יום שישי

../images/Emo171.gifיום שישי

הוא הגיע, מהר מהמצופה, אבל הגיע! סיימתי לפני זמן קצר לסדר את כל הפרחים בכל האגרטלים. (הפעם בחרתי בצבעי אדום ולבן). הכרים נופחו וסודרו על הספות, הווילונות הוחזרו למקומם (אל דאגה, השארתי מרווח קטן לרוח, אם יחפוץ לקפוץ לביקור) הפשטידות שנאפו הונחו על השיש לקירור ואוסף חדש של נרות פוזר בין כל החדרים. שקיות הכוכבים מולאו כראוי (במקרה שיבואו אורחים) עשרות בלונים צבעוניים נקשרו על העצים סביב השכונה. וכמה כוכבים נוצצים הונחו על גגות הבתים. מוסיקת ג´ז עדינה מתנגנת ברקע. מוכנה לקבת השבת. שולחת לכל אחד ואחת מכם שקית של כוכבי אושר ושלווה שאו ברכה ורק טוב!!!

חן (*_*)

New member
מתגעגעת.... קפצתי להגיד שבת שלום..

ולהצטייד בשקית כוכבים, לשתות מעט צוף מתוק, ולאגור כוחות מידידים. אני גם כאן וגם רחוק.... (הניתוח מחר.מקווה לעדכן.) אוהבת אתכם בכלל, ובמיוחד על עידודכם שתהיו לי בריאים.

חניייייייייייייילהההההההה

מייד שולחת לך כמה בקבוקי מיץ צוף, אפשר לאחסן במקרר. וכמה ק"ג של עוגיות שוקולד עם פצפוצי כוכבים. אין ספק שהניתוח יעבור בהצלחה. דיברתי עם עוד כמה גחליליות ואנחנו נקיף את חדר הניתוח ונמלא אותו בכוכבי הצלחה ובריאות. רק טוב!!!

חןןןןן אני לא גחלילית

אבל אבוא גם אני לשם ואשמור חזק חזק עם כל הגחליליות על חדר הניתוח. וגם אני מאחלת שהניתוח יעבור בהצלחה.

פנינוששששששששששש ../images/Emo24.gif

שולחת לך כוכבי בריאות ואושר בכמה משאיות, מקווה שהן תמצאנה מקום להחנות, אם לא, הן יפרקו את הכוכבים ויחזרו אלי. רק טוב!!!

למעלה