חג שבועות שמח

ד קובי

New member
../images/Emo172.gif חג שבועות שמח ../images/Emo171.gif

מאחל לכולנו חג שמח ומלא בריאות כמלוא הטנא. שנהיה רק מאושרים

זריחה 2

New member
נכנסתי כדי לאחל ../images/Emo171.gifחג שמח../images/Emo173.gif

לאחרונה אני ממעטת לכתוב כי עדין אנו נמצאים בתוך הקלחת,התסבוכת,הבלאגנים,הדאגות והחששות..... ברגע שימצא פתרון,כשיהיה לי מה לחדש ולספר ..אכתוב. בינתיים אני פה עימכם,לפעמים שמחה ולפעמים עצובה.. אך תמיד מחזיקה אצבעות ומקווה לטוב.. חג שמח לכולם...

לולי90

New member
חג שמח לכולנו!!!

שיהיה הרבה כיף ושמחה שיעבור בשלום ובלי דאגה שנצליח גם לצחוק ולא רק לבכות שנאפשר לעצמנו גם קצת להנות

sarit743

New member
חג שבועות מהנה לכולם

הגוזל תצא ביום ד' לכמה שעות, אתמול יצאה מהיחידה הסגורה, אביה ביקר אותה (פעם ראשונה אחרי קצת יותר מ-3 שנים), הביקור עבר בסדר ורגוע, למרות חששותיי. אני מקווה לטוב. לכולם כאן - חג שמח ומהנה עם היקירים שלנו ומי שבלי מקווה שימצא קצת שקט לעצמו. אוהבת את כולכם, תודה רבה לכם. שרית

חג שמח ושקט

לכולם .... מקווה לעבור בשקט את החג הזה. מצבה הנפשי טיפה מתייצב - יש עליות וירידות חזקות מאוד. הלילה ישנה עד השעה 03:00.אחר כך התעוררה והתחילה בניקיונות לפסח הבא. אני מוטרדת מאוד מהמצב הפיזי , היא צריכה לעשות בדיקת CT אך מסרבת. תשובות של הביופסיה יהיו רק עוד שלושה שבועות בערך. ממש מנסה לא לחושב על הגרוע ביותר אך זה צץ לי מדי פעם בראש ומכניס אותי לחרדות. זהו. ולמרות הכל מנסה להיות אופטימית. לא סתם אומרים שאנשים אופטימים בריאים יותר. חג שמח לכולם.

למעלה