TOPIIIIIIIIIIIIIIIC

• פותח הנושא p3
  • פורסם בתאריך

p3

New member
../images/Emo170.gifTOPIIIIIIIIIIIIIIIC../images/Emo170.gif

ועוד כמה דברים...נתחיל בטופיק (ואני מזהיר שההודעה הזאת הולכת להיות מרובת שמילים)
עד עכשיו יצאו לאור שמונים ושמונה שמות של פרקי מכושפות (לרשימה לכו למדריך השלם למכור המתחיל בפורום באדיבות אתי
), קחו כמה שמות שאתם רוצים, איזה שמות שאתם רוצים, ותקשרו אותם איך-שהוא לחיים היום. תאמינו לי, לא חסר. דוגמאות- |שמיל| something wicca this way comes- הגעת העונה הרביעית לארץ...לאט, אבל מגיעה |שמיל| they´re everywhere- פיגועים ומחבלים |שמיל| long live the queen- פנינה דבורין, אלא מי... |שמיל| Animal Pragmatism- הפוליטיקאים בארץ... |שמיל| All Hell Breaks Loose- המצב כיום |שמיל| Witch Way Now?- כשמו הוא- לאן עכשיו? הבנתם ת´רעיון. מקווה שלא דיכאתי את כולם יותר מדי. ולעניינים אחרים-
כל מי שמעוניין להשתתף במשחק ועדיין לא החזיר לי מסר- שיחזיר!!!! המשחק יתחיל ממש בקרוב ואני לא אוכל לגמור לארגן ת´קבוצות ות´זמנים עד שכולם יחזירו לי מסרים! אז אני אחכה עד יום ראשון הבא...(סם- אל תפרוש!!!!)(לכל מי שרוצה- עדיין לא מאוחר להצטרף למשחק!!1)
אני צריך להתייעץ אתכם בקשר למשחק- איך אתם חושבים שהוא צריך להגמר? יש לי בינתיים שלושה רעיונות עיקריים, שלכל אחד יש את הפלוסים והמינוסים שלו. הנה הרעיונות: |שמיל| כפי שהוצג במסר שקיבלו משתתפי המשחק, לגמור אותו בצורת חידון מהיר, ומי שעונה על הכי הרבה שאלות זוכה. מצד אחד הזוכה ייצטרך להוכיח שהוא מתאים לזכות, אבל מצד שני יש כאלה שטריוויה מכושפות זה הצד החלש שלהם. |שמיל| לסיים את המשחק כאשר כל אחד מצביע (בגלוי או בחשאי) מי הוא חושב שצריך לנצח- אך ורק בהתחשב בביצועיו. ככה זה גם ידבוק מרוח ההשרדות וגם כולם יוכלו לזכות בהחשב בביצועיהם למשך כל המשחק, אבל מצד שני, המשחק לא ייסתיים בתחרות גדולה, והמנצח לא ממש יוכל להוכיח את עצמו... |שמיל| לעשות תחרות מסיימת, שמצד אחד המנצח לא חייב להיות מומחה במכושפות, אבל מצד שני זה יהיה סתם עוד תחרות, ולא ייגמר במשהו גדול...אם אתם בוחרים באפשרות הזאת, תציעו בבקשה רעיון לתחרות הקובעת
.
בצער רב, וביגון עמוק, אני מודיע לסגירת האתר, זמנית. החלטתי לאסוף עוד חומר לאתר, וללמוד html, לפני שאני מחזיר אותו פעם נוספת. תודה לכל מי ששכנע אותי לא לסגור אותו סופית...
כמו שכתבתי בהודעה אחרת, ג´לי מאושפז בבית-חולים בגלל שרימפס מקולקל, ואותו מחליף
שמיל
. טוב, אז..זהו, יצא די ארוך... שמיל וג´לי מוסרים ל"ג בעומר שמח!!!! נ.ב- סם, רק עכשיו גיליתי שאתה קראת לפורום באתר שלך מכושפורום הרבה לפני!!! אז אני ממש מצטער, ואני אשנה את זה...

Ophel McNeil

New member
אוקי, אז אני יודעת שאני המשועממת

היחידה שעדיין מחוברת, ושלא חוגגת ל"ג בעומר (ככה זה כשיש לך חברות נחמדות), אבל אם כבר להיות פאטית, אז למה לא להיות פאטית בפורום? אז ככה:
I´ve got you under my skin - ליאו, כמובן (אוי... הייתי רוצה!)
wedding from hell - החתונה של ליאו ופייפר....
the forth sister - מצחיק שהפרק הזה הופיע בעונה הראשונה...
love hurts - ספרו לי...
deja vu all over again - יום בחברתי.
devil music - מוזיקה יפנית. והמבין יבין.
Give Me A Sign - היט מי בייבי וון מור טיים...
The Good, The Bad & The Cursed - סיפורם של מיכל, לין, ויורי. נחשו מי מהם אני.
Look Who´s Barking - ועוד באסק....
Lost And Bound - סיפור חיי. וזה בערך הכל, בטוח שלא הבנתם כלום, לא נורא!

Mooa-Numi

New member
אה... אופל?

אמרת שקוראים לך יערה, ואת גרה בכפר סבא? כי אני מכירה יערה מכפר סבא...!

Ophel McNeil

New member
היא לומדת בשז"ר?

יש לה שיער שחור? היא כל הזמן מדברת על ליאו? היא אומללה? זאת אני!

As I Am

New member
יש לך פורום באתר? ../images/Emo12.gif../images/Emo103.gif

מגניב. אבל (!) - אתה לא יכול סתם להשאיר את האתר פתוח? ובינתיים ללמוד HTML או משהו? כי זה באמת אתר יפה! חבל
אה... אני היחידה בפורומים של תפוז שכותבת כל כך מוקדם יום אחרי ל"ג בעומר, הא?
טוב, אם אני אלך לישון אני לא אתעורר בזמן, אז בינתיים, צריך להתעסק במשהו
אניוואי - בקשר לטופיק - אני עושה משהו בסגנון, אבל זה יותר מתאים לי מאשר סתם לחיים היום.
Something wicca this way comes - המורה למתמטיקה בקצה המסדרון... כולם לשבת במקומות
Wedding from hell - אמיליה & זלגאדיס...
The truth is out there... And it hurts - בי"ס. זלגאדיס לא קיים. אני כן. אכן, האמת מכאיבה...
Love hurts - אהבה? מה זה אהבה?
Deja vu all over again - החיים שלי בכלליות.
Devil music - אני שרה ^-^
The honeymoon´s over - סוף החופש הגדול.
Magic hour - שיעור חופשי?
Blinded by the Whitelighter - אופל.
Lost & Bound - זלגאדיס... אחרי שהוא יפגוש אותי ^^
Charmed And Dangerous - אופל מדברת על מכושפות. כלומר - אופל, בכל מצב.
Long live the queen - ... Long live Alanis Morissette!

Paige

New member
בו!

בואו נחשוב...
Devil´s Music - עוד קליפ של בריטני ספירס.
The Witch Is Back - מה שיקרה כשהמורה שלי למתמטיקה תחזור מחופשת לידה.
All Hell Breaks Loose - אני בבקיני
Deja Vu All Over Again - אני בקניון o_O אין לי עוד :$

Woogyman

New member
אממ זה לא משנה, אם ללין אין התנגדות

אני פשוט אעשה לינק לפה במקום לפתוח פורום חדש. אין טעם בעוד אחד.

As I Am

New member
^____^../images/Emo103.gif

ללין אין התנגדות, להפך, לין תשמח ;) (גרר... למה לין מדברת על עצמה בגוף שלישי? לין צריכה להפסיק... הדר! איך מפסיקים עם זה?) בכל אופן - תודה על הקישור, סם, אם יהיה... :]

Paige

New member
להדר אין תרופה :(

האחים של הדר אומרים לה שהיא שנמעת כמו שחקן כדורגל :(

charmed Phoebe

New member
../images/Emo13.gif

אני אכתוב את שמות הפרקים בעברית כדי להימנע משגיאות כתיב איומות...
לבלוש עם אויב-מה שהולך בארץ הזאת. דה ז´וו אול אוור אגין-ההרגשה שיש לי כל הזמן צ´רמד אגין- תתגרמו לעברית-מכושפות שוב!?! המשפט שחברותיי לא מפסיקות להגיד לי אל הל ברייקס לוס-מה שקורה לאחר שחבריי מעיזים להגיד משהו רע על קול...

למעלה