...
|אאומר||מרי|

p r u d e n s

New member
...../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

אההמ אני יודעת שבזמן האחרון הייתי מעט כעסנית, אבל באמת הייתה לי סיבה! אנשים לא משרשרים, שולחים הודעות יותר מדי, מפרסמים את הבלוג שלהם, ואחר כך אומרים עליי שאני מעצבנת... אז אין איזה מצב לעסקה? שאני אפסיק לכעוס על כל דבר אם אתם תפסיקו לתת לי סיבות?

p r u d e n s

New member
נצל"ש../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

ארבע הוא ריקוד אירוטי ארבע הוא ריקוד אידיוטי ארבע הוא ריקוד אירוטי יעקב על יד המאזניים ועל יד המוסד על יד הראש עד ל-4 חיחי מתה על הסרטון הזה

אם את כבר אומרת....

אז הקמתי מיני-פרום משלי...הוא על הכל. אז אתם מוזמנים להיכנס אליו!!!! אהה, זה סגור כזה, איכשהו תסתדרו עם הססמה והשם שלכם, ואני אאשר אותכם, ותוכלו לגלוש!!! אז בבקשה

p r u d e n s

New member
ח מזלט../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

הגשתי בקשה, זה נראה קומונה נחמדה

KranchMe

New member
גמלי יש קומונה.../images/Emo13.gif

בבקשה תכנסו.. זה פות ממש.

p r u d e n s

New member
זהירות בנות חברתי../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

אני יודעת שזה לא ממש נחוץ כי כל הפורום הזה זה אוף טופיק אבל חפיף... אני רוצה לנהל משו
אז זה יהיה כמו פורום שני כזה, בלי תחרות
מסכימים?

p r u d e n s

New member
אה ועוד משו../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

הקומונה סגורה כי אני רוצה שרק חברות פורום יהיו בה, אז פשוט תגישו בקשה להצטרפות ואני אענה מהר, אל תדאגו אני לא אסרב לכם
ושוב- בבקשה תצטרפו? זה חשוב לי... ותמיד רציתי לנהל דברים, ונמ, יעזור גם אם סד"ר יצטרפו.

blond ice cream

New member
גם לי יש קומונה.. חח קרועות.. התחלת

י לפתוח כל מיני.. http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=582

סתיו מם

New member
אבל פרודנס...../images/Emo3.gif

למה שלא תנהלי את זהירות בנות חברתי כאן אצלנו בתור משו קבוע? למה צריך קומונה?

p r u d e n s

New member
כייייי../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

בקומונה יש לי את הכלים לשליטה בפורום... שרשורים ומחיקות וקישורים ובלה בלה בלה ופה אני סתם גולשת... שם אני כאילו מנהלת, ומה זה משנה

p r u d e n s

New member
חיחיחי../images/Emo172.gif|אאומר||מרי|

קישור לקומונה מסתתר פה בשרשור
ובטח שיש לי אולסטאר תכלת! גבוהות, כמובן, עד למעל הבלוטה הזאת ברגל, ואני מסתובבת איתן כל הזמן ואוהבת אותן מאוד

למעלה