שאלון

shaharrr53

New member
../images/Emo170.gifשאלון../images/Emo170.gif

= קצת בכללי = שם : פירסינג : קעקועים : גובה : מידת נעליים : צבע שיער : אחים/אחיות : בת כמה את נראית : משקפיים ? גשר ? עבר פלילי : שפות : הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : את/ה רוצה לגור במקום אחר : את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : את/ה רוצה עוד פירסינג : את/ה אוהבת רכבות הרים : את/ה הייתם בחו"ל : = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : להרוג אנשים : עישון אצל בני עשרה : נסיעה במכונית אחרי ששתית : מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : אי פעם בכית על בן : אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת : = כמה פעמים... = היית מאוהבת : נשבר לך הלב : שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית : = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק : סרט מצויר : קורנפלקס : מסטיק : צבע : יום בשבוע : היום הכי לא מועדף : תכשיט : חורף\קיץ : בחדר : = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : ראה אותך בוכה : הלכת איתו לסרט : צעק עליך : שלח לך מכתב : = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? אהבה ממבט ראשון ? חיים שאחרי המוות ? יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? הופעת בציבור בפיג'מה ? בכית בסרט ? היית על במה ? חשבת שאת\ה הולך למות ? נכשלת במקצוע ? הורידו אותך כיתה ? הקפיצו אותך כיתה ? רצית להיות המין השני ? דברים אהובים שיר אהוב : אוכל אהוב : תוכנית אהובה : ספורט אהוב : תחביב : זמר / זמרת / להקה אהובים : עיתון אהוב : = וסתם = מה השעה עכשיו ? תפוח או בננה ? כחול או אדום ? סתיו או אביב ? מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? איזה ארוחה אחרונה אכלת ? תיכון או אוניברסיטה ? אתה משועמם/ת ? רעש אחרון ששמעת ? ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נהנתם?!

עונהה ...../images/Emo3.gif

= קצת בכללי = שם : אור פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : לע זוכרת מידת נעליים : לע זוכרת צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 1 בת כמה את נראית : קטנה יותר מהגיל שלי .. משקפיים ? יש אבל לע קבוע גשר ? אין עבר פלילי : אין שפות : עברית אנגלית וקצת ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ריסים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אממ הכול = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כע את/ה רוצה לגור במקום אחר : לע את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לע את/ה רוצה עוד פירסינג : לע את/ה אוהבת רכבות הרים : ברוררררררר את/ה הייתם בחו"ל : לע = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : אממ תלוי איזה מרחק .. להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אין דעה .. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לע אי פעם בכית על בן : >< אי פעם שיקרת : כע אי פעם נעצרת : לע = כמה פעמים... = היית מאוהבת : לע דעת נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : לע דעת השם שלך הופיע בעיתון : כע התחרטת על דברים שעשית : כע = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : כפרה
ממתק : במבה סרט מצויר : לע דעת XB קורנפלקס : כריות מסטיק : תפוח צבע : שחור וורוד יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : חמישי תכשיט : שעון? XB חורף\קיץ : אביב בחדר : מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אמא ראה אותך בוכה : אפחד הלכת איתו לסרט : אחי צעק עליך : לע זוכרת שלח לך מכתב : דיסקונט
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כע אבל לע זוכרת עכשיו אהבה ממבט ראשון ? לע חיים שאחרי המוות ? לע רוצה להאמין יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לע = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כע הופעת בציבור בפיג'מה ? כע בכית בסרט ? כע היית על במה ? כע חשבת שאת\ה הולך למות ? לע נכשלת במקצוע ? כע הורידו אותך כיתה ? לע הקפיצו אותך כיתה ? לע רצית להיות המין השני ? כע
דברים אהובים שיר אהוב : מלא אוכל אהוב : פסטה תוכנית אהובה : מועדון לילה .. א"נ .. קומי קומי .. כל התוכניות המצחיקות בקיצרר .. ספורט אהוב : הליכה תחביב : מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים : פוו מלא עיתון אהוב : ידיעות = וסתם = מה השעה עכשיו ? 19:44 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לענות על עוד שאלון
איזה ארוחה אחרונה אכלת ? פשטידת פסטה שאני הכנתי
תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לע רעש אחרון ששמעת ? את אחי מדבר לי פה באוזן ריח האחרון שהרחת ? אממ בושם
איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? אממ סתם צלילים של הפלא .. אבל רוב הזמן הוא גם ככה על רטט מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אחי
נהנתם?! כע

../images/Emo204.gifעונה:)

= קצת בכללי = שם :אילנה פירסינג :-- קעקועים :-- גובה :172.5 מידת נעליים :39 צבע שיער :חום כהה אחים/אחיות :אחות 1 בת כמה את נראית :תגידו אתם:p משקפיים ?כן גשר ?היה עבר פלילי :-- שפות :3 הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? = האם... = את/ה דלוקה על מישהו :כן את/ה רוצה לגור במקום אחר :כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג :לא את/ה אוהבת רכבות הרים :לפעמים את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :נגד להרוג אנשים :נגד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :שיהיה להם בכיף:] = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :כן אי פעם בכית על בן :כן אי פעם שיקרת :כן,כמו כל אחד אי פעם נעצרת :לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת :1 נשבר לך הלב :מספיק פעמים:/ שברת לבבות : השם שלך הופיע בעיתון : התחרטת על דברים שעשית :המוון = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות :
ממתק :מקופלת,פסק זמן וכל אלה
סרט מצויר :מומינים,רכבת ההפתעות,מרקו
קורנפלקס :מחיטה מלאה/כריות
מסטיק :הרבה צבע :כחול יום בשבוע :שישי היום הכי לא מועדף :משתנה תכשיט :טבעת חורף\קיץ :לא אכפת לי בחדר :מחשב:) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה :הורים הלכת איתו לסרט :חברים צעק עליך :אחותי,בצחוק
שלח לך מכתב :חברה = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?כן,הרבה XD אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?אולי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לפעמים = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא בכית בסרט ?בערך היית על במה ?כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא
הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :הרבה אוכל אהוב :תיירס
תוכנית אהובה :יש כמה ספורט אהוב :שחיה תחביב :יש הרבה
זמר / זמרת / להקה אהובים :כנל^^ עיתון אהוב :ממ תלוי = וסתם = מה השעה עכשיו ?19:52 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?לא אכפת לי מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?להמשיך ללמוד איזה ארוחה אחרונה אכלת ?צהרים תיכון או אוניברסיטה ?אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?לא רעש אחרון ששמעת ?מכוניות בחוץ? ריח האחרון שהרחת ?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?לא זוכרת שם
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לא מכירים:p נהנתם?!כן:)

עונה =)

= קצת בכללי = שם : יוליה:) פירסינג : --- קעקועים : --- גובה : 1.56 מידת נעליים : 38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 אחיות בת כמה את נראית : אני ניראית בת12 למרות שאני לא...=\ משקפיים ? אין גשר ? איןן עבר פלילי : איןן שפות : עברית , רוסית , אנגלית , ספרדית וטיפונת ערבית... הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? את המראה ואת זה שאני עקשנית! הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? שאני ביישנית.. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא.. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן=] את/ה אוהבת רכבות הרים : לא.. את/ה הייתם בחו"ל : כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : נגד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : הרבה... נשבר לך הלב : פעם אחת.. שברת לבבות : אף פעם! השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים.. התחרטת על דברים שעשית : כימעט כל הזמן.. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אהבה 3> ממתק : שוקולדדד סרט מצויר : לא יודעת=\ קורנפלקס : כריות-->>>>>>>שוקולדדדדד מסטיק : של ORBIT =) בטעם תותי בר=] צבע : כתום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : עגילים חורף\קיץ : קיץ בחדר : המחשב?! =) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני=] ראה אותך בוכה : אני.. הלכת איתו לסרט : חברה הכי טובה שלי.. צעק עליך : ההורים שליי שלח לך מכתב : מיזמןןן...סבתא שלי.. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כן..יש הרבה! אהבה ממבט ראשון ? כן.. חיים שאחרי המוות ? כן... יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כן.. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? לא ממש... נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : listen של ביונסה אוכל אהוב : פיצות , המבורגרים..כן הדברים המשמינים..אבל קצת מהכל! תוכנית אהובה : "ארץ נהדרת" ספורט אהוב : שחייה וחדר כושרררר :O תחביב : שחייה , שירה , מחשב ולנוח =] זמר / זמרת / להקה אהובים : ג'ניפר לופז ביונסה ולהקה?! אוונסנס! עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 8 וחמישה בערב תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לראות סידרה.. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אממ..ארוחת ערב =O תיכון או אוניברסיטה ? תיכון.. אתה משועמם/ת ? קצת.. רעש אחרון ששמעת ? את חברה שלי מדברת ..חח.. ריח האחרון שהרחת ? הבושם שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר של ביונסה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? ****** נהנתם?! כן:)

הלרשו!!!1 P: ../images/Emo219.gif

[אתם לא תבינו
] = קצת בכללי = שם : לוטן מידת נעליים : 8-9 צבע שיער : חום-ג'ינג'י אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : 14-15 לדעת אנשים שמכירים אותי שפות :עברית&אנגלית בעיקר הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?עיניים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?כל השאר בערך = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים :כן את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : נגד [אבל אני בעד גזר דין מוות למי שזה באמת מצדיק דבר כזה] עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : כן,ילדה עצרה אותי כי כמעט דרכתי על קקי = כמה פעמים... = היית מאוהבת : כן נשבר לך הלב : בערך שברת לבבות : לא השם שלך הופיע בעיתון : כן התחרטת על דברים שעשית :כן = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : אוכל ממתק : מסטיקים סרט מצויר : לילו וסטיץ' קורנפלקס : רגיל,דליפקאן מסטיק : הובה בובה צבע : שחור&אדום יום בשבוע : חמישי&שישי היום הכי לא מועדף : כל השאר תכשיט : כל מיני חורף\קיץ : חורף בחדר : הארון,הדיסקים והטלויזיה. והמיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : אף אחד,אני שונאת שרואים אותי בוכה הלכת איתו לסרט : אבא צעק עליך : אחותי? P: שלח לך מכתב :עדי [חברה] = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?לא הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ? לא דברים אהובים שיר אהוב :כל מיני אוכל אהוב :כלמיני תוכנית אהובה :כלמיני ספורט אהוב :כדורסל תחביב :שינה,אכילה,טלוויזיה,מוזיקה,מחשב זמר / זמרת / להקה אהובים :מכ"ר,מיוז,במד"ה עיתון אהוב :יבניתוןXD = וסתם = מה השעה עכשיו ? 20:33 תפוח או בננה ?שום דבר כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודעת איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ערב תיכון או אוניברסיטה ? לא יודעת אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ? ההקלדה של האיסיקיו ריח האחרון שהרחת ?לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?לא זוכרת או נובמבר ריין של גאנס&רוזס או אור הירח של אביב גפן מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?אף אחד נהנתם?!בערך

cavallo

New member
טוב נו

= קצת בכללי = שם : יוחאי פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : מטר שמונים ומשהו מידת נעליים : 45 צבע שיער : חום שחור אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : בן 17 משקפיים ? עדשות גשר ? היה עבר פלילי : אין שפות :אנגלית עברית ואיטלקית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?לא יודע הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?פיוזים לא ארוכים מדי
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו :לא את/ה רוצה לגור במקום אחר :מתלבט את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג :לא את/ה אוהבת רכבות הרים :כן:) את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :כל אחד ומה שהוא מעדיף להרוג אנשים :נגד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד!! מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : אם זה עושה להם טוב... = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן :לא אי פעם שיקרת : אי פעם נעצרת :לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת :לא זוכר נשבר לך הלב :לא יותר מדי שברת לבבות :אין לי מושג השם שלך הופיע בעיתון :0 התחרטת על דברים שעשית :הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : לרכב ממתק : שוקולד לבן עם עוגיות סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : כריות! מסטיק : לא אוכל מסטיקים צבע : הכל חוץ מאפור יום בשבוע : שלישי וחמישי היום הכי לא מועדף : רביעי! תכשיט : לא יודע חורף\קיץ : קיץ בחדר : פסל של סוס = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה :אף אחד הלכת איתו לסרט :לא זוכר צעק עליך :אמא שלי שלח לך מכתב :צה"ל = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?לא חיים שאחרי המוות ?מתלבט יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?ממש לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן חחח בכית בסרט ?כן היית על במה ?כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?לא הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?כן רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :המון אוכל אהוב :כנ"ל תוכנית אהובה : ספורט אהוב :רכיבה על סוסים, טניס וכדורסל תחביב :רכיבה, מוזיקה, קריאה, טיולים, להיות בפארק, בע"ח.. זמר / זמרת / להקה אהובים :המון עיתון אהוב : מעריב = וסתם = מה השעה עכשיו ?20:57 תפוח או בננה ?שניהם כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לא יודע איזה ארוחה אחרונה אכלת ? מלוואח תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה אתה משועמם/ת ?כן רעש אחרון ששמעת ?המקלדת ריח האחרון שהרחת ?מבשם אוויר איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? can you feel the love tonight ממלך האריות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?הרבה נהנתם?!כן

Miss Menta

New member
|

= קצת בכללי = שם : שרית. פירסינג : 8 לובים והליקס. קעקועים : אין. גובה : 1.70. מידת נעליים : 40-41.
צבע שיער : חום. אחים/אחיות : 2. בת כמה את נראית : מממ, 14? 15? 16? משקפיים ? אין. גשר ? יש. עבר פלילי : אין. שפות : הרבה . הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? שיער. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? גוף. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כה. את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא. את/ה רוצה עוד פירסינג : כן.!1 סיידליפ ונזזזזזם. את/ה אוהבת רכבות הרים : בערך? את/ה הייתם בחו"ל : כן. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד. להרוג אנשים : נגד. עישון אצל בני עשרה : נגד. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : לא מפריע לי, ובקיצור. .בעד. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן. אי פעם בכית על בן : כן. אי פעם שיקרת : כן. אי פעם נעצרת : לא. = כמה פעמים... = היית מאוהבת : מאוהבת רציני? פעם אחת. כל השאר הדלקות. נשבר לך הלב : פעם אחת. שברת לבבות : פעמיים. השם שלך הופיע בעיתון : אףפעם. התחרטת על דברים שעשית : הרבה. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : בננה. ממתק : קליק. סרט מצויר : שרק. קורנפלקס : כריות. מסטיק : מנטה.
צבע : כתום. יום בשבוע : שני ושישי. היום הכי לא מועדף : שלישי וחמישי. תכשיט : צמיד. חורף\קיץ : חורף. בחדר : מחשב. = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : נועה. ראה אותך בוכה : אמא. הלכת איתו לסרט : מממ.. הדס. צעק עליך : אמא. שלח לך מכתב : לאיודעת. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? שאם דורכים עליי אז רבים, טפו טפו טפו על עץ. אהבה ממבט ראשון ? כן. חיים שאחרי המוות ? כן. יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? ברור. הופעת בציבור בפיג'מה ? מסיבות פיג'מות וזה. בכית בסרט ? כה. היית על במה ? יאפ. חשבת שאת\ה הולך למות ? לא. נכשלת במקצוע ? כן. הורידו אותך כיתה ? לא. הקפיצו אותך כיתה ? לא. רצית להיות המין השני ? לא. דברים אהובים שיר אהוב : הרבה. אוכל אהוב : מקדונלס,בשר. תוכנית אהובה : השיר שלנו. ספורט אהוב : ריקוד וקיקבוקסינג. תחביב : הרבה. זמר / זמרת / להקה אהובים : יותר מידי. עיתון אהוב : ראש1. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:20. תפוח או בננה ? בננה. כחול או אדום ? כחול. סתיו או אביב ? אביב. מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להתקלח או משהו. איזה ארוחה אחרונה אכלת ? ערב. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון. אתה משועמם/ת ? רוב הזמן. רעש אחרון ששמעת ? טלויזיה. ריח האחרון שהרחת ? קרם שיער. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לא נורא - אריק ברמן. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? מממ, עדן. נהנתם?! כן.

t0mi

New member
עונה נה נה

קצת בכללי = שם : גל פירסינג : רק באוזניים-מתחננת באף קעקועים : לא גובה : 1.69 מידת נעליים : 40 :( צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחת קטנה בת כמה את נראית : 17? משקפיים ? כן גשר ? לא עבר פלילי : חח לא שפות : עברית ואנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? את הגומות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? את השיער = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : אממ לא יודעת את/ה רוצה עוד פירסינג : כן את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל :כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : חח תלוי מי ;) עישון אצל בני עשרה : כל אחד שיעשה מה שבא לו נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : - אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : פעמיים נשבר לך הלב : פעם אחת, בעיקרון אני "שברתי" אבל גם נפגעתי שברת לבבות : אממ לא יודעת השם שלך הופיע בעיתון : פעמיים התחרטת על דברים שעשית : הרבהה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : חח רציתם שאני אגיד אהבה? אז אני דווקא אגיד שנאה ממתק : שוקולד סרט מצויר : פו הדב קורנפלקס : קוקומן מסטיק : בזוקה צבע : כחול יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף : ראשון תכשיט : שרשרת\צמיד חורף\קיץ : קיץ בחדר : מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : חברה שלי נראה לי הלכת איתו לסרט : חברים צעק עליך : ההורים שלח לך מכתב : חברה שלי = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא אהבה ממבט ראשון ? אממ בערך חיים שאחרי המוות ? לא יודעת. מסובך יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? חח אני סתם נהנית לראות אימה ביום הזה = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ? כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב : dear angel אוכל אהוב : סיני תוכנית אהובה : חברים ספורט אהוב : כדורגל תחביב : מוזיקה זמר / זמרת / להקה אהובים : green day, cascada. שייגעצ עיתון אהוב : ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:25 תפוח או בננה ? תפוחח איכס בננה!! כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו!! (נולדתי ביום הראשון של הסתיו) מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לראות טלוויזיה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? מנה חמה תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? עכשיו? קצת רעש אחרון ששמעת ? את המקרר ריח האחרון שהרחת ? לא זוכרת איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? "תודה לך" מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? אממ...לידיד שלי נהנתם?! כן נחמד

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

= קצת בכללי = שם : אריאל פירסינג : אין קעקועים : אין גובה : 1.66 מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 1 בת כמה את נראית : בת כמה שאני D: משקפיים ? רק לראייה מרחוק גשר ? יש לצערי ;; עבר פלילי : אין שפות :עברית,אנגלית,ספרדית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?נאמנה הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?מתעצבנת מהר = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : לא את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :לא את/ה רוצה עוד פירסינג : אני כ"כ רוצה פירסינגגגגג את/ה אוהבת רכבות הרים :כן D: את/ה הייתם בחו"ל :אההא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 2 נשבר לך הלב :1 שברת לבבות : לאיודעת השם שלך הופיע בעיתון :לאיודעת כמה, אבל הופיע D: התחרטת על דברים שעשית :הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : קורע ממתק : טעמי D: סרט מצויר : מלך האריות 3> קורנפלקס : טריקס D: מסטיק : אורביט כחול\ירוק צבע : שחור ותכלת יום בשבוע : ראשון ושבת היום הכי לא מועדף : רביעי תכשיט : שרשרת של גולגולת, טבעת חורף\קיץ : חורף בחדר : הפוסטרים D:: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : נועה הלכת איתו לסרט : נועה צעק עליך : אמא שלח לך מכתב : מהבצפר
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?אני תמיד מתכוונת הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? אההא היית על במה ? אההא חשבת שאת\ה הולך למות ?לא נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?כמעט רצית להיות המין השני ? כן דברים אהובים שיר אהוב :כל יום זה מתחלף XD כרגע Fake-Busted אוכל אהוב :בולונז, מקדונלדס תוכנית אהובה :חברים
, ארתור, הפיג'מות ספורט אהוב :כדורסל אהבת חיי !!!!!11 תחביב :כדורסל, מחשב, טלוויזיה זמר / זמרת / להקה אהובים :מקפליי
, אביב גפן, באסטד, סינרגיה, סימפל פלאן עיתון אהוב :ראש 1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:35 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להסתכל מה עוד חדש בפורום איזה ארוחה אחרונה אכלת ?KFC חהחהח D: תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?לא רעש אחרון ששמעת ?מוזיקה ריח האחרון שהרחת ?של דיאט קולה איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?Uncle Fuker מסאות'פארק
מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?שריל נהנתם?! כן :]

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif באת לי בטוב.

= קצת בכללי = שם : מג פירסינג : יש
גבה, לשון, פיטמה, 3 לובים, אחד מורחב ל3 ממ, הליקס וטראגוס. קעקועים : אין ;[ גובה : מטר ופיסטוק. מידת נעליים : 37-38 צבע שיער : שחור אחים/אחיות : 2 בת כמה את נראית : בגילי בערך. אולי חצי שנה יותר. משקפיים ? אין גשר ? אין עבר פלילי : ברור. שפות : אגנלית, עברית, ג'יבריש הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? ידיים, כתפיים, ציצי. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? תחת וגובה. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : :/ את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן ולא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : לא ממש. את/ה אוהבת רכבות הרים : כה את/ה הייתם בחו"ל : לא. = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : תגידרו מרחקים להרוג אנשים : טחח עישון אצל בני עשרה : שכל אחד יעשה מה באלו נסיעה במכונית אחרי ששתית : לא ממש מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : איכס. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : :/ נשבר לך הלב : :/ שברת לבבות : לאדעת השם שלך הופיע בעיתון : לא ספרתי התחרטת על דברים שעשית : לא מתחרטת על דברים שאני עושה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ממתק ממתק : D: סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : של שופרסל. מסטיק : עלמה צבע : שחור יום בשבוע : שלישי היום הכי לא מועדף : ראשון וחמישי תכשיט : הפירסים שלי! והצמידים והשרשרת מפרט חורף\קיץ : חורף יותר בחדר : מיטה? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : נופר ראה אותך בוכה : נופר הלכת איתו לסרט : חברות מהכיתה צעק עליך : לא צועקים עליי. שלח לך מכתב : ישרכארט. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? כל מיני אהבה ממבט ראשון ? לא ממש. חיים שאחרי המוות ? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? כה = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? תמיד הופעת בציבור בפיג'מה ? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ? כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? כן שהייתי ילדה וכאלה ^_^ דברים אהובים שיר אהוב : גאולה
אוכל אהוב : אורז. תוכנית אהובה : חברים ספורט אהוב :כדורסל וגלישת גלים תחביב :כדורסל זמר / זמרת / להקה אהובים : יש כמה עיתון אהוב : טחח = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:41 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ? כחול סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? מקלחת, להתכונן להיסטוריה איזה ארוחה אחרונה אכלת ? לא אכלתי. תיכון או אוניברסיטה ? תיכון ברור. אתה משועמם/ת ? לפעמים :/ רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה? ריח האחרון שהרחת ? של הכלבה שלי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? שיר של מלך האריות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? נופר, טל, היא.. נהנתם?! הייתי כלכך צכה אתזה עכשיו.

sweet shir

New member
עייפה. *__*

= קצת בכללי = שם : שיר. פירסינג : אין. ^^ קעקועים : אין. גובה : 1.56 ;; מידת נעליים : 38-39 צבע שיער : חום. אחים/אחיות : אח אחד, ואחד בדרך. D: בת כמה את נראית : בגיל שלי. חח משקפיים ? יש>: גשר ? אין עבר פלילי : אין חח שפות : עברית, אנגלית.... וקצת ספרדית וערבית. הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? אני אפעם לא יודעת מה לכתוב בשאלות האלו. הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? כנ"ל. = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כה את/ה רוצה לגור במקום אחר : לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : לא את/ה רוצה עוד פירסינג : כה את/ה אוהבת רכבות הרים : לא את/ה הייתם בחו"ל : כה = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :
להרוג אנשים :
עישון אצל בני עשרה : נטרלית. נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כה אי פעם בכית על בן : כה אי פעם שיקרת : כה אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אפעם נשבר לך הלב : אפעם שברת לבבות : פעם אחת/פעמיים. אני חושבת. אני ממש מקווה שלא. השם שלך הופיע בעיתון : בעיתונים של ביצפר XD התחרטת על דברים שעשית : הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : דאגי. XDDDDDDDDD ממתק : מארס סרט מצויר : חתולים בצמרת קורנפלקס : הרגיל מסטיק : לא משנה צבע : שחור וורוד. יום בשבוע : אין היום הכי לא מועדף : ראשון/שני/רביעי. תכשיט : הכל. חורף\קיץ : לא משנה. בחדר : הפוסטרים :) = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : חברה שלי (חח לא חברה-חברה) ראה אותך בוכה : חברה/אמא/אבא/אח.
הלכת איתו לסרט : חברות צעק עליך : אמא חחחחח שלח לך מכתב : חברה (אימייל נחשב? XD) = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? רק טפו טפו טפו וכאלה אהבה ממבט ראשון ? לא חיים שאחרי המוות ? רוצה להאמין יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כה הופעת בציבור בפיג'מה ? כה בכית בסרט ? כה היית על במה ? כה חשבת שאת\ה הולך למות ? לא נכשלת במקצוע ? יאפ הורידו אותך כיתה ? לא הקפיצו אותך כיתה ? לא רצית להיות המין השני ? יס דברים אהובים שיר אהוב : אין לי רק אחד. יש לי מיליוני שירים אהובים XD אוכל אהוב : פיצה תוכנית אהובה : הכי גאים שיש :) ספורט אהוב : אין. XD תחביב : להיות במחשב? X: זמר / זמרת / להקה אהובים : מקפליי, פאניק, פוב, שוגרקולט, מכר, בואלינג פור סופ.... ועוד מלא. חח אין לי כוח לכתוב הכל. אני עייפה. *__* עיתון אהוב : ראש1 ועיתונים בריטיים. = וסתם = מה השעה עכשיו ? 21:54 תפוח או בננה ? בננה כחול או אדום ? אדום סתיו או אביב ? סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? נראה לי אראה פרק 3X16 של ורוניקה מארס.
איזה ארוחה אחרונה אכלת ? אכלתי מאפינס. XD תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא ממש רעש אחרון ששמעת ? ערוץ HOT3. ריח האחרון שהרחת ? מאפינס שוקולד. חיחי איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? Mr. Brightside של הקילרס. מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? חברה שלי. :) נהנתם?! חחח כה. הייתי נהנית יותר אם לא הייתי מתה מעייפות.

בא לי ../images/Emo178.gif.

= קצת בכללי = שם : לי פירסינג : לא קעקועים : לא גובה : מזמן לא בדקתי
מידת נעליים : 39 צבע שיער : חום אחים/אחיות : אחיות בת כמה את נראית :13
זה מה שכולם אומרים.. משקפיים ?
גשר ?
עבר פלילי :
שפות : מה שלומדים בבית ספר ואין ברירה לדעת
הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? עיינים הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? לא יודעת = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אולי את/ה רוצה לגור במקום אחר :לא את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית :אולי את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי אחד מה עוד את/ה אוהבת רכבות הרים :תלוי איזה את/ה הייתם בחו"ל :לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :בעד להרוג אנשים : בעד עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגדדדד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעדבעדבעד!!!!1
= האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לאא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אף פעם נשבר לך הלב : כנ"ל שברת לבבות : 2 אולי השם שלך הופיע בעיתון : לא התחרטת על דברים שעשית :לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : עברי
ממתק : חמצוצים צבעוניים כאלו
סרט מצויר : עדיף של דיסני.. אלאדין! קורנפלקס : רגיל או עוגי מסטיק : מלון צבע : שחור יום בשבוע : חמישי היום הכי לא מועדף :רביעי וראשון תכשיט : צמיד עם חרוזים צבעוניים חורף\קיץ : חורףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
בחדר : המיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :אני ראה אותך בוכה : אני הלכת איתו לסרט : חברה צעק עליך : אחותי שלח לך מכתב :לא = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?לא אהבה ממבט ראשון ?אולי חיים שאחרי המוות ?לא ככ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?לא הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? לא היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?כןןן דברים אהובים שיר אהוב :יש יותר מדיי אוכל אהוב :כנ"ל חח תוכנית אהובה :סדרה... האלופה ספורט אהוב :שינההה :] תחביב :הופעות זמר / זמרת / להקה אהובים :עברי, אביב, משינה' הראל מויאל עיתון אהוב : GO = וסתם = מה השעה עכשיו ?22:46 תפוח או בננה ?תלוי מה בא לי כחול או אדום ?אדוםםםם סתיו או אביב ?סתיוווווווו!!!!!
מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?אתמתח חח איזה ארוחה אחרונה אכלת ?סלט, חביתה, לחם, גבינה תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ?כרגע כן בכללי לא חח רעש אחרון ששמעת ? דפיקות מוזרות ריח האחרון שהרחת ?דלק!!! ריח ניחוחות איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?האנשים החדשים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?לא עניינכם :) נהנתם?!בערך

היי חמוד

= קצת בכללי = שם : נופר פירסינג : יש קעקועים : אין גובה : 171 מידת נעליים : 37 צבע שיער : חום אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : 18 משקפיים ? יש גשר ? היה עבר פלילי: יש |: = האם... = את/ה דלוקה על מישהו: אני שונאת ת'מילה דלוקה אוקי, זה יותר עמוק מזה ;[ את/ה רוצה לגור במקום אחר: ת"א את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: לא את/ה אוהבת רכבות הרים: כן את/ה הייתם בחו"ל: כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: זה נורא תלוי להרוג אנשים : גם זה נורא תלוי. סתם, לא עישון אצל בני עשרה: נגד, אבל למי אכפת נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: מה = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת: כן אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: כן = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1, בספק נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: לא יודעת ולא מעניין גם השם שלך הופיע בעיתון: מאיפה לי התחרטת על דברים שעשית: אפעם = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות: ואלה ממתק: סוכריות חמאה סרט מצויר: לא אוהבת קורנפלקס: לא אוהבת מסטיק: מנטה צבע: אוף יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: כל השאר תכשיט: מה שיש עלי חורף\קיץ: קיץ בחדר: מה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך: לא זוכרת.. נראהלי ששירי ראה אותך בוכה: דבורה הלכת איתו לסרט: אסף צעק עליך: אבא שלח לך מכתב: חח מיטל = האם את\ה מאמין\ה ב... = לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? לא חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה ? לא דברים אהובים שיר אהוב : משו של דאת' קאב אוכל אהוב : לא תוכנית אהובה : לא ספורט אהוב : לא תחביב : לא זמר / זמרת / להקה אהובים : רדיוהד, דאת' קאב עיתון אהוב : ראש1 = וסתם = מה השעה עכשיו ? 23:02 תיכון או אוניברסיטה ? תיכון אתה משועמם/ת ? לא רעש אחרון ששמעת ? מוסיקה ריח האחרון שהרחת ? איזה רינגטון יש לך בפלאפון? זה בקבוצות מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? די אוף נהנתם?! לא

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gifעונה לשחר!!!

= קצת בכללי = שם : איזבל פירסינג : לא,תודה,אני בגמילה קעקועים : כנלץ גובה : חצי אינצ' מידת נעליים : 37!! צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : מאיפה לי? משקפיים ? לא גשר ? לא עבר פלילי : שלילי.XD שפות :עברים וקצת מכל מיני הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?כנות הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?עצבים רופפים = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : אהמ...בערך את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן,בצפון את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : בערך את/ה רוצה עוד פירסינג : לא,אני בגמילה!!1 את/ה אוהבת רכבות הרים :מתעליהןןן את/ה הייתם בחו"ל :לא! = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים :עיף שלא,אבל אם אין ברירה.. להרוג אנשים : במידת הצורך עישון אצל בני עשרה : נגד פוזה וזה.. נסיעה במכונית אחרי ששתית : נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :נקסט. = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : לא אי פעם שיקרת : ברור אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 1 ויחידה נשבר לך הלב : 1 שברת לבבות : חחח אף פעם!! השם שלך הופיע בעיתון : פעמים בודדות התחרטת על דברים שעשית :הרבה = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : שמנה,כלבה,בעעע,כבשה,תנשם(זכר של תנשמת),עקרב וכו' ממתק : שוקולדדדד
סרט מצויר : נראלי מפלצת של בית קורנפלקס : מסטיק : זום קולה או ורוד,אורביט צבע : כחול אהובי יום בשבוע : רביעי-נולדתי בו היום הכי לא מועדף : שלישי תכשיט : שרשראות חורף\קיץ : חורף כפרעליו בחדר : הא?! = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני ראה אותך בוכה : חברים שלי הלכת איתו לסרט : ואיי שנים לא הלכתי לסרט בקולנוע וזה.. צעק עליך : לא צועקים עלי!! שלח לך מכתב :המלגות
= האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ?חתול שחור וכאלה.. אהבה ממבט ראשון ?כן חיים שאחרי המוות ?כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ?לא בדיוק = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?לא\ בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כן נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?לא דברים אהובים שיר אהוב :כרגע זה "זה ששומר עליי" של שרית אוכל אהוב : תוכנית אהובה :האלופה,מועדון לילי,ארץ נהדרת ספורט אהוב :שחייה תחביב :שחייה,ספורט בכלל,מוזיקה,מחשב,טלויזיה זמר / זמרת / להקה אהובים :שרית,סינרגיה,רוקסט עיתון אהוב :ידיעות = וסתם = מה השעה עכשיו ? 23:36 תפוח או בננה ?תפוח כחול או אדום ?כחול סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?לחרופ איזה ארוחה אחרונה אכלת ?לא זוכרת תיכון או אוניברסיטה ? אונ' אתה משועמם/ת ?לא רעש אחרון ששמעת ?דלת נטרקת ריח האחרון שהרחת ?בושם איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?כלמיני מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?ידיד נהנתם?!

"מה שמת לי בכוס הקפה שלי.|:"

= קצת בכללי = שם : הדס פירסינג : נופ קעקועים : "" גובה : 1.70 מידת נעליים : 40 צבע שיער : שטני עם כל מיני תוספות לא-קשורות של כחול וירוק. אחים/אחיות : 3 בת כמה את נראית : תלוי את מי שואלים. לא מזמן מישהו חשב שאני בת 14 [זה היה כמעט מעליב!], אבל הרוב חושבים בין 18-20... משקפיים ? נופ גשר ? קוביות עבר פלילי : ונדליזם. שפות :עברית. [אנגלית לא נקרא, אפילו שאני בדוברים. אין לי מושג מה אני עושה שם.] הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?כול כולי הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?כול כולי = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : מפחדת שאני מתחילה להתאהב בו. את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן. מאוד. כל מקום שיהיה אך רק שלי. אפילו בקתה נרקבת באמצע יער שורץ זאטוטים ארסיים. את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כה. את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי, רוצה באמצע האף את/ה אוהבת רכבות הרים :לא. אוהבת קרוסלה. את/ה הייתם בחו"ל : לא = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : נגד להרוג אנשים : בעד. עישון אצל בני עשרה :נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד. אלא אם כן הורגים מישהו בדרך. מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים :בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : לא אי פעם בכית על בן : כה.כרגע אי פעם שיקרת : יותר מדי. אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : אפעם באמת. סתם הידלקות נשבר לך הלב : לא שברת לבבות : לא השם שלך הופיע בעיתון :לא התחרטת על דברים שעשית :לא = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : פרפר, חופש ממתק : כיח. סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : תלמה מסטיק : עלמה אוכמניות צבע : שחורפורחום יום בשבוע : שישי היום הכי לא מועדף :שלישי תכשיט : שרשר חורף\קיץ : קיץ בחדר : קפה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך :החתולה עם הזנב הסגול, מארץ עטוץ ראה אותך בוכה : שמע, ליתר דיוק. אחד. מישהוץ. הלכת איתו לסרט : חברה צעק עליך : אותו אחשד שלח לך מכתב :אפחד. כי אפחד לא אוהב אותי. = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לירוק כשעוברת חתולה עם זנב שחור אהבה ממבט ראשון ?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאץץ \ חיים שאחרי המוות ?קצת מנוגד, לא?.ץ יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? יום שישי הרביעי. = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כה. הרגע הופעת בציבור בפיג'מה ?ברור. וגם עם אאוזניים של חתולה. בכית בסרט ? לא יודעת היית על במה ?ברור חשבת שאת\ה הולך למות ?כה. בארבע בבקר, מתישהו, שמעתי מואזין, ובתדודה של ינכנסה לחדר שלי והייתי בטוחה שהיא מלאך המוות נכשלת במקצוע ?השנה הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?כמעט רצית להיות המין השני ?רק רציתי להיות הומו דברים אהובים שיר אהוב :"מיתר- אביתר בנאי אוכל אהוב :קפה וחלב תוכנית אהובה : ספורט אהוב :קרוסלה תחביב :לשבת בבתחי ק]פה זמר / זמרת / להקה אהובים :אין! עיתון אהוב :לאישה XDDג = וסתם = מה השעה עכשיו ? 01:25 תפוח או בננה ?קפה כחול או אדום ?מקיאטו סתיו או אביב ?אייסקפה מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ?אספרסו איזה ארוחה אחרונה אכלת ?ארוחת בין חצות ל. תיכון או אוניברסיטה ? קפה. צבא אתה משועמם/ת ?כה רעש אחרון ששמעת ?צחוק של אחותי וכל החמוהל שהיא הביאה לסלון ריח האחרון שהרחת ?קפה. יש לי כוס קלקר עם דבק פלסטי וקפה ממש מסריח מהחדר אומנות. הוא של עלית והוא דוחה. איזה רינגטון יש לך בפלאפון ?לא זוכרת. אמא שלי אמרה QAAZשזה נשמע כמו פעמוני ם של כנסיה מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ?תומיייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי. טומטום.|: נהנתם?! אני.. הולכת לחנוק 'תצמי.

דנטל

New member
מרשמלו

= קצת בכללי = שם: דנה פירסינג: 2 פירסינגים, עגיל באף, 8 עגילים באוזניים קעקועים: 6 גובה: 1.72 מ' מידת נעליים: 40 צבע שיער: חום אחים/אחיות: 1 בת כמה את נראית: 25 משקפיים? לרחוק גשר? פלטה בעבר עבר פלילי: לא שפות: עברית, אנגלית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם? שאני תל אביבית בוריד הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם? שאני ביישנית = האם... = את/ה דלוקה על מישהו: אוף, כן את/ה רוצה לגור במקום אחר: לא את/ה מאמינה באהבה וירטואלית: לא את/ה רוצה עוד פירסינג: אפשרי את/ה אוהבת רכבות הרים: לא את/ה הייתם בחו"ל: כן = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים: אפשרי, רצוי שלא להרוג אנשים: כן עישון אצל בני עשרה: נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית: נגד, בעקרון, אבל קשה ליישם כשרוצים הביתה מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים: שיעשו מה שבה להם = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת: לא אי פעם בכית על בן: כן אי פעם שיקרת: כן אי פעם נעצרת: לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת: יותר מדי נשבר לך הלב: 1 שברת לבבות: 0 נראה לי השם שלך הופיע בעיתון: 1 התחרטת על דברים שעשית: אינספור = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות: פירס ממתק: תולעי גומי חמוצות סרט מצויר: הסיוט שלפני חג המולד קורנפלקס: קלוגס רגיל מסטיק: מנטה דבדבן צבע: אדום יום בשבוע: שני היום הכי לא מועדף: אין כזה, אבל אולי שלישי תכשיט: פירסינגים חורף\קיץ: קיץ בחדר: מיטה = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך: אני ראה אותך בוכה: חני הלכת איתו לסרט: ערן אולי צעק עליך: רויטל שלח לך מכתב: עיריית תל אביב = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות? אם כן איזה? לא, זה מביא מזל רע אהבה ממבט ראשון? לא חיים שאחרי המוות? לא יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו? לא = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת? כן הופעת בציבור בפיג'מה? כן בכית בסרט? כן היית על במה? כן חשבת שאת\ה הולך למות? כן נכשלת במקצוע? כן הורידו אותך כיתה? לא הקפיצו אותך כיתה? לא רצית להיות המין השני? כן, אבל רק ליום נגיד דברים אהובים שיר אהוב: האדריכלים - סאבלימינל והצל אוכל אהוב: סטייק לבן תוכנית אהובה: סאות'פארק ספורט אהוב: סקס תחביב: בילויים זמר / זמרת / להקה אהובים: סאבלימינל, סיון, פנתרה עיתון אהוב: עכבר העיר = וסתם = מה השעה עכשיו? 02:03 תפוח או בננה? בננה כחול או אדום? אדום סתיו או אביב? אביב מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה? לענות על עוד שאלון איזה ארוחה אחרונה אכלת? פרוסה עם גבינה צהובה ופסטרמה תיכון או אוניברסיטה? תיכון אתה משועמם/ת? לא רעש אחרון ששמעת? ההקלדות שלי ריח האחרון שהרחת? שהחתול שלי חרבן איזה רינגטון יש לך בפלאפון? של סאות'פארק וסאבלימינל מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו? עידן נהנתם?! כן

לאיור

New member
עונה../images/Emo8.gif

= קצת בכללי = שם : ליאור פירסינג : הלוואיי קעקועים : הלוואיי גובה : 163 מידת נעליים : 38 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אח אחד בת כמה את נראית : 15\16 משקפיים ? אין :) גשר ? אין ולא היה ולא יהיה :) עבר פלילי : לא .. שפות : עברית, אנגלית, ספרדית, ערבית וקצת רומנית הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ? חוש ההומור המפותח שלי חח :) [סתם..] הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ? אני חסרת ביטחון עצמי בצורה נוראית
= האם... = את/ה דלוקה על מישהו :
את/ה רוצה לגור במקום אחר :
את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : ....? את/ה רוצה עוד פירסינג : אין לי אבל אני מתה לעשות
את/ה אוהבת רכבות הרים :
את/ה הייתם בחו"ל :
= בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : לא בעד ולא נגד להרוג אנשים : לא.. אלא אם כן הם עשו משהו באמת נוראי עישון אצל בני עשרה : שכל אחד יעשה מה שבראש שלו.. נסיעה במכונית אחרי ששתית :
מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : שוב, שכל אחד ישעה מה שטוב ובראש שלו אין ליבעיה איתם בכלל = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת :
אי פעם בכית על בן :
אי פעם שיקרת :
אי פעם נעצרת :
= כמה פעמים... = היית מאוהבת :
נשבר לך הלב :
שברת לבבות :
השם שלך הופיע בעיתון :
התחרטת על דברים שעשית :
יותר מידיי פעמים לצערי = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : כווס חח.. ממתק : קינדר סרט מצויר : מלך האריות קורנפלקס : קוקו פופס, טריקס, כריות מסטיק : הובה בובה, אבטיח צבע : שחור אפור אדום יום בשבוע : שלישי מסיימים בצפר ב 11:45 היום הכי לא מועדף : רביעי וראשון תכשיט : צמידים חורף\קיץ : חורף בחדר : ? = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : מאיה ראה אותך בוכה : זוהר הלכת איתו לסרט : מאיה צעק עליך : מאיה שלח לך מכתב : פורטל מבזקון? [אתר כזה ששולח דברים יפים :) ] = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? טפו טפו טפו , בין פורט יוסף אהבה ממבט ראשון ? אמ.. כן חיים שאחרי המוות ? ניראה לי יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?
הופעת בציבור בפיג'מה ?
יום הפוך בבצפר, היה מצחיק
בכית בסרט ?
היית על במה ?
חשבת שאת\ה הולך למות ?
נכשלת במקצוע ?
הורידו אותך כיתה ?
הקפיצו אותך כיתה ?
רצית להיות המין השני ?
הם משתינים בצורה נוחה חח
דברים אהובים שיר אהוב : גאולה [חמי רודנר] מספיק בן אדם[מוניקה סקס] אין לי כוח, שזיף ושיר יפה [שייגעצ] אוכל אהוב : ואוו המווןן.. בעיקרון כל דבר של סבתא שלי תוכנית אהובה : אין כזו מממש.. אולי האלופה ספורט אהוב : פאק, לא עושה ספורט, אבל עוד מעט אני אלך לחדר כושר,[אולי הגיע הזמן כבר ח] תחביב : לנגן בגיטרה שלי
זמר / זמרת / להקה אהובים : שייגעצ עיתון אהוב : ראש 1 ומעריב לנוער = וסתם = מה השעה עכשיו ? 3:52 תפוח או בננה ? תפוח כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו, משוםמה האביב פה זה יותר חם מהקיץ!! מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? לקרוא ספר.. טלווזיה ולישון איזה ארוחה אחרונה אכלת ?פיצה פיתה חח תיכון או אוניברסיטה ? אוניסרסיטה למרות שזה יותר קשה אתה משועמם/ת ? כרגע כן רעש אחרון ששמעת ? ההודעה של המסן ריח האחרון שהרחת ?של המסטיק עלמה האדום איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? זה לפי קבוצות מתקשרים מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? יובל מנדלסון נהנתם?! היה אחלה :) אחרי שחזרתי מטיול שנתי וכ"כ היה חסר לי השאלונים האלה חח הוא היה דווקא מצויין (:), סתם היה כיף בטיול

I am IRiTooSH

New member
שאלון ארוךD:

= קצת בכללי = שם : עירית פירסינג : חור בכל אוזן. וזהו. קעקועים : איןן גובה : לא יודעת כבר.XD פעם אחרונה שנמדדתי הייתה לפני חצי שנה, והייתי 1.54 וחצי... אבל חברה שלי שיותר נמוכה ממני גובה 1.60.. נראלי שגבהתיP: מידת נעליים : 35-41 צבע שיער : חום כהה אחים/אחיות : אחד בת כמה את נראית : 13 משקפיים ? יש גשר ? פלטה לשינה. עבר פלילי : אין שפות : ספרדית[שפת אם..], עברית ובאנגלית אני דיי שולטת. ואני לומדת גרמנית עם סבתא רבא^^ (שליטע~) הדבר שאתם הכי אוהבים בעצמכם ?מממ. עיניים
הדבר שאתם הכי שונאים בעצמכם ?את כל השארXD = האם... = את/ה דלוקה על מישהו : כן את/ה רוצה לגור במקום אחר : כן, לפעמים את/ה מאמינה באהבה ווירטואלית : כן את/ה רוצה עוד פירסינג : לא את/ה אוהבת רכבות הרים : לאXD את/ה הייתם בחו"ל : יאפ = בעד \ נגד... = מערכת יחסים ממרחקים : בעד להרוג אנשים : נגד עישון אצל בני עשרה : נגד נסיעה במכונית אחרי ששתית :נגד מערכת יחסים של הומואים\לסביות\ביסקסואלים : בעד = האם את\ה... = אי פעם בכית על בת : כן אי פעם בכית על בן : כן אי פעם שיקרת : כן אי פעם נעצרת : לא = כמה פעמים... = היית מאוהבת : 3? נשבר לך הלב : 1? שברת לבבות : לא יודע השם שלך הופיע בעיתון :1 התחרטת על דברים שעשית : תמיד. = דברים מועדפים = מילה בת 4 אותיות : ROCK ממתק : שוקולד סרט מצויר : הרבהP: קורנפלקס : נסקוויק ופרוסטיס מסטיק : איכס. צבע : צהוב~
יום בשבוע : אין היום הכי לא מועדף : יום שהוא אל מוצלח. תכשיט : אממ. שרשרת חברות שלי ושל ענבל, שרשרת שקיבלתי מההורים. והצמיד שלי ושל זקנוני. חורף\קיץ : חורף~#@^ בחדר : פוףD: = האיש האחרון ש... = ישן במיטה שלך : אני. ראה אותך בוכה : מממ. מישו מהכיתה נראלי. הלכת איתו לסרט : שירה צעק עליך : אבא שלח לך מכתב : זקנוני = האם את\ה מאמין\ה ב... = אמונות טפלות ? אם כן איזה ? לא. אהבה ממבט ראשון ? זה יכול להיות.. חיים שאחרי המוות ? כן יום שישי ה-13 ובאמונות שקשורות אליו ? לאXD אני דווקא אוהבת את היום הזה, מזל טובXD = האם אי פעם... = אמרת "אני אוהבת אותך" והתכוונת ?כן הופעת בציבור בפיג'מה ?כן בכית בסרט ? כן היית על במה ? כן חשבת שאת\ה הולך למות ?כןS: נכשלת במקצוע ?כן הורידו אותך כיתה ?לא הקפיצו אותך כיתה ?לא רצית להיות המין השני ?כןXDDD" דברים אהובים שיר אהוב : אין אחדX: אוכל אהוב :איטלקי וקינוחי שוקולדדדדD: תוכנית אהובה :אין אחת. ספורט אהוב : אין אחד. תחביב : מלא. זמר / זמרת / להקה אהובים : MCR, פאניק, FOB, טוקיו, דיפפרפל, פינק פלויד, 3 דורס דאון.. עיתון אהוב : איןX: = וסתם = מה השעה עכשיו ? 11:03 תפוח או בננה ?בננה~ כחול או אדום ?אדום סתיו או אביב ?סתיו מה אתה הולך לעשות אחרי שאת\ה תסיים\י את זה ? להביא לי משו לאכולXD ולהמשיך בלוג חדש שפתחתיXD איזה ארוחה אחרונה אכלת ?בוקר? תיכון או אוניברסיטה ? אוניברסיטה. אתה משועמם/ת ?מאוד. רעש אחרון ששמעת ? מוזיקה מהמחשב. ריח האחרון שהרחת ? של הרגליים של אח שלי?XD איזה רינגטון יש לך בפלאפון ? לאס קטשופXDD" ככה אני מזהה שזה שליP: מישהו שממש בא לכם לתת לו חיבוק עכשיו ? זקנוני. נהנתם?! יאפ.

למעלה