שמנצ'

t h u m p e r

New member
../images/Emo170.gifשמנצ'../images/Emo170.gif

השאלון בנוסח השאלון המורחב של יאיר לפיד, אומנם הקשר בין השאלון הזה למה שבאמת יאיר שואל באולפן הוא מקרי לחלוטין. כן, אז לקחתי את השאלון מפורום סקרים ושאלונים
. 1. מה מצחיק אותך? 2. מה מרגש אותך? 3. מתי בכית בפעם האחרונה? 4. מה אתה לובש עכשיו? 5. תלמיד טוב? 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד______________ 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב___________________ 8. בגד אהוב? 9. תחביב אהוב? 10. שחקן אהוב? 11. להקה אהובה (אם יש)? 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____________________ 13. אני נער\ה עם הרבה_______________________ 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? 15. מה לא היית מחליף בעצמך? 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? [ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד?

אני פה רק לשאלונים ../images/Emo3.gif

1. מה מצחיק אותך? מיכלית|סגידה| 2. מה מרגש אותך? "יוסי וג'אגר", אממ דברים טובים. 3. מתי בכית בפעם האחרונה? ביום הזכרון לחללי מערכות ישראל. 4. מה אתה לובש עכשיו? בוקסר וחולצה כחולה 5. תלמיד טוב? כה
6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד
מורכבת 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב
דיסק של עברי 8. בגד אהוב? אולסטאר 9. תחביב אהוב? מחשב 10. שחקן אהוב? ליאור אשכנזי 11. להקה אהובה (אם יש)? עברי לידר ולהקתו 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת
אהבה 13. אני נער\ה עם הרבה
פחד 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? אף, ביישנות 15. מה לא היית מחליף בעצמך? עיניים 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? את יאיר לפיד
[ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד? ברור

עונהנהנהנהנה../images/Emo6.gif../images/Emo15.gif

1. מה מצחיק אותך?מיכל,ענבל,נטע,אבינועם
2. מה מרגש אותך?אממ דניאל.
3. מתי בכית בפעם האחרונה?לפני איזה שבועיים 4. מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס גופיה ועל זה חולצת בצפר גזורה. 5. תלמיד טוב?כע 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד_דבה_
7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי בסיבוב שופינג מרתק עם אמא 8. בגד אהוב?ג'ינס 9. תחביב אהוב?שירה 10. שחקן אהוב?אלן ריקמן (מי זה
) 11. להקה אהובה (אם יש)?אוונסנס, מיוז פינק פלויד ונייטוויש.. 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת _שעות שינה כרגע 13. אני נער\ה עם הרבה חזה
14. מה היית רוצה להחליף בעצמך?אממ את הגוף יותר נכון את החלק מהתחת ומטה
15. מה לא היית מחליף בעצמך?עיניים (אולי את הצבע כן) ושפתיים
16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? ביד. [ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד?לא

inbal145

New member
שעמם.

1. מה מצחיק אותך? הרבה דברים. P: 2. מה מרגש אותך? כנ"ל. P: 3. מתי בכית בפעם האחרונה? ביום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. 4. מה אתה לובש עכשיו? מכנס וחולצה. 5. תלמיד טוב? כע, אבל מחפפת ושיט. 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד מוזרה. >< 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי בנגינה על הפסנתר והגיטרה. דה בסט אוף דה בסט. 8. בגד אהוב? ג'ינס וחולצה של אמילי דה סטריינג'. ^^ 9. תחביב אהוב? לנגן. 10. שחקן אהוב? מייקל ורטן.
11. להקה אהובה (אם יש)? אוונסנס. 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת מוח? 13. אני נער\ה עם הרבה עצבים? D: 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? מה לא... 15. מה לא היית מחליף בעצמך? שפתיים. 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? מסווג.
[ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד? פעם במאה שנה בערך. P:

oO yUvAl Oo

New member
מה היינו עושים בלי ../images/Emo41.gif

פורום סקרי ושאלונים? 1. מה מצחיק אותך? עסק שחור
2. מה מרגש אותך? השיר "פנקס הקטן" 3. מתי בכית בפעם האחרונה? לא זוכרת
4. מה אתה לובש עכשיו? חולצה של מיקי מאוס ומכנסי ספורט אדומים.
5. תלמיד טוב? אפשר להגיד.
6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד- לא עקבית. 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב- בורקסים!
8. בגד אהוב? היא לא בדיוק בבעלותי, אבל חצאית משבצות. ^^ 9. תחביב אהוב? מתחלף, כרגע נגינה. 10. שחקן אהוב? אררר... גם מתחלף, אבל בואו נלך על הברירה הטבעית- אלן ריקמן. 11. להקה אהובה (אם יש)? ביטלס, שוגאבייבס. 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת- דיסקים.
13. אני נער\ה עם הרבה- זבל. 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את הצורך להיות נחמדה כל הזמן >< 15. מה לא היית מחליף בעצמך? את השיער. 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? לוידעת. משו.
[ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד? פעם ראיתי, רק בגלל שהיה אחריי זה 'סקס והעיר הגדולה'.

בסדר מ'נשמעעעע......./images/Emo54.gif../images/Emo115.gif

1. מה מצחיק אותך?בדיחות שואה. סתם, מצבים מצחיקים של אנשים...(שימו לב שכווווולם ענו לשאלה מי ולא מה מצחיק אותכם*-8) 2. מה מרגש אותך?סופים של סרטים.
3. מתי בכית בפעם האחרונה?היום, סתם נכנסתי ללחץ פתאומי. 4. מה אתה לובש עכשיו?ג'ינס וגופיה 5. תלמיד טוב?הייתי, כשעוד הייתי תלמידה 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד___מוזרה_ 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב__תשאלו את הילה, תראו מה היא תענה על זה
_(והמבין יבין) 8. בגד אהוב?ג'ינס, כל חיי.... 9. תחביב אהוב?לאחרונה...לעשות תנינים מחרוזים
אבל אני אוהבת לקרוא למשל... 10. שחקן אהוב?3 ניחושים. שתי מילים, מתחיל ב"א" 11. להקה אהובה (אם יש)?ישראלי בעיקר, אני לא יכולה להיסגר על אחת 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת _בושה__ 13. אני נער\ה עם הרבה_חזון___ 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך?כלום, אני מושלמת כמו שאני
15. מה לא היית מחליף בעצמך?הכל, אני מושלמת כמו שאני
16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה?צניחה חופשית, קפיצת בנג'י, פרידה גדולה ומפוארת מכולם, ו...אהבה פרועה
[ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד?נופ

מלאכית16

New member
איזה מזל שזה פורום "אלן ריקמן"..

מה היה קורה פה אם היינו נגיד "פורום שאלונים"
1. מה מצחיק אותך? נונסנס...או סתם לשבת עם חברות/משפחה ולצחוק על החיים.. 2. מה מרגש אותך? מממ...סרטים של דיסני
כל מיני דברים מרגשים אותי..אני בנאדם מתרגש
3. מתי בכית בפעם האחרונה? היום. כי נמאס לי מהצבא...
4. מה אתה לובש עכשיו? כלום.
(סתם..חולצה קצרה בצבע בז' עם תפירה כחולה בשוליים, ומכנסיים כחולות קצרות כאלו עם פסים בצדדים..
) 5. תלמיד טוב? כן..אני חושבץ
6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד...אני מסרבת בתוקף לענות על זה..יותר מידי דומה לשאלון 300...
7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב...כנ"ל.
8. בגד אהוב? ממממ...מממ..החולצת סנייפ שיש לי
9. תחביב אהוב? רק אחד
אז...מממ...לוידעת..יש לי הרבה..אני חושבת שאם רק אחד אז ציור.. 10. שחקן אהוב? ממממ...אלן ריקמן
11. להקה אהובה (אם יש)? BSB 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ע"ע סעיף 6-7 13. אני נער\ה עם הרבה.. כנ"ל. 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את עצמי.
15. מה לא היית מחליף בעצמך? כלום..
16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? ביד.
(סתם..אני חושבת שהייתי לוקחת את כל הסכף שיש לי [וזה לא הרבה
] ועושה שופינג מטורף כמו שלא עשיתי בחיים...) [ו...שאלת השאלות] אתם רואים יאיר לפיד? לא.

GothicAngel

New member
../images/Emo29.gif

1. מה מצחיק אותך? הרבה דברים. לאחרונה בעיקר הסיפורים עליי מיום שישי שעבר. 2. מה מרגש אותך? ממממ.. כלמיני אהבות בעיקר. נו אני קיטשית!!! 3. מתי בכית בפעם האחרונה? אתמול 4. מה אתה לובש עכשיו? חולצה גזורה עם כזה פרח ובוקסר 5. תלמיד טוב? כע דיי 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד חסודה ותמימה
7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב... ממממ.. לא יודעת! 8. בגד אהוב? החולצה ההיפית שלי!!! 9. תחביב אהוב? גיטרה, לצלם 10. שחקן אהוב? טום הנקס 11. להקה אהובה (אם יש)? המון. המון. 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת קרום בתולין. סתם לא
לא יודעת. יש הרבה מידי. 13. אני נער\ה עם הרבה ציציםXDXDXD 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? את הפזיזות אה ות'בטן ואת המותניים 15. מה לא היית מחליף בעצמך? ת'ציצים! 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? נפרדת מהחברים, ונוסעת ליואב:-\

Minerva

New member
מממ, טוב.

1. מה מצחיק אותך? סיינפלד 2. מה מרגש אותך? ממממ 3. מתי בכית בפעם האחרונה? 4לפני דבוע
4. מה אתה לובש עכשיו? 5מכנסיים חומים וגופייה כחולה 5. תלמיד טוב? תמיד 6. השלם את המשפט: אני נער\ה מאוד_!?_____________ 7. השלם: אני מפנק\ת את עצמי ב___טיולים________________ 8. בגד אהוב? שמלה 9. תחביב אהוב? שירה 10. שחקן אהוב? אלן, דההה 11. להקה אהובה (אם יש)? 12מממפפפ 12. השלם: אני נער\ה חסר\ת ____זמן________________ 13. אני נער\ה עם הרבה____רגישות___________________ 14. מה היית רוצה להחליף בעצמך? לוידעת... כמה דברים 15. מה לא היית מחליף בעצמך? 16לוידעת, כמה דברים 16. אם נשארו לך 24 שעות לחיות, מה היית עושה? בדיוק חשבתי על זה כשלמדנו על סרטנים מתקדמים... בטח לטיל עם האנשים שאני אוהבת 17. אתם רואים יאיר לפיד? לא

למעלה