היום בתפוז Live

../images/Emo174.gifהיום בתפוז Live

הסופרת שרה אנג'ל, ממשיכה הערב את אירועי חודש הספר העברי בתפוז אנשים, ומגיעה לפורום שירה וכתיבה יוצרת. שרה אנג'ל, בעלת סיפור אישי יוצא דופן, תגיע לענות על שאלות הגולשים ולספר על ספרה החדש "שנת החתול". אפשר להכין שאלות כבר עכשיו!
מרתון טריווית ספרים! אם נדמה לכם שאתם מכירים את כל הספרים ויודעים את כל התשובות, פורום ספרים מזמין אתכם לבחון את עצמכם, וגם לזכות בפרסים. החל מהיום אחה"צ ועד מחר יהיה מרתון טריוויה בפורום ספרות וספרים. הערכו כבר עכשיו! קיץ של בילויים בתפוז אנשים

סתם נצל"ש ../images/Emo110.gif../images/Emo105.gif

1. התחלתי לקרוא את מחזור כישור הזמן! זה די יפה, אבל לסופר יש תכונה מרגיזה שבכל פעם שקורה משהו מעניין הוא עובר לעניין אחר!! אני די בהתחלה, בקטע שרנד, מאט, פרין, מוריין, אגווין ולאן(שכחתי מישהו?)עוברים את נהר הטארן. אני לא בדיוק מבינה מה קורה בספר ואיך העניינים קשורים זה לזה... אני מנחשת שאחד מהשלישיה (רנד, מאט ופרין) הוא הדרקון האמיתי... לא יודעת למה אבל זה נראה לי קשור עם כל הדיבורים האלה סביבו... אני משערת שזה יהיה רנד כי אחרי הכל, הסיפור הוא עליו... 2. לקראת הקיץ יחליף את מקומה של הצפרדע אחד מהאייקונים הקיציים!!
לא נמראה לי שאכפת למישהו מכם, אבל מילא.

strahd

New member
המלצה אישית

אני גם מאוד אוהב את הסדרה וקראתי את כל החלקים בה, אבל מכיוון שאת רק בספר הראשון, אני ממליץ לרשום את כל השמות שאת נתקלת בהם. בסופו של דבר תהיה לך רשימה של 6000 פלוס דמויות שאת צריכה לזכור את כולם.

א..אא.. אאוץ'!

ובאמת זוכרים את הכל?!? כלומר, אני מניח שרוב הדמויות הן סתם ניצבות/שוליות/דמויות של שורה וחצי וביי, שאפילו הסופר שוכח מהן...

טחח ../images/Emo110.gif../images/Emo175.gif

(מה אני טרקטור??) נדמה לי שהשערתי הייתה נכונה, כי קראתי עכשיו את הקטע עם החלום של רנד (החלום השני בינתיים) ונראה לי שהאחד הוא הדרקון... במיוחד כשהוא דיבר על לוגיין וכל הדרקונים הכוזבים לפניו.. אבל מילא, עוד נראה בהמשך.

Miss Pigmelion

New member
נצלוש...../images/Emo163.gif

שמתם לב שפורום ריקודי בטן תפב את מקום רומח הדרקון?

אם כבר ../images/Emo176.gif

מה זה המשקפי שמש שליד חלק מהפורומים? ובשביל מה לעזעזל צריך פורום ריקודי בטן? ריקוד לא מספיק? תפוז באמת יקרוס בסוף

SaberTooth

New member
משקפי שמש מציינים פורום מומחה...

פורום שמנהלים אותו/כותבים בו מומחים לאותו תחום.

Dark14Lunatik

New member
אממ

תגובה לmiss משהו: אני בת! ותגובה לdigiash: לא מכירה שום רגנרוק..למה?

Dark14Lunatik

New member
אממ

בהתחלה רשמתי Dark_Lunatik וזה רשם לי שאפשר רק אותיות ומספרים.. אז החלטתי לרשום dark14lunatik בגלל הגיל..כי אני בת 14

Moondust

New member
../images/Emo124.gifנישול צרצור!../images/Emo41.gif

הנה ההמשך של "רייסטלין והקוסם מארץ עוץ"! אני חושבת שאני אסיים אותו עוד מעט, בלי נדר... R&R בבקשה.

Miss Pigmelion

New member
אני לא מוצאת אתסוף החלק הקודם../images/Emo163.gif

טוף, אני חייבת לחזור לאורח..יש לנו אורח, אני פה בהפסקים ואז שאני אחסזור אני אחפש איפה זה נפסק בפעם הקודמת, לא שהוא נשרף השומר? אני לא מוצאת את זה..

למעלה