לבחור הזה אתם כבר יודעים שיש לי חולשה אליו מה גם שאחיין שלי חוגג היום 20 והוא חתיך אלוהי בעצמו
G giligil11 New member 6/6/09 #1 ../images/Emo171.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo214.gif ../images/Emo49.gif לבחור הזה אתם כבר יודעים שיש לי חולשה אליו מה גם שאחיין שלי חוגג היום 20 והוא חתיך אלוהי בעצמו
../images/Emo171.gif ../images/Emo213.gif ../images/Emo214.gif ../images/Emo49.gif לבחור הזה אתם כבר יודעים שיש לי חולשה אליו מה גם שאחיין שלי חוגג היום 20 והוא חתיך אלוהי בעצמו
M Mokona Modoki New member 6/6/09 #4 ../images/Emo204.gifkim hyun joong http://en.wikipedia.org/wiki/Kim_Hyun_Joong
M MalkiNuna New member 6/6/09 #7 ../images/Emo213.gif../images/Emo213.gif../images/Emo79.gifמזל טוב לשני החתיכים האלוהיים
A ASSIAGIRL New member 7/6/09 #8 ../images/Emo65.gifמזל טוב ויומולדת שמח../images/Emo65.gif לשני החתיכים ... ומה קרה?? כולה רציתי לאחל לו בפייס יומולדת שמח, מה את כבר חושבת שאני מנסה לחטוף אותו ממך ( )
../images/Emo65.gifמזל טוב ויומולדת שמח../images/Emo65.gif לשני החתיכים ... ומה קרה?? כולה רציתי לאחל לו בפייס יומולדת שמח, מה את כבר חושבת שאני מנסה לחטוף אותו ממך ( )
G giligil11 New member 7/6/09 #9 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם באמת הוא היה שלי, ניראה לך שהייתי פה מה גם שאם עושים חשבון הוא בהחלט יכול להיות הבן שלי, אבל מה לעשות ה- חושב אחרת
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif אם באמת הוא היה שלי, ניראה לך שהייתי פה מה גם שאם עושים חשבון הוא בהחלט יכול להיות הבן שלי, אבל מה לעשות ה- חושב אחרת