שאלון שבועות!

limors2

Well-known member
../images/Emo172.gif../images/Emo173.gifשאלון שבועות!../images/Emo171.gif../images/Emo158.gif

נכון ששאלונים זה הקטע של סתיו, אבל בועז מפורום גלגלצ כתב שאלון כה נחמד!
אז קרדיט לבועז מפורום גלגלצ! - חוגגים את שבועות? - אם כן, איך? - מה עושים היום? - מה עושים מחר? - אם זה קשר לאוכל, מה שאתם עושים היום/מחר, איך זה קשור לאוכל? - אם כבר אוכל אז נמשיך עם אוכל - מה המאכל שמייצג לכם את שבועות? - איזה מוצרי גבינה אתם אוכלים בשבועות? - תביאו את מאכל הגבינה הכי יצירתי שיש לכם! לכאן: - מה בכללי דעתכם על מנהג אכילת מוצרי חלב בשבועות? - שבעת המינים - איזה מין משבעת המינים הכי מדבר אליכם? - מה עדיף: חיטה או שעורה? - מה עדיף: זית או גפן? - מה עדיף: רימון, תאנה או תמר? - אם הייתה לכם אפשרות, איזה פרי הייתם מכניסים לשבעת המינים? - למה?
- ואיזה פרי הייתם מעיפים במקום משבעת המינים? - למה?
- האם אתם קשורים באיזשהו אופן לטקס ביכורים כלשהו? - אם כן, איך? - לובשים בחג חולצה לבנה באיזשהו שלב? - סופרים את ספירת העומר? - קוראים את מגילת רות? - איזה שם הכי מדבר אליכם: שבועות, חג הקציר, חג הביכורים או חג מתן תורה? - יש לכם רעיון לשם נוסף לחג? - אם כן, מהו? - האם אתם קולטים שזה שעכשיו שבועות אומר שעברו כמעט חודשיים מפסח? - אם היה לכם את הכוח לעשות את זה - לכמה ימים הייתם משנים את חופש שבועות, אם בכלל? - האם יש שיר כלשהו שמסמל עבורכם את חג השבועות? - אם כן, מהו? - כמה פעמים יצא לכם לשמוע אותו השנה? - איזה סמיילי הכי מייצג מבחינתכם את שבועות: ברית
/ זר
/ חלב
/ טנא
? למה?
- איזה מנהג הייתם משנים בשבועות? - איזה מנהג הייתם מוסיפים לשבועות? - אז לסיכום - מה דעתכם על חג השבועות? - יום טוב, וחג שבועות שמח!!

מייי

- חוגגים את שבועות? אכן - אם כן, איך? עם המשפחה ואחר כך בישיבה - מה עושים היום? אוכלים ולומדים כל הלילה XD - מה עושים מחר? ישנים ואוכלים - אם זה קשר לאוכל, מה שאתם עושים היום/מחר, איך זה קשור לאוכל? פשוט אוכלים - אם כבר אוכל אז נמשיך עם אוכל - מה המאכל שמייצג לכם את שבועות? עוגת גבינה - איזה מוצרי גבינה אתם אוכלים בשבועות? עוגות גבינה ולזניה - תביאו את מאכל הגבינה הכי יצירתי שיש לכם! לכאן: מילקי עם ברנדי ושברי דיסקים צרובים של קרן פלס! - מה בכללי דעתכם על מנהג אכילת מוצרי חלב בשבועות? כה קול. - שבעת המינים - איזה מין משבעת המינים הכי מדבר אליכם? גפן, אני מת על ענבים - מה עדיף: חיטה או שעורה? חיטה, דהה - מה עדיף: זית או גפן? גפן - מה עדיף: רימון, תאנה או תמר? רמון דהה - אם הייתה לכם אפשרות, איזה פרי הייתם מכניסים לשבעת המינים? מילקי! - למה? ככה! - ואיזה פרי הייתם מעיפים במקום משבעת המינים? שעורה, זה בדיוק כמו חיטה! - למה? ראה למלעה - האם אתם קשורים באיזשהו אופן לטקס ביכורים כלשהו? נופ, אולי לבקר את סבא וסבתא... - לובשים בחג חולצה לבנה באיזשהו שלב? אכן - סופרים את ספירת העומר? כע - קוראים את מגילת רות? ברור - איזה שם הכי מדבר אליכם: שבועות, חג הקציר, חג הביכורים או חג מתן תורה? שבועות - יש לכם רעיון לשם נוסף לחג? חז עוגות הגבינה והלזניות! - האם אתם קולטים שזה שעכשיו שבועות אומר שעברו כמעט חודשיים מפסח? אכן - אם היה לכם את הכוח לעשות את זה - לכמה ימים הייתם משנים את חופש שבועות, אם בכלל? כל השנה ככה.. - האם יש שיר כלשהו שמסמל עבורכם את חג השבועות? בלילות הקיץ החמים (שומדבר אינו קורה..) - כמה פעמים יצא לכם לשמוע אותו השנה? הרבה, אני מת על מים שקטים - איזה סמיילי הכי מייצג מבחינתכם את שבועות:
- איזה מנהג הייתם משנים בשבועות? אולי לאכול כל הלילה אלא לאכול כל הלילה אן משהו מגניב אחר - איזה מנהג הייתם מוסיפים לשבועות? דמי שבועות, דההה - אז לסיכום - מה דעתכם על חג השבועות? חג חביב שמספק חופש נפלא מבצפר - יום טוב, וחג שבועות שמח!!

limors2

Well-known member
תשובותי כבר מוכנות אז אאלץ לוותר על ההדגשה.

- חוגגים את שבועות? כן! - אם כן, איך? אוכלים מאכלי גבינה ועוגת גבינה! - מה עושים היום? בתאוריה הולכים לאכול אצל אנשים, אני לא בטוחה שאני אלך כי אני לא ממש מרגישה טוב - מה עושים מחר? נשארים בבית ואוכלים! - אם זה קשר לאוכל, מה שאתם עושים היום/מחר, איך זה קשור לאוכל? כי הולכים לאכול
- אם כבר אוכל אז נמשיך עם אוכל - מה המאכל שמייצג לכם את שבועות? עוגת גבינה! עם אוכמניות, אם אפשר
- איזה מוצרי גבינה אתם אוכלים בשבועות? עוגות גבינה כמובן, בלינצ'ס, בד"כ לזניה ואולי השנה לא וחבל כי אני אהיה נורא רעבה אם אין
- תביאו את מאכל הגבינה הכי יצירתי שיש לכם! לכאן: גלידת שוקולד עם עגבניות שרי! לא כ"כ טעים אבל. גם עם זיתים. - מה בכללי דעתכם על מנהג אכילת מוצרי חלב בשבועות? אני מעדיפה את יום העצמאות ואת כל המשתמע מכך
- שבעת המינים - איזה מין משבעת המינים הכי מדבר אליכם? זית! - מה עדיף: חיטה או שעורה? חיטה - מה עדיף: זית או גפן? זית!
- מה עדיף: רימון, תאנה או תמר? רימון, כנראה. - אם הייתה לכם אפשרות, איזה פרי הייתם מכניסים לשבעת המינים? דובדנים מהעץ של שכנים שלי! - למה? כי הם הכי טעימים שיש. - ואיזה פרי הייתם מעיפים במקום משבעת המינים? תמרים. פיכס. ואז אפשר לוותר על הבדיחה החרושה של do you want a date?
- למה?
אהה, ראו מה שכתבתי למעלה
- האם אתם קשורים באיזשהו אופן לטקס ביכורים כלשהו? לא ולא. - אם כן, איך? לא ולא! - לובשים בחג חולצה לבנה באיזשהו שלב? אני בספק. אבל חולצת הפיג'מה שלי היא בגוון בהיר
- סופרים את ספירת העומר? נופ - קוראים את מגילת רות? נופ - איזה שם הכי מדבר אליכם: שבועות, חג הקציר, חג הביכורים או חג מתן תורה? שבועות - יש לכם רעיון לשם נוסף לחג? חג ה"בואו נתעלל בליאורה ולא נאכל בשר" - אם כן, מהו? אוי נו באמת! אני צריכה התרעה לדברים האלה
- האם אתם קולטים שזה שעכשיו שבועות אומר שעברו כמעט חודשיים מפסח? שיואו! - אם היה לכם את הכוח לעשות את זה - לכמה ימים הייתם משנים את חופש שבועות, אם בכלל? שבוע! האם יש שיר כלשהו שמסמל עבורכם את חג השבועות? שמחה רבה שמחה רבה קיץ הגיע שבועות בא?
- אם כן, מהו? אוח נו
- כמה פעמים יצא לכם לשמוע אותו השנה? זאת הייתה הפעם הראשונה! - איזה סמיילי הכי מייצג מבחינתכם את שבועות: ברית
/ זר
/ חלב
/ טנא
? למה?,
כי לא שוכחים כ"כ מהר את החינוך מהגן ומהבי"ס
- איזה מנהג הייתם משנים בשבועות? מאכלי החלב! - איזה מנהג הייתם מוסיפים לשבועות? לעשות על האש! או אפילו צ'יפס. כשהייתי גרה בי-ם חברתי ואני היינו מכינות צ'יפס. - אז לסיכום - מה דעתכם על חג השבועות? הוא בסדר, טוב שבמתכונת הנוכחית שלו הוא רק יום אחד. - יום טוב, וחג שבועות שמח!!

kepit

New member
כמה אוכל טעייייייייים../images/Emo99.gif

- חוגגים את שבועות?בוואדי שבטח
- אם כן, איך? בערב טוחנים אוכל,בבוקר טוחנים אוכל ואז עושים מלמחת מיםD: - מה עושים היום?נו עניתי על זה כבר רק שהיום הכנתי עם אמא את האוכלD: אני עשיתי פסטידת תירס
ועוגת ביסקוויטים
ועוד מעט סלטD: - מה עושים מחר?גם על זה עניתי כברD: - אם זה קשר לאוכל, מה שאתם עושים היום/מחר, איך זה קשור לאוכל?האוכל----עובר מהצלחת-----לפהD: - אם כבר אוכל אז נמשיך עם אוכל - מה המאכל שמייצג לכם את שבועות?ממ החל משנה שעברה מן הסתם,אוכל חלביD: - איזה מוצרי גבינה אתם אוכלים בשבועות? לא מוצרי גבינה.. מכינים אוכלים חלביים שגבינה שבתוכם עושה אותם לחלביD: - תביאו את מאכל הגבינה הכי יצירתי שיש לכם! לכאן:פיצה! חח סתם ממ הכי טעים שאמא הכינה היום זה פסטה ורוטב שמנת עם פטריות|ריר|
זה כלכך טעיים - מה בכללי דעתכם על מנהג אכילת מוצרי חלב בשבועות? יאמי! - שבעת המינים - איזה מין משבעת המינים הכי מדבר אליכם?אמ.. ענבים? (זה בכלל משבעת המינים? חח) - מה עדיף: חיטה או שעורה?מה שעושים ממנו בירה:) - מה עדיף: זית או גפן?גפן - מה עדיף: רימון, תאנה או תמר? רימון - אם הייתה לכם אפשרות, איזה פרי הייתם מכניסים לשבעת המינים? זה עושה אותו למיוחד או משהו? חח אז אפרסק!!!
- למה? כי זה הכי טעים ביקוווווווומים:) - ואיזה פרי הייתם מעיפים במקום משבעת המינים?תאנה - למה? כי זה נראה כמו קקי - האם אתם קשורים באיזשהו אופן לטקס ביכורים כלשהו? לא שידוע לי
- אם כן, איך?
- לובשים בחג חולצה לבנה באיזשהו שלב?ממ בעיקרון לא.. אבל יש לי בגדים לבנים לחגD: יפים רצח רצחייים
| - סופרים את ספירת העומר?לא - קוראים את מגילת רות?אני לא - איזה שם הכי מדבר אליכם: שבועות, חג הקציר, חג הביכורים או חג מתן תורה?שבועות~! - יש לכם רעיון לשם נוסף לחג?חג טעים ומשמין אחושילנג
- אם כן, מהו?'חג טעים ומשמין אחושילנג'
- האם אתם קולטים שזה שעכשיו שבועות אומר שעברו כמעט חודשיים מפסח?יותר קורץ לי זה שעוד 10 ימים בערך חופש לחודשיים!
- אם היה לכם את הכוח לעשות את זה - לכמה ימים הייתם משנים את חופש שבועות, אם בכלל?אה?
שנה! מזה לכמה ימים?
- האם יש שיר כלשהו שמסמל עבורכם את חג השבועות?אווכל קדימה אווכל! D: חח סתם לאדעת
- אם כן, מהו?אעעאעעאעאעאע@#@#$!~!@$#^& - כמה פעמים יצא לכם לשמוע אותו השנה?בלע - איזה סמיילי הכי מייצג מבחינתכם את שבועות: ברית / זר / חלב / טנא ? למה?
סתם כי הוא נראה שמח ואני שמחהD: - איזה מנהג הייתם משנים בשבועות? את הביצים המסריחות האלה!~#@%#^$ איכ! - איזה מנהג הייתם מוסיפים לשבועות?יוצאים להסתובב עם חברים כמה שבאלי בלי שלהורים תיהיה רשות להגיד לי לחזור ב1 וחצי! :( - אז לסיכום - מה דעתכם על חג השבועות? י-א-מ-י-!
חג שמח וטעים אנשים

clyps

New member
../images/Emo172.gif

- חוגגים את שבועות? ודאי :) - אם כן, איך? מלחמות מים,משפחה,חברים,ארוחה שכונתית - מה עושים היום? היום הייתה ארוחה עם החברים, עם המשפחה ואחר כך מלחמת מים לילית עם ירון ונדב. - מה עושים מחר? מחר לומדים להיסטוריה +ארוחת צהריים אצל נדב+ פגישה לגבי המשלחת. - אם זה קשר לאוכל, מה שאתם עושים היום/מחר, איך זה קשור לאוכל? ארוחה אצל נדב. - אם כבר אוכל אז נמשיך עם אוכל - מה המאכל שמייצג לכם את שבועות? בלינצ'ס - איזה מוצרי גבינה אתם אוכלים בשבועות? מה שבא ליד. - תביאו את מאכל הגבינה הכי יצירתי שיש לכם! לכאן: גבינה עם סוס. - מה בכללי דעתכם על מנהג אכילת מוצרי חלב בשבועות? אושר גדול - שבעת המינים - איזה מין משבעת המינים הכי מדבר אליכם? אההה... אני יותר בן אדם של ט"ו בשבט - מה עדיף: חיטה או שעורה? חיטה. שעורה זה כואב..כך שמעתי - מה עדיף: זית או גפן? אההה... גפן - מה עדיף: רימון, תאנה או תמר? רימון - אם הייתה לכם אפשרות, איזה פרי הייתם מכניסים לשבעת המינים? משמש! - למה? כי הוא כתום וכי זה דיי נחמד. - ואיזה פרי הייתם מעיפים במקום משבעת המינים? תמר. - למה? כי זה מגעיל וסבא מנסה להכריח אותי לאכול אותו. - האם אתם קשורים באיזשהו אופן לטקס ביכורים כלשהו? בטח, טקס שומרוני בהר מרוחק.. - אם כן, איך? אבא שלי מכיר שומרונים... - לובשים בחג חולצה לבנה באיזשהו שלב? אתמול לבשתי חולצה לבנה :) - סופרים את ספירת העומר? סופרת את הימים עד סוף השנה.. - קוראים את מגילת רות? שוב ושוב. - איזה שם הכי מדבר אליכם: שבועות, חג הקציר, חג הביכורים או חג מתן תורה? חג הקציר, זה מן....פייתי כזה... - יש לכם רעיון לשם נוסף לחג? כן - אם כן, מהו? "חג ה-עוד פחות משבועיים מסיימים ללמוד" - האם אתם קולטים שזה שעכשיו שבועות אומר שעברו כמעט חודשיים מפסח? היום דיברתי על זה עם הבנים
- אם היה לכם את הכוח לעשות את זה - לכמה ימים הייתם משנים את חופש שבועות, אם בכלל? לא הייתי משנה. - האם יש שיר כלשהו שמסמל עבורכם את חג השבועות? "סלינו על כתיפינו" כמובן. - אם כן, מהו? נו.. - כמה פעמים יצא לכם לשמוע אותו השנה? 0 - איזה סמיילי הכי מייצג מבחינתכם את שבועות: ברית / זר / חלב / טנא ? למה?
,
, למה? כי הברית נראה כמו לחם,הזר נראה כמו יום הולדת והטנא נראה כמו המבורגר.. רק החלב נראה כמו חלב. - איזה מנהג הייתם משנים בשבועות? שום מנהג. - איזה מנהג הייתם מוסיפים לשבועות? כלום. - אז לסיכום - מה דעתכם על חג השבועות? איבד את גדולתו.וחבל שכך. לילה טוב. שיר
.

למעלה