שאלון

shirlove

New member
הכל משעימום

= קצת בכללי = שם : שרית פירסינג :עגילים באוזניים קעקועים : אין גובה :1.65 מידת נעליים :39\40 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחים בת כמה את נראית : תלוי,יש אומרים שאני נראית בת גילי 17,ויש אומרים שנראית 18 משקפיים ?לא גשר ?לא עבר פלילי :אין שפות :עברית,אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?ריסים,עיניים,שפתיים,חיוך,גומות,חוש הומור,ביטחון עצמי,והכי חשוב את עצמי! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?רגישות = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : יש מצב... את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אולי עוד חור בכל אוזן את/ה אוהבת רכבות הרים :חוץ מרכבת הרים שנועדו לילדים בני 8 אני לא מסתכנת את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :נגד להרוג אנשים : נגד ,ברור שנגד! עישון אצל בני עשרה : אין דעה נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : רציני רציני 1,דלוקה מליון פעם נשבר לך הלב : כן שברת לבבות : כן השם שלך הופיע בעיתון :שלי כן,זה לא אומר שזו אני התחרטת על דברים שעשית :מן הסתם כן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : מסטיק סרט מצויר : שרק 2 קורנפלקס : מה לי ולקורנפלקס מסטיק : כל מיני צבע : וורוד,צהוב יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף :ראשון תכשיט :עגילים חורף\קיץ : סתיו,אביב בחדר : את החבר שלי = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמא שלי ראה אותך בוכה : אמא שלי הלכת איתו לסרט : אחי צעק עליך : ידיד שלי שלח לך מכתב :לשכת גיוס = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?הדלקות ממבט ראשון לא אהבה חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :אם הוא ילך\הראל סקעת אוכל אהוב :פיצה תוכנית אהובה :אין ספורט אהוב :גלגלונים וכו'. תחביב :לכתוב סיפורים,שירים,ודרמה(תאטרון) זמר / זמרת / להקה אהובים :הראל סקעת,נינט עיתון אהוב :אין = וסתם = מה השעה עכשיו ?22:54 תפוח או בננה ?בננה כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מאיפה לי... איזה ארוחה אחרונה אכלת? סלטים וביצה תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ? חתולים מתווכחים ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?את האחת,לשם איש לא יתקרב מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אף אחד נהנתם?! לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

משעמם../images/Emo10.gif

= קצת בכללי = שם : תמר. פירסינג : אין. קעקועים : אין. גובה : מטר שישים ומשהו.. מידת נעליים : מביך מדי
צבע שיער : חום בהיר. אחים/אחיות : אח אחד. בת כמה את נראית : לא יודעת.. משקפיים ? אין. גשר ? אין! עבר פלילי : אין. שפות : עברית ואנגלית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיינים. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הרבה. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא. את/ה רוצה לגור במקום אחר : אכן. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא יודעת. את/ה רוצה עוד פירסינג : אולי. את/ה אוהבת רכבות הרים : לא. את/ה הייתם בחו"ל : חיובי. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד! = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כנראה. אי פעם בכית על בן : על סבא. אי פעם שיקרת : וודאי. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 0. נשבר לך הלב : 0. שברת לבבות : 0. השם שלך הופיע בעיתון : 0. התחרטת על דברים שעשית : הרבה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : מחשבD: ממתק : לא יודעת. סרט מצויר : אין. קורנפלקס : הרגיל של תלמה, וקינמונים..(לא שמייצרים את זה יותר אבל למי אכפת.) מסטיק : מנטה עדין. צבע : שחור תכלת וכחול. יום בשבוע : שישי+שבת. היום הכי לא מועדף : חמישי+ראשון. תכשיט : שרשרת. חורף\קיץ : חורף!
בחדר : מחשב. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני. ראה אותך בוכה : אני. הלכת איתו לסרט : אבא אאל"ט. צעק עליך : לא זוכרת נראה לי שיש לי ניחושXD שלח לך מכתב : אישי
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? לא. רק הידלקות. חיים שאחרי המוות ? לא נראה לי. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן. הופעת בציבור בפיג'מה ? בכיתה ב'D: בכית בסרט ? כן. היית על במה ? כן. חשבת שאת\ה הולך למות ? אולי. נכשלת במקצוע ? וודאי. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? לא. דברים אהובים שיר אהוב : אין. אוכל אהוב : אמ שניצל תירס והסלט של אבא של נועה!!! תוכנית אהובה : חברים. ספורט אהוב : אין כזה:( תחביב : מחשב!:) זמר / זמרת / להקה אהובים : אביב גפן. עיתון אהוב : ראש1. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 00:00 בול! תפוח או בננה ? בננה. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב. תיכון או אוניברסיטה ? לא יודעת לא הייתי בשניהם. אתה משועמם/ת ? אכן. רעש אחרון ששמעת ? ההקלדה. ריח האחרון שהרחת ? לא זוכרת. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? "אינטרקום-שייגעצ"(זה הצלצול הנוכחי יש עוד כמה.) מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אמ... יש כמה. נהנתם?! לא כל כך, אבל זה העביר לי כמה דקות.:)

hilonet14

New member
עונה...

= קצת בכללי = שם : הילה פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : 1.60 בערך מידת נעליים : 36 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : 15 משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עבריתץ ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? גוף הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אין משהו ששונאת = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא להרוג אנשים : לא עישון אצל בני עשרה : לא נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : כן = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לא יודעת נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון :לא יודעת התחרטת על דברים שעשית : לא זוכרת = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : סוכרייה על מקל סרט מצויר : אלאדין קורנפלקס : שוגי מסטיק : מנטה צבע : כל הצבעים יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף: שני תכשיט : שישרת חורף\קיץ : קיץ בחדר : טלויזיה, מיטה זוגית מחשב תמונה מדפים... = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אור ראה אותך בוכה : שרון הלכת איתו לסרט : חברות שלי צעק עליך : לירון ובר שלח לך מכתב : אור = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב : Fall Out Boy - This Aint A Scene אוכל אהוב : אוכל של אמא תוכנית אהובה : לוחשת לרוחות ספורט אהוב : איירוטבי תחביב : לשיר ולרקוד זמר / זמרת / להקה אהובים : רובי וויליאמס
עיתון אהוב : ראש אחד = וסתם = מה השעה עכשיו ? 16:06 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? אם אין עוד שאלון, הלכת לאכול איזה ארוחה אחרונה אכלת ? סנדויי'ץ תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ? כן רעש אחרון ששמעת ? צלצול טלפון ריח האחרון שהרחת ? בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לא יודעת איך קוראים לו מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אמא נהנתם?!

עונה

= קצת בכללי = שם : לוקה מור פירסינג : בטח ...באף...בגבה...בטבור...פטמה....מה שבא לכם קעקועים : כן בתחת XD גובה : 1.70 מידת נעליים : 41 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : 16 משקפיים ? שמש גשר ? בקרוב עבר פלילי : עצרה אותי משטרה שפות : 6 יודעת הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כול מיני = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : תלוי את/ה רוצה לגור במקום אחר : בטח בים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : בטח בתחת את/ה אוהבת רכבות הרים : כן תחשבו על זה - זה מפחיד מהיר ואין בו ילדים קטניםXD את/ה הייתם בחו"ל : ברור = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : תעשו מה בא לכם נסיעה במכונית אחרי ששתית : נמנעת מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : שיהיה להם בכיף = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : כן = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לספור? נשבר לך הלב : 2 שברת לבבות : 9 השם שלך הופיע בעיתון : 5 התחרטת על דברים שעשית : לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לוקה ממתק : שוקולד סרט מצויר : בוב ספוג קורנפלקס : הארנב הצהוב הזה מסטיק : בע צבע : אדום יום בשבוע : שישי שבת היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : צמידי פריקים חורף\קיץ : קיץ בחדר : מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : השכן הלכת איתו לסרט : החבר צעק עליך : אני שלח לך מכתב : השכן ממול הוא יודע מה עשיתי בקיץ האחרון הצילו!!! = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חחחח לא אבל הסרטים מגניבים = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? בטח אפילו הנחתי בפיגמה בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? ביצפר נחשב ? נכשלת במקצוע ? מי לא? הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לאאאא דברים אהובים שיר אהוב : hinder אוכל אהוב : פירה תוכנית אהובה : הרצועה מועדון לילה ספורט אהוב : ריקוד תחביב : ריקוד משחק זמר / זמרת / להקה אהובים : hinder עיתון אהוב : ??? = וסתם = מה השעה עכשיו ? השעה ללכת לישון תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדוםם סתיו או אביב ? קיץ מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? ממממ אולי לישון ואולי להתקלח ואולי לחבר ואולי בכלל סתם לראות טלויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? פירה קציצות תיכון או אוניברסיטה ? כלום אתה משועמם/ת ? בטח אני עונה על השאלון לא<? רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה יש כאלה שיגידו שזה רעש ריח האחרון שהרחת ? שיער איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מלאאאא מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חבר נהנתם?!

KaiserDino

New member
הקייזר חוזר ובגדול - חלק א '

ונתחיל ..shall we ? אחים/אחיות : שתי אחים יקרים בת כמה את נראית : - לפעמים בייבי פייס , לפעמים בן 25 משקפיים ? - כן , לצערי גשר ? - גולדן סטייט ... אני נוטה להפתיע גדולים ממני עבר פלילי : - להסתנן למשחקים של מכבי רמת- חן זה עבירה על החוק ? שפות :- אנגלית , עברית ( אני לא מבין ערבית אבל יודע מה הם מבינים ... כח !!! ) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא נראה לי ... את/ה רוצה לגור במקום אחר : רק בישראל , לא ממש במקום שאני בו כיום בכל אופן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אני מאמין שאם דרך התוכן מועברים רגשות כנים ואמיתיים ... זה יכול להיות יותר חזק מדיבור סתמי בין אנשים שנפגשים כל יום . את/ה רוצה עוד פירסינג : אני רוצה להפסיק לשלם לפסיכולוג ... את/ה אוהבת רכבות הרים : אני אוהב לעשות אווווו וווווהההה אווווווווו , להרים ידיים גבוה בשמיים ולהקיא על כל העולם אחרי זה יהההה את/ה הייתם בחו"ל : ארה"ב קצת ... מבחינתי זה כמו בית שני , לא חו"ל . גם ככה בישראל חצי מהאנשים הם וואנביז אמריקאים - רק חבל שלא מיישמים את הדברים היפים שיש שם ובמקום לוקחים את כל הטראש . = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : מי שטוב לו שיהיה בריא ... אני מעדיף מערכת יחסים ממרחק מאשר להיות קרוב אבל רחוק . להרוג אנשים : משפחות של מחבלים - הייתי נותן אור ירוק להשמידם עישון אצל בני עשרה : אני לא נגד ... אבל עובדה היא שהרבה עושים את זה בשביל הפוזה . חייבים לקבל השראה ממקורות חיוביים יותר כשצעירים ואז נמנעים מכך . נסיעה במכונית אחרי ששתית : נסיעה כן .. לא נהיגה !!!! אני מעדיף לשמור את חוסר האחריות למבחנים ... מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אני יכול להבין לסביות דווקא ... תכל'ס , נשים הם המין היפה . אין לי זכות לקבוע מה טוב ומה לא ... אם מישהו מתחיל איתי בשירותים - זה כבר משהו אחר . = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : המממ... כשרמת חן הפסידו לרמלה בכיתי , אבל זה היה יותר בגלל שפיספסתי את הרכבת לעבודה אחרי המשחק . ( סתם , נראה לכם אני אבכה על דבר כזה... ) אי פעם בכית על בן : מספיק פעמים ... מנסיבות שלא נציין כעת - אתם יודעים על מה אני מדבר אי פעם שיקרת : כל הזמן ! שקרים לבנים זה חלק בלתי נפרד מחיי ... ומוכרחים לעשות את זה . מה , באמת אומר מה אני חושב או מרגיש ? אי פעם נעצרת : רצו לעצור אותי כמה פעמים ... הרמתי להם אצבע שלישית ו... i got the hell out of there :) = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעם אחת ויחידה ! והיא נפטרה ... עדיין כואב נשבר לך הלב : ותודה לאל שנשבר , כך ידעתי שהוא קיים מלכתחילה שברת לבבות : עד שמישהו אוהב אותי ... למה שאשבור לו את הלב ? השם שלך הופיע בעיתון : כן , ראיינו אותי פעם בעניין הספר שפרסמתי ... בעיקר התבוננות על הספורט בארץ ורפורמות שחייבים לערוך . התחרטת על דברים שעשית : גם אם כן ... מה , אתחיל לבכות על זה עכשיו = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אתם רוצים שאכתוב אהבה , נכון ? לא .... אני מעדיף לכתוב משהו אחר ש...כרגע לא עולה לי לראש :) ממתק : סניקרס בר .... זה יוקרתי בעיני סרט מצויר : רק משפחת סימפסון אווו במידה ואני ממש במצב רוח לשטויות ... אבל ממש - cow and chicken קורנפלקס : אף פעם לא הבנתי למה אנשים אוהבים קלוגס .... תן לי את התלמה הפשוט והרגיל אם התמונות של הילדים שעושים שרירים בכאילו מסטיק : לא יודע .... אורביט ? צבע : כחול , תכלת יום בשבוע : בטח שלא ראשון ! מלבד שבת שכנראה אהוב עלינו ביותר מסיבות מובנות ( אם קודש ואם מנוחה או סתם בילויים ) כנראה חמישי או אפילו .. איכשהו , מסיבה לא ממש ברורה - שלישי ) היום הכי לא מועדף : רביעי מיותר .. בשיר של "יום שישי את יודעת " תכשיט : כשאעבור ניתוח לשינוי מין .... יהיה לי מה לומר בנושא . באשר לי בינתיים - טבעת אליפות של ה NBA , התכשיט הכי יוקרתי בעולם הספורט כיום . חורף\קיץ : כנראה חורף , ברחשים ... זיעה מוגברת .. צורך להיות ליד מזגן - מצד שני ... בחורות בלבוש מינימלי - הממ.. החלטה קשה - בכל זאת , אלך על החורף . בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חוץ ממני , אליהו הנביא ? ראה אותך בוכה : לא יודע ... מקווה שאף אחד הלכת איתו לסרט : ידידתי הנאמנה ... אנחנו כל הזמן רבים ומתווכחים על הכל - אבל באמת שברוח טובה צעק עליך : המפקדות החוצפניות מהצבא , אומץ לצעוק על חיילים .. אבל כשנכנס להם ג'וק לחדר - זהו , מותר לטפס על כסאות ולהתחנן לעזרה . לא מובן בעליל ... שלח לך מכתב : הבחורה היחידה שבאמת אהבתי - וזה היה לפני כמה שנים . שאר המכתבים הם כאין וכאפס לעומת מה שהיא הייתה כותבת . עד כאן לחלק א' ________________________________________________________________________ ימונה אבי נמני לשר הספורט יאמר דברי חכמה לשם שינוי רון קופמן מירב דורי , שירי שרון , הילה יזהר , שרון זאבי - הלב הפועם והלוחם של רמת- חן !

KaiserDino

New member
דבר הקייזר - חלק ב' ואחרון

= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? יש לי אמונה שהספורט הישראלי דפוק מיסודו ... אהבה ממבט ראשון ? - מירב דורי , אבל בקטע של כדורסל בלבד ... אני חושב שהיא שחקנית נהדרת ! ( ומי שמכיר אותה יודע שהיא בן אדם מצויין גם כן :) ) חיים שאחרי המוות ? אין ספק... החיים שלנו הם הרי הערכים והרעיונות שאנחנו מייצגים , מנסים לקדם ולהילחם עבורם . והם יכולים להשאר ולהתפתח לאחר המוות הפיזי שלנו . יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? - מאמין שהנוצרים יש להם הרבה שטויות ... ואני לא מתכוון להשתתף בפיאסקו הזה = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהב אותך" והתכוונת ? - לאחת שכן אהבתי בכל ליבי , לא הספקתי לומר זאת ... אבל היא ידעה . כשאתה באמת אוהב ... לא צריך לומר , היא יודעת ואוהבת בחזרה - ואתה מרגיש זאת . אתם יודעים על מה אני מדבר הופעת בציבור בפיג'מה ? הממ... is this a trick question or what ? בכית בסרט ? - חסר לנו סרטים לבכות בהם ? בד"כ כשאני לבד ... אני יכול להזיל דמעות מהזדהות של רגש פטריוטי . היית על במה ? - הייתי בטריבונה ... יאללה רמת-חן ! חשבת שאת\ה הולך למות ? - כשזה יקרה ... אני אבוא בריצה נכשלת במקצוע ? - כל דבר שרק נבחנתי בו :) הורידו אותך כיתה ? - לא רצו להוריד את הממוצע לכיתה מתחתי הקפיצו אותך כיתה ? - הקפיצו אותי ... ואז הורידו רצית להיות המין השני ? - לא ... אני מספיק סובל כגבר דברים אהובים : הסטוריה , דיפלומטיה , אסטרטגיה , NBA , ספורט אמריקאי , בייסבול , להסתכל על בחורות יפות ברכבת , לכתוב מניפסטים ולחתום בשם בדוי , לעודד את מכבי רמת-חן ( כדורסל נשים ) , מוזיקה קלאסית , זאב ז'בוטינסקי ותנועת בית"ר , אצ"ל ולח"י , צה"ל , להתעורר ב 3 בצהריים וללכת לישון שוב ב 1800 . :) שיר אהוב : התקווה ! שיר בית"ר .... עלי בריקדות אוכל אהוב : אני יודע ... תוכנית אהובה : סיינפלד , משפחת סימפסון ספורט אהוב : כדורסל , בייסבול , טניס תחביב : ללכת מכות עם המשטרה במשחקים של רמת-חן זמר / זמרת / להקה אהובים : אני אוהב את הפילהרמונית הישראלית :) עיתון אהוב : מקור ראשון !!! = וסתם = מה השעה עכשיו ? 05:30 לפנות בוקר !! אני עוד צריך לחתום אבטלה היום תפוח או בננה ? הממ.. דווקא את שניהם אני אוהב - וואי , זה קשה ... למה אתם עושים לי את זה על הבוקר ???? נאמר שתפוח כחול או אדום ? בטח שכחול ... מייצג את המחנה הלאומי - האדומים מייצגים דברים לא יהודיים בעליל סתיו או אביב ? אביב בייבי ! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לראות את המשחק השביעי בין היוסטן ליוטה בפלייאוף ה NBA , להאזין לסימפוניה החמישית של בטהובן איזה ארוחה אחרונה אכלת ? - על האש .. ל"ג בעומר - אין פרות קדושות . תיכון או אוניברסיטה ? - תיכון זה הבזבוז זמן הכי רציני בעולם ... אוניברסיטה גם כנראה ... אבל הבנות יותר שוות אתה משועמם/ת ? - כנראה שכן :) - רק במשחקים של רמת- חן אני באמת מרגיש בבית . רעש אחרון ששמעת ? הזיקוקים שאספו מיום העצמאות החבר'ה בשכונה ... ריח האחרון שהרחת ? העשן של המדורות פה באיזור .... איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? - לא יודע , הוא על רטט כל הזמן , לא יכול לשמוע את הצלצולים האלו עוד מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? - אבי נמני ... שלא יפרוש ! נהנתם?! - בטח נהניתי , מה... הייתי עושה את זה אם לא ? מה אני משועמם ? :) ____________________________________________________________________________ ימונה אבי נמני לשר הספורט יישב בשקט רון קופמן , או יאמר משהו חשוב ! מירב דורי , שירי שרון , הילה יזהר , שרון זאבי - הנשמה הלוחמת של רמת-חן ! יחי ז'בוטינסקי :)

../images/Emo42.gifבא לי גלידה

= קצת בכללי = שם : שי ^^ פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.65 בערך מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אח אחד בת כמה את נראית : 15 [?] משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : יש XDD שפות : עברית, אנגלית, ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? כלום הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? הרבה = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא דלוקה, אוהבת את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אני רוצה סיידליפ
את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : בעד XD עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 נשבר לך הלב : 0 שברת לבבות : 0 נראה לי השם שלך הופיע בעיתון : 0 התחרטת על דברים שעשית : 1000000
= דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פאתט ממתק : שוקולד סרט מצויר : מלך האריות ומולאן קורנפלקס : לא יודעת מסטיק : לא יודעת צבע : שחור, אדום, כחול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : צמידים חורף\קיץ : חורף בחדר : גיטרה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אבא שלי הלכת איתו לסרט : חברים שלי צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : חברה = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא ממש אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן ^^ הופעת בציבור בפיג'מה ? לא בכית בסרט ? כן, מי לא בכה ב"מלך האריות"?! היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? לא :S דברים אהובים שיר אהוב : יש הרבה אוכל אהוב : שוקולד תוכנית אהובה : סדריק ספורט אהוב : לא יודעת תחביב : לנגן, לשיר זמר / זמרת / להקה אהובים : אבריל, דה יודז, פלייליף עיתון אהוב : אין = וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:00 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? כלום איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צהרים תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?מאוד רעש אחרון ששמעת ? זבוב [?] ריח האחרון שהרחת ? אוכל איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? סתם של פלאפון מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? שחר נהנתם?! מאודד

not normal one

New member
עכשיו תוריייי ../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : יובל פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 169 בערך מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : שני אחים ואחות אחת בת כמה את נראית : לא יודעת, אבל יותר ממה שאני באמת משקפיים ? יש גשר ? כבר אין :] עבר פלילי : אין שפות : עברית, אנגלית ופעם קצת צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? לא יודעת הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לפעמים אני יותר מידי נודניקית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא יודעת את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : מה עוד? אין לי בכלל! :( את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : נראה לי שכן, אבל לא בקטע הזה..
אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אחת וחצי
נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : לא יודעת, אבל נראה לי שלפחות פעם אחת השם שלך הופיע בעיתון : מי סופר?
התחרטת על דברים שעשית : יותר מידי :| = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לא יודעת ממתק : קינדר בצורותיו השונות (אבל האצבעות פחות) סרט מצויר : לא יודעת קורנפלקס : כריות מסטיק : לא יודעת צבע : אין יום בשבוע : שבת היום הכי לא מועדף : שני תכשיט : שרשרת חורף\קיץ : חורף
בחדר : מיטה
= האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : אמא צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : לא זוכרת = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא ממש אהבה ממבט ראשון ? לא יודעת חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? לא שזכור לי בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? בתעודה לא, במבחן כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? סביר להניח שזה קרה מתישהו דברים אהובים שיר אהוב :לא יודעת אוכל אהוב : אוו הרבה תוכנית אהובה : גם הרבה ספורט אהוב : לא יודעת תחביב : כל מיני זמר / זמרת / להקה אהובים : יוצאי רימון
ועיברי לידר עיתון אהוב : ידיעות אחרונות
= וסתם = מה השעה עכשיו ? 18:17 תפוח או בננה ? תפוחחחח כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? שאלון אחר בטח איזה ארוחה אחרונה אכלת ? צוהרים תיכון או אוניברסיטה ? לא יודעת אתה משועמם/ת ? יש עוד סיבה שאפשר להסביר את זה שאני פה? רעש אחרון ששמעת ? גריין דיי ריח האחרון שהרחת ? לא יודעת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? כל מיני מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? למה לחלום על דברים לא מציאותיים? :| נהנתם?!

fluppster

New member
עונה

= קצת בכללי = שם : חן פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.70 מידת נעליים : 40 צבע שיער : חום-אדמוני אחים/אחיות : אח ואחות גדולים ועוד אח ואחות למחצה גדולים בת כמה את נראית : יש שנותנים לי 18. זה לא כיף! אני עוד לא בגיל שכיף בו להיראות יותר צעירה... אבל הרבה גם קולעים לגיל שלי, 21. משקפיים ? כבר לא, עשיתי לייזר. גשר ? אין ולא היה עבר פלילי : אין שפות : עברית ואנגלית, וטיפה צרפתית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? את החוכמה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את רגישות היתר = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא דלוקה, אוהבת. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא לטווח ארוך. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא (אין לי אפילו 1) את/ה אוהבת רכבות הרים : כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד (ונגד עישון בכלל!!!) נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אינספור פעמים.... לא יודעת להגדיר אילו מהם היו סתם הידלקויות ואילו היו ממש התאהבות. נשבר לך הלב : כנ"ל. שברת לבבות : מקווה שאפילו לא פעם אחת. השם שלך הופיע בעיתון : לפחות פעם אחת (בעיתון "כולנו"!
זה היה מזמן...) התחרטת על דברים שעשית : המון פעמים = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה ממתק : שוקולד פרה ביסקוויט סרט מצויר : אלאדין קורנפלקס : פינוקי בריאות, או משהו כזה, לא זוכרת בדיוק (זה דגנים מצופים דבש עם שקדים) מסטיק : אורביט ורוד צבע : ורוד יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : יש לי צמיד ורוד מטורקיה שלא יורד לי מהיד. חורף\קיץ : קיץ בחדר : המחשב = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : החבר שלי ראה אותך בוכה : לא זוכרת הלכת איתו לסרט : החבר שלי צעק עליך : לא זוכרת שלח לך מכתב : מייל גם נכלל? אם כן, אז מישהו מהלהקה שלי. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? לא הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן, אולי ממש לזמן קצר דברים אהובים שיר אהוב : Anouk - Nobody's Wife אוכל אהוב : גלידה תוכנית אהובה : אבודים ספורט אהוב : אין תחביב : לשיר ולרקוד זמר / זמרת / להקה אהובים : קווין, אלאניס מוריסט עיתון אהוב : מעריב (בעיקר פרומו וסופשבוע) = וסתם = מה השעה עכשיו ? 22:06 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להמשיך לעבוד. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ארוחת ערב. תיכון או אוניברסיטה ? בדרך לאונ'. אתה משועמם/ת ? מאוד רעש אחרון ששמעת ? אני כל הזמן שומעת, רעש של המכונות בעבודה ריח האחרון שהרחת ? כנ"ל, הריח המסריח של החומרים בעבודה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Gwen Stephanie - Wind It Up ועוד כמה. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? החבר שלי, אבל הוא נמצא הרחק מכאן!
נהנתם?! כן!

למעלה