היי

../images/Emo171.gif../images/Emo204.gif../images/Emo23.gifהיי

היי חברים שלי
איך יודעים אם אני רוחנית והאם כדאי לי לשנות את השם אם זה פותח לי תחושה של שחרור והבנה עצמית (אבל גם של בגידה קצת בכמה אנשים....) אני רוצה לשנות את השם לבאר\נהר\נשרית\רעננית מה הכי יפה?? (זה בטוח יותר יפה מאמה!) בכלל כדאי לשנות את השם? קוראים לי אמה אגב ואני ממש משקיעה בלהיות רוחנית כמה שאפשר
בכל אופן אני חולמת הרבה על יום של שחרור... מן כזה אחרית הימים והלב אומר לשנות את השם והנפש אומרת גם ואמא אומרת לא תודה
גברת אמה

kikona126

New member
כל אדם הוא רוחני

אבל כל אחד בדרך שלו, כל אחד נמצא במקום אחר. מחר אני אפרסם מאמר בנושא בפורום הסוד - (רק בשעות הלילה) את מוזמנת לקרוא. בקשר לשינוי שם. השם שלנו בעצם מראה את השלבים שעלינו לעבור בחיים, את השלבים אותם אנו עוברים כל פעם מחדש. כל אות בשם מראה שלב אחר בחיים. שינוי שם מראה על שינוי, דרך, אני לא חושבת שזה תמיד נכון, כי במקום להתמודד עם מחסומי השם את בעצם עוקפת אותם, שלא יחזרו בהפוכה... (אני בדרך כלל עוסקת עם אותיות ושמות, אבל כרגע אני עייפה מידי בשביל זה, והמחשב שלי התחיל להשמיע קולות...)

אמה

למה את מתכוונת כשאת אומרת שאת משקיעה בלהיות רוחנית? מיהו לדעתך אדם רוחני?

רותי 11

New member
אמה יקרה למה להחליף

את השם? את חושבת שאם תחליפי את השם תהיי יותר וחנית? מה הקשר? ככל שתהיי מחוברת לעצמך את תהיי רוחנית שם אחר לא יעשה את העבודה הזאת בשבילך, תהיי את הכי אמיתי הכי כנה עם עצמך ובהחלט הרוח שקיימת בך תגיע לביטוי, יש בך את הרוח שאת מתהווה אליה רק אם תיכנסי פנימה את תגלי אותה ואת עוצמתה, החלפת שם לא תעשה את זה, אל תשכחי שאת השם הזה בחרה הנשמה שלך והיא בטח יודעת מה נכון לה.

אמה

השמות שהצעת לא יוסיפו ולו במאום להוויתך, שמך הנכחי חזק מהם בהרבה:" אמה-אם ה..כל." הרוחניות שבך נובעת מעצם הבאת השאלה, איש הרוח הוא זה השואל שאלות מכן שאת בהחלת יכולה להעיד על עצמך כרוחנית. לגבי מעשייך, זה התיקון שלך, קבלי את האנשים מסביבך, כבדי אותם, אל תבגדי בהם והטוב יחזור אליך. הצמדי לשמך וראי עצמך כ אמא של כולה, זוהי אמה. ואם את מתערשת לשנות שם אזי "אֶמָא" הוא שם לא רע בכלל.

mmorumi

New member
דרכים נוספות להגיע לרוחניות

אמה יקרה, את עושה מאמצים לא קטנים להגיע לרוחניות, אלא שהם יובילו אותך בדרך ארוכה ארוכה, כי הם בדגש על דברים חיצוניים לך, ולא על הפנימיות שלך. את הפנימיות, קשה לנו בעצמנו לתקן, צריך שהכוח הרוחני, האור, יעלה אותנו, יתקן אותנו. עם רצון חזק, תגיעי לזה. ב ה צ ל ח ה !

אמה היקרה../images/Emo24.gifרוצה להוסיף מעט....../images/Emo204.gif

השם שקיבלת מהורייך בעת לידתך מהווה בעצם את השליחות, התפקיד שיש לך לעשות עלי אדמות. ידוע כי השם ליילוד מגיע להורים ובעיקר לאם בתקשור כי זהו השם שבחרה הנשמה לקבל. אז למה לשנות? זה הייעוד שלך לטוב ולרע... אני יכולה לספר מהפן האישי שלי, שהוריי קראו לי טליה (ודווקא אבא בחר לי את השם...) וכל הזמן בבית קראו לי טלי ולא הסכמתי שיקראו לי טליה לא הרגשתי מחוברת לשם... רק אחרי שהתחתנתי... התחלתי להתעניין בנומרולוגיה קראתי קצת חומר בנושא (ודרך אגב יש בתפוז פורומים נהדרים בנושא שמות ונומרולוגיה,מומלץ!!) והחלטתי לחזור לשם המקור... חייבת לציין שברגע שהחזרתי את האות ה' לשם שלי, הרגשתי שהמזל השתנה לי לטובה דברים בחיים החלו לזרום בקלות רבה
ולגבי רוחניות
כולנו רוחניים לדעתי וחשוב לשמור על איזון בין הגישמי לרוחני כדי לא להיות יותר מדי מעופפים....

למעלה