../images/Emo170.gifTOPIIIIIIIIIIIIIIIC../images/Emo170.gif
ועוד כמה דברים...נתחיל בטופיק (ואני מזהיר שההודעה הזאת הולכת להיות מרובת שמילים)
עד עכשיו יצאו לאור שמונים ושמונה שמות של פרקי מכושפות (לרשימה לכו למדריך השלם למכור המתחיל בפורום באדיבות אתי
), קחו כמה שמות שאתם רוצים, איזה שמות שאתם רוצים, ותקשרו אותם איך-שהוא לחיים היום. תאמינו לי, לא חסר. דוגמאות- |שמיל| something wicca this way comes- הגעת העונה הרביעית לארץ...לאט, אבל מגיעה |שמיל| they´re everywhere- פיגועים ומחבלים |שמיל| long live the queen- פנינה דבורין, אלא מי... |שמיל| Animal Pragmatism- הפוליטיקאים בארץ... |שמיל| All Hell Breaks Loose- המצב כיום |שמיל| Witch Way Now?- כשמו הוא- לאן עכשיו? הבנתם ת´רעיון. מקווה שלא דיכאתי את כולם יותר מדי. ולעניינים אחרים-
כל מי שמעוניין להשתתף במשחק ועדיין לא החזיר לי מסר- שיחזיר!!!! המשחק יתחיל ממש בקרוב ואני לא אוכל לגמור לארגן ת´קבוצות ות´זמנים עד שכולם יחזירו לי מסרים! אז אני אחכה עד יום ראשון הבא...(סם- אל תפרוש!!!!)(לכל מי שרוצה- עדיין לא מאוחר להצטרף למשחק!!1)
אני צריך להתייעץ אתכם בקשר למשחק- איך אתם חושבים שהוא צריך להגמר? יש לי בינתיים שלושה רעיונות עיקריים, שלכל אחד יש את הפלוסים והמינוסים שלו. הנה הרעיונות: |שמיל| כפי שהוצג במסר שקיבלו משתתפי המשחק, לגמור אותו בצורת חידון מהיר, ומי שעונה על הכי הרבה שאלות זוכה. מצד אחד הזוכה ייצטרך להוכיח שהוא מתאים לזכות, אבל מצד שני יש כאלה שטריוויה מכושפות זה הצד החלש שלהם. |שמיל| לסיים את המשחק כאשר כל אחד מצביע (בגלוי או בחשאי) מי הוא חושב שצריך לנצח- אך ורק בהתחשב בביצועיו. ככה זה גם ידבוק מרוח ההשרדות וגם כולם יוכלו לזכות בהחשב בביצועיהם למשך כל המשחק, אבל מצד שני, המשחק לא ייסתיים בתחרות גדולה, והמנצח לא ממש יוכל להוכיח את עצמו... |שמיל| לעשות תחרות מסיימת, שמצד אחד המנצח לא חייב להיות מומחה במכושפות, אבל מצד שני זה יהיה סתם עוד תחרות, ולא ייגמר במשהו גדול...אם אתם בוחרים באפשרות הזאת, תציעו בבקשה רעיון לתחרות הקובעת
.
בצער רב, וביגון עמוק, אני מודיע לסגירת האתר, זמנית. החלטתי לאסוף עוד חומר לאתר, וללמוד html, לפני שאני מחזיר אותו פעם נוספת. תודה לכל מי ששכנע אותי לא לסגור אותו סופית...
כמו שכתבתי בהודעה אחרת, ג´לי מאושפז בבית-חולים בגלל שרימפס מקולקל, ואותו מחליף
שמיל
. טוב, אז..זהו, יצא די ארוך... שמיל וג´לי מוסרים ל"ג בעומר שמח!!!! נ.ב- סם, רק עכשיו גיליתי שאתה קראת לפורום באתר שלך מכושפורום הרבה לפני!!! אז אני ממש מצטער, ואני אשנה את זה...
ועוד כמה דברים...נתחיל בטופיק (ואני מזהיר שההודעה הזאת הולכת להיות מרובת שמילים)