סקר הסקרים

../images/Emo170.gifסקר הסקרים

שמעתי כמה פעמים את דינה מעריכה שיש כאן כמעט 400 גולשים. והנה הסקר: מי שחושב/ת שדינה עושה עבודה טובה שיצביע
לדעתי אפילו 10% לא יצביעו

מתוך דירוג של 10 רק 6.5

חושבת שיש מקום לשיפור ואולי דינה זקוקה לעוזר/ת אין ביכולתה להיות 7X24 בפורום ולכן אין להלין על ניהולה.. אך יש מקרים כמו מחיקות שירשורים שאינם במקום או חוסר מחיקות..ורוצה לחשוב שזה בגלל שהיא לא כאן ..זה הכל..

a n a t i 3 3

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

דינה עושה עבודה מעולה
חבל שקשה לחלק מפה להעריך את כל מה שהיא עושה בשביל הפורום הזה. האמת שעם כל "הנשמות הטובות" שפה, אני כבר מזמן הייתי מתייאשת.

עכשיו נראה את החבורה

המציפים החרטטנים -אלו שקמים עם הפורום אוכלים עם הפורום, עובדים עם הפורום וישנים עם הפורום.

קליל 1

New member
אתם שוכחים שדינה לא מקבלת

אגורה שחוקה על העבודה שלה בפורום.. וזה לא מתוך "ליקוק"..פשוט אני יודע מה זה להיות מנהל..בחינם..ועוד לחטוף ביקורות

ומה על ביקורת לגיטימית

ענינית לא אישית. איש לא מחייב מנהל/ת להשאר!!!! כמנהל אתר ציבורי הוא חשוף לביקורת וכאשר היא מגיעה ממקום עיניני ולא ברמה האישית עליו לקחת זאת לתשומת ליבו.

בסדר דינו יאללה

תחליף שרביט, תן לאנשים להנות. תוציא איזה ארנב יונה משהו, למה כל הזמן שחור?

יערית

New member
זה כבר משעמם!

הוצאתי חוזה על עצמי כבר אחרי היום הזה,אם כתבתי כ"כ הרבה זה אומר שבאמת חיפשתי כרית טובה!

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

ונראה את האחד או האחת שמסוגלת לנהל את הפורום הזה יותר טוב העיקר לבוא בטענות, לחפש בקטנות, להציק, לאיים, לשדרג אם מישהו חושב שיכול לעשות את זה יותר טוב, אז קדימה ותקראו את מה שמזל חי כתבה, צודקת בכל מילה

למעלה