עזרה...

ני3ו3ות

New member
../images/Emo172.gif עזרה...../images/Emo172.gif

לילה טוב לכולם.
משהו מאוד מטריד אותי לאחרונה, ולכן כששוב הלילה לא הצלחתי להרדם, קמתי וערכתי פריסה בנוגע למה שמציק לי. את רובה הבנתי, אך נתקעתי בחלק. אני רוצה לשתף אתכם בפורום אולי למישהו יש עצה בשבילי.. או נקו' מבט שונה.. רקע: הפריסה נערכה עבורי ועבור אדם קרוב שבעבר הייתה לנו מע' יחסים מדהימה אך עם זאת, מלאת מאבקים וקשיים. וזוהי הסיבה שניתקנו את הקשר. לאחרונה חידשנו בינינו את הקשר. אני מתגעגעת אליו והוא טוען שמבחינתו שום דבר לא השתנה .
והנה הפריסה...
אני
הוא
עבר השמש כוכב
הווה 7 מטבעות נער המוטות
מה לעשות להצלחת הקשר בעבר 5 מוטות 3 גביעים
הקשר בעבר: יום הדין
הקשר בהווה:מלכת הגביעים
הקשר בעתיד:5 גביעים
סיכום: המגדל, הכהן הגדול.
מבחינתי הפריסה נכונה מההיבטים, שבעבר שנינו הרגשנו שהקשר מדהים. בהווה לא בדיוק הבנתי מדוע יצא לי קלף ה"אכזבה" ומדוע לו יצא קלף נער המוטות...? מה זה בא להגיד בפריסה?
כאשר שאלתי את הקלפים מה היה צריך לעשות כל 1 על מנת שהקשר בעבר יצליח, אני קיבלתי לעצמי את קלף 5 המוטות בצורה מוצדקת, היות והבעיות נבעו בעיקר מסביבתי החיצונית והיה עליי להאבק המון. אך לא הבנתי למה אצלו יצא קלף 3 גביעים? נראה שהוא לא מתאים לשאלה...
מדוע הקשר בעבר מיוצג ע"י יום הדין דווקא?? מה זה אומר?
אני מסכימה עם הקלפים כאשר יצא שהקשר כיום מושתת בעיקר על יסודות של תשוקה ויצרים. (מלכת הגביעים)
מה אומרים שני הקלפים האחרונים בפריסה? קלף המגדל וקלף הכהן הגדול בסיכום?
אשמח לקבל תגובות לפריסה.
ת ו ד ה ר ב ה

mersedes

New member
ניצוצות בוקר טוב

אני משוטטת חדשה בפורום זה. גיליתי אותו לפני מספר ימים. אינני מקצועית - אולם אני מחוברת לחפיסת כלפי הטארוט מזה מספר שנים. אנסה להעביר לך את נקודת מבטי על הפריסה שערכת. בעבר הקשר ביניכם היה עבורך חלק מהיומיום. שיגרה ברוכה. קשר בריא וזורים. עבורו היה הקשר מצב נפלא, פסגה שאיננה שיגרה. השגרה הפריעה לו לממש את הפנטזיות לגבי קשר זה. - יום הדין מסמל הזדמנות בלתי חוזרת לשניכם להפיק או ללמוד (כל אחד לעצמו) דבר מה מהקשר הזה. באשר להווה: הקשר במתכונתו הנוכחית אינו מספק אותך. יש בו דברים חיוביים אבל - זה לא זה! ועל כן הופיע הקלף 7 מטבעות. נער המטות המסמל אותו רומז שהקשר ביניכם איננו סוף פסוק עבורו, והוא מביט קדימה ומחפש קשר אחר. 5 מטות - זוהי מלחמה שנלחמת עם עצמך... לא עם הסביבה. מאבק פנימי שלך שבו לא הצלחת להגיע להכרעה, והתסכול שלך העיב על הקשר. עבורו הצלחת הקשר היתה אפשרית אם היה מבלה יותר מחוץ למסגרת המשותפת. וחווה חויות נוספות עם נשים נוספות. - מלכת הגביעים מסמלת לא רק קשר מיני, אלא גם דברים הנמצאים מתחת לפני השטח. לא הכל ברור ונהיר. לא הכל מוגדר ומסוכם. יש רגשות מתחת לפני השטח שלא דנתם בהם. הקשר בעתיד: 5 גביעים.- הקשר לא יספק אתכם. אתם תראו את שחסר ולא את שקיים ביניכם. קלף המגדל מרמז שהקשר יתמוטט בעתיד. יהיה משבר ביחסים. (אולם תמיד יש לזכור שזה יכול להיות משבר שממנו ישנה צמיחה חדשה והבנות חדשות- גם לגבי קשר זה) - הכוהן הגדול מסמל שלמרות הכל עדיין את חשה שהוא הוא הגבר שאיתו את מעוניית לקיים מערכת יחסים יציבה אשמח לשמוע תגובתך להסבר זה

Romkin

New member
הערת שוליים קטנה ../images/Emo36.gif

בקשר לקלף יום הדין. פרוש נוסף לקלף הוא שטעויות/אירועים מין עבר רודפים אותך גם בהוה. כמו כן הקלף ממליץ לנתח את העבר בצורה היגיונית ורק אז להגיעה להחלטה.

ני3ו3ות

New member
תודה רבה על הפרשנות../images/Emo42.gif

אני מסכימה איתך ברוב הדברים ובכלל, שפכת אור על המצב. אני עדיין לא סגורה לגבי הקלפים: נער המוטות והקשר האמביוולנטי בין המגדל מצד אחד והכהן הגדול מצד שני. תודה

אנסה גם אני לשפוך מעט ../images/Emo62.gif

ראשית לעניות דעתי קלף שבע מטבעות אינו קלף אכזבה אלא קלף של הפוגה. מבחינתך היה לכם פסק זמן וכעת חידשתם את הקשר. היתה הפוגה וכעת יש שוב התפתחות. הקלף מזמין אותך להפסיק את ההפוגה ולהמשיך לעבד את הקשר. מבחינתו - נסיך המטות. שום כלום לא השתנה. אתם שוב בתחילת הדרך והכל פתוח. הוא רוצה בקשר הזה וחושב שיצא ממנו רק טוב. ציינת את שלושה גביעים שאינו מתאים. מדוע לא ? קלף זה מציין רומן מאושר ומוצלח (אם כי יש לציין שגם לטווח קצר ולאו דווקא לפרק זמן ארוך. כאן יש להתחשב בקלפים שכנים). מבחינתו עליו לזרום לקשר הזה ולהנות ממנו. הקלף חיובי ויצא נפלא. בואי ננסה לחשוב ביחד מה אומר יום הדין לגבי הקשר בעבר. קלף זה מסמל מריבות/חיכוכים/ויכוחים/מאבקים אשר יש לשים להם קץ ולהביא אותם לפתרון. לשכוח את העבר ולהתחיל את החדש. לפי דעתי אפשר להשליך את הקלף לגבי הקשר שלכם שהיה מלא מאבקים וחיכוכים למרות שבעצם הוא היה קשר מופלא כדברייך. הקלף מזמין אתכם לשכוח את מה שהיה בעבר, להתפייס ולהתחדש. לגבי הסיכום - המגדל והכהן הגדול. (אגב... אם לא היה ברור לך הסיכום יכולת להוציא קלף הבהרה נוסף על מנת להבין). המגדל מסמל את ביתו של השטן (השטן= יצרים ואת ציינת כי מלכת הגביעים מתאימה לכם כיוון שהמערכת מושתתת על סקס טוב). המגדל מזמין אתכם לשנות קצת על מנת להצליח. לזכור שיש לכם לתת אחד לשני יותר מרק סקס. יש לכם אפשרות להיות ביחד לטוב ולהנאה מסוגים שונים ולא רק מסוג אחד. הסקס מגביל אתכם. תשתחררו קצת. הכהן הגדול הוא קלף של הדרכה ועזרה מאדם חכם. בעיקר פירוש רוחני לחיים. אם אני משלבת את שני הקלפים ביחד אני מבינה כי הקלפים מאיצים בכם לא להתרכז רק בבילויים וסקס (יצרים) אלא גם להפיק את הרוחניות (שיחות) אחד מן השני. מה דעתך?

ני3ו3ות

New member
הילה היקרה!!!!

וואו. אין לי מילים. איזו פרשנות מדהימה. את פשוט גדולה... את קלעת בול!!!!!!!!!
המון תודה

מסכימה ומוסיפה

לגבי קלף 7 מטבעות לי גם לדעתי זה לא קלף של אכזבה. נראה לי שהתנהגות הבחור בהווה לפי הקלפים ראשו מלא ברעיונות והגיגים חדשים - כל מחשבותיו מתרכזות ביצירה של דבר מה חדש ואת שעבדת כל כך קשה כדי להחזיר אותו אל העולם שלך מגלה קצת עייפות ומאבדת תקווה. לדעתי הקלפים מייעצים לך לא להתיאש ולאבק בעצמך ובו - להשקיע אנרגיות חדשות של אהבה מה שיגרום לו לזרום איתך וביחד תכנסו לתקופה שבה תרגישו ותאהבו, אבל שימי לב זוהי תהיה תקופה של לחיות את הרגע. לגבי קלף יום הדין לי נראה שעמדה בבסיסה של מערכת היחסים שלכם הנחה שהתגלתה כאשליה ובגלל זה נפרדתם. הקלפים לא מבטיחים עתיד ברור ואני מסכימה עם הילה בסגול לגבי שילוב היצרים עם הרוחניות. יום טוב, פרה

למעלה