מזל טוב!

Hbentzur

New member
../images/Emo171.gif מזל טוב!

למנצור נולד בן אולי גם לו מגיעה חולצה? אולי לנו מגיעה חולצה? מה עם החולצה!?

מיכלו1

New member
קצת פרטים על הבן:

צבע שיער: כמו של מנצור (שחור) צבע עיניים: כמו של מנצור (....) מידע מסווג גובה: 1.98 מטר משקל: למה אתה בכלל מסתכל על זה... שם: מנצור בן מנצור-מנצור

גלי234

New member
יוווווווו איזה חמוד...

תחשבו שהוא בטח לא יודע איך הראש של מצור נראה כי גם כשהוא מתכופף הוא איזה 3 מטר... מסכנון... עליתי על משהו... אם לבן שלו קוראים מנצור בן מנצור מנצור, אז למנצור קוראים אבו מנצור בן מנצור מנצור?!

Ofer Tal

New member
את מתכוונת

מנצור אבו מנצור בן מנצור מנצור! הדבר בהיר כמו העובש על האוכל בלבנונית!

rongal1000

New member
תיקון לפרטים לגבי הבן של מנצור

שם: מנצור (מוחמד) ג'וניור צבע עניים: חום... פעם ראית ערבי עם עניים כחולות... :S משקל לידה: 2.656 גובה לידה: מנתונים לא רשמיים מדובר על 2.20 לא כולל מע"מ. שם האב: מנצור שם האם: לא ידוע מקום מגורים: בידו פרטים בהמשך...

ג'וניור???

אתה שמעת פעם על ערבי שקוראים לו ג'וניור נראה לי שהתבלבלת אצלהם זה אבו מנצור בדומה לאבו הלל למי שמכיר שהוא השיח שסיני ואדם מוכר לכולם מי שיודע יקבל פרס חוץ מבוש....

Ofer Tal

New member
זה לא עופר זאת אחותו

ואבו הלל הוא אמממ... הרצל שבירו.. נכון? חיחי :)) הוא בטח יפרק אותי כשהוא יראה את זה.. חיחי

מיכלו1

New member
למנצור (האב...) קוראים מנצור מנצור.

.. ובגלל זה הבן הוא בן מנצור מנצור

גלי234

New member
לאלאלא...

למנצור קוראים אבו מנצור מנצור לא מנצור מנצור...

t o k e r R

New member
שלום לכולם מה שלומכם חג שבעות שמח

ועשיו חידה, מי שיודע למה הרצל שבירו נקרא אבו הלל יקבל 2 נקודוץ נ"ב הרבה זמן לא הייתי / קראתי ונהיה אפילו קצת מצחיק פו אז סחתיין להתראות...

אני יכול להגיד אבל אני בחבורת סיני.

מאז שאני זוכר את עצמי אז זה לא פייר שאני אענה על השאלה... וטוקר איך זה שאתה כאן ואתה לא אומר שלום ולא מרים טלפון???

למעלה