סיכום שבועי

shahar1989

New member
../images/Emo171.gifסיכום שבועי../images/Emo171.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו:
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:
אלבום שבועי:
תמונה שבועית:
הקנייה של השבוע:
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שהיה השבוע:
מאכל השבוע:
תיכנונים לשבוע הבא:
שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות?

נמנמ

שיר-שבועי-של-ג'נגו: הממ אין שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: הממ לא יודעת.. אין משהו מיוחד אלבום שבועי: סקווידדדד תמונה שבועית: אין.. עד ששחר תואיל בטובה להעלות את השתי תמונות שלי מהמפגש הקנייה של השבוע: דיסקיייים משהו טוב שקרה השבוע: עשיתי הרבה כסף
משהו מבאס שהיה השבוע: הממ חוסר שעות שינה מטורףףףף מאכל השבוע: פףף כלום! לא אכלתי כלום. באמת! אין לי זמן תיכנונים לשבוע הבא: אולפן, אולפן, אולפן, פרוייקט, פרוייקט, אולפן, פרוייקט.. הא ואיפשהו בין כל הפרוייקט והאולפן לסיים עם ספרות סופסוף שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות? פרוייקט וללמוד קצת לספרות

איזה בוקר של כיף! איזה כיף שהיה לי הבוקר!

שיר-שבועי-של-ג'נגו:בוקר של כיף החידוש מעבודה עברית, לא קשה לי-100 שקל אחרונים שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו:אדם צובר זכרונות-החידוש של אברהם טל! אלבום שבועי:100 שקל אחרונים-עמיר רוסיאנו, אח יפני-מלכת הפלקט. תמונה שבועית:כפרות
הקנייה של השבוע:שני דיסקים, שני כרטיסי רכבת של הלוך חזור ת"א-עכו, כרטיס רכבת בתוך ת"א,חולצה בדוכן, שני ספרים, קומיקס של X-MAN לאחותי, ארוחה בעזריאלי, ארוחה במק'.. ובטח היו עוד כמה דברים
משהו טוב שקרה השבוע:רעות שחר ענבר יונתן ואני ביום שני:), עבודה עברית עם כל הנשמות שהיו
משהו מבאס שהיה השבוע:סתם דברים קטנים נוראיים. מאכל השבוע: פסטה מקולקלת שעשתה לי חשק להקיא אתמול, מק', ארומה, שייק סבבי בבי, תיכנונים לשבוע הבא:לרדת לאילת לעבוד במק'
שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות?לרדת לעבוד במק' באילת

../images/Emo191.gif../images/Emo191.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: שיר עם אקוסטית,אהבה בכפיות
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: יואב דגני -סיפור עצוב, איתמר מאירי- ליאה ועוד ועוד [של איתמר]
אלבום שבועי: קשורים!
תמונה שבועית: בטח משהו מעבודה עברית.. נראה..
הקנייה של השבוע: אוטובוסים..
משהו טוב שקרה השבוע:
משהו מבאס שהיה השבוע:
מאכל השבוע:בורקס גבינה ונסטי
תיכנונים לשבוע הבא: מים מים מים
שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות? לאכול עוגה שאחי מכין פעם בשנה

mazalika7

New member
סיכום אחרון שלי בפורום!!!! ../images/Emo7.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: בוקר של כיף, כמו פעם, לנשום במים ודמעה
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: מאיה, אקס אהובי- ליל. אלבום שבועי: אין תמונה שבועית: תפוזונה, לא נותן לי להעלות את התמונה! אז הנה קומבינה
למטה.. :) הקנייה של השבוע: כרטיס נסיעה לאילת! ועד כל מיני קניות בשביל אילת
משהו טוב שקרה השבוע: עבודה עברית, כמה שלא רציתי להיות שם, בסוף הכי נהניתי בעולם! היה כייייף לפגוש אתכן!
משהו מבאס שהיה השבוע: משהו לא נעים במיוחד.... מאכל השבוע: פיצה!!! תיכנונים לשבוע הבא: אילת... שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות? אילת :) אני אוהבת אתכם, ואני אתגעגע המון!
הודגש באמצעות מדגישומטיק

../images/Emo41.gifהתמונה!../images/Emo41.gif

סוף-סוף! שעה!!!!! אני מנסה להקטין ולא הולך לי, ואז, כשאני מנסה לעקוף את כל ה"חוקים" של תפוז, אני מגלה שהוא לא זורם.. אז אתי המלכה! כמו תמיד, הצילה את המצב.. קבלו את התמונה! שהולכת לפתוח לנו את הקיץ... אוהבת עד אין סוף!
וכבר מתגעגעת....

amitshilo

New member
תמונה הסטורית../images/Emo99.gif

שמתם לב שלכולן יש גבות מדהימות?! (חוץ מלי, לא משקעיה בזה
)

shahar1989

New member
../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif../images/Emo171.gif

שיר-שבועי-של-ג'נגו: לא קשה לי
שיר-שבועי-לא-של-ג'נגו: זמן ורחובות ריקים - תומר ממיה
אלבום שבועי: squid -squid
תמונה שבועית:|סדגש | - מ ה מ פ ג ש - ב ק ר ו ב -
הקנייה של השבוע: האלבום של סקוויד. לגמריי!
משהו טוב שקרה השבוע: המפגש ביום שני, והאמת... כל השבוע היה טוב..
משהו מבאס שהיה השבוע: אה... אולי המתכונת באזרחות...
מאכל השבוע: ממ.... אתמול ארוחת שישי.. סביר להניח...
תיכנונים לשבוע הבא: אהה... מסיבת סיום, אפטר, שבועות וכאלה...
שאלת בונוס: מה התוכניות לשבועות? בנות דודות שלי אצלי עד יום שלישי.. אז הרבה משפוחה, מסתבר

למעלה