגע זה: אינלי שמץ. האם אתה מתחמק ממטלה שעליך לעשות? כה
האם אתה עייף? רעב? לא ולא
את מי אתה הכי רוצה לחבק?: לא דעת
ממה הכי נמאס לך?: מבצפר! את מי היית רוצה להרוג? תמורים
ועוד כמה.. הכי פחות מהנה?: בצפר[?]
עתיד
מה הקריירה שלך הולכת להיות?: חחחחחחח אינלי מושג! איפה אתה הולך לגור?: לאדעת.. אבל לא בת"א
כמה ילדים אתה רוצה?: 2
[לפחות אתזה אני יודעת
] באיזה סוג של מכונית תנהג?: חחח לא מבינה בזה
איפה היית רוצה למצוא את עצמך בעוד 15 שנה מהיום?: מאושרת
חושב הרבה על העתיד?: קצת..
מפחד ממנו?: כע קצת
וקצת בכללי
להקה אהובה: אוונסנס ספר אהוב: אין
סופר(ים) אהוב(ים): כנ"ל.. מלא זמן לא קראתי ספר.. חוץ מביום כיפור שלא היה כ"כ מה לעשות צבע אהוב: כחול פריט לבוש אהוב: גופיות
אבל בקיץ..
איבר שהכי מושך אותך: עיניים
אתה שמח כש: אני שמחה כמעט כל החיים שלי
אתה מרגיש בודד כש: אין אפחד שיקשיב לי:( האם אתה חושב יותר מדי: אמממ אפשר להגיד אם יכולת לחיות בכל מקום בעולם, איפה: אילת
אדם מפורסם שפגשת: ממממממ ליאור נרקיס, אגם רודברג
, עמוס לביא, ועוד כמה
לא זוכרת כרגע
האם יש לך אילושהם חרטות: הרבה קפה אהוב: לא אוהבת
ריח אהוב: ממממממ.. מה מכעיס אותך: הרבה.. אני מתרגזת די בקלות
מה היא האיכות (כשרון, תכונה) הכי טובה שלך: לאדעת
האדם שעושה לך הכי טוב: ממממ יש כמה
סגנון מוזיקה אהוב: כמעט הכל.. חדר אהוב בבית: שלי
מקום אהוב בעולם: החדר שלי
מקצוע שנוא: מממממ הכל כמעט/: מורה אהוב: המחנכת שלי
אוהב את בצפר?: לע נרדם בשיעורים?: חחחחח לא מעשן?: לע נפגע (רגשית) בקלות?: מאוד בקלות.. נותן מעצמך?: לאדעת
אוהב לפוצץ נייר בועות? חחחחחחחח
כע
לועס דברים? כה
אוהב להתקלח?: סביר כזה.. לא אוהבת ולא לא אוהבת
אוהב להתעטש?: חחחח לא:S שונא כשנרדמת לך הרגל (או כל איבר אחר בגוף)?: כככע! אוהב לצחצח שיניים?: מממממממ.. לא אוהבת ולא לא אוהבת
אכפת לך מאיכות הסביבה?: ממ..
קונה צרובים\\צורב?: אני צורבת כשאני יוצאת לטיול ואני רוצה שירים מכמה דיסקים
אחרת אני צכה לקחת פשוט ערמה של דיסקים
אוהב לנסוע או הולך ברגל?: גם וגם חוסך כסף למשהו מיוחד?: מממ לא ישן הרבה?: הלוואי
בתול?: כע נקשר לחפצים?: חחחחחחחחח קצת
אוהב חולצות גזורות?: לא גופיות?: כהה אוהב לטייל?: כן!
אוהב כפכפים?: כע
לובש בוקסר?: לא
שמש או גשם?: משו באמצע.. לא אוהבת גשם ולא שמש:( רוב הזמן - קר לך או חם לך?: קר ילדותי?: אולי קצת
חולם בהקיץ?: חחחח לא
אחלה שאלון

למעלה