סופשבוע

hodayoyo

New member
../images/Emo170.gifסופשבוע

שיר השבוע של דניאל-
שיר השבוע לא של דניאל-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
תכנונים לסופ"ש-
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה?
מסר לאומה-

bzuya

New member
ראשונה ../images/Emo170.gif

שיר השבוע של דניאל-ספרי לי שיר השבוע של מישהו אחר-lost without you של ת'אמת אין לי מושג של מי משהו שעשה את השבוע-ל''ג בעומר(אם הוא היה השבוע) משהו שהרס אצ השבוע-כל המבחנים שיש לנו משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-כלום ל''ג בעומר היה השבוע,נכון?אז מה עשיתם ואיך היה?-הייתי במדורה עם חברים אבל לא כל כך התרכזנו במדורה..והיה כל כך כיף!! מסר לאומה-___________

מזמן לא עניתי- אז ככה

שיר השבוע של דניאל-הביצוע של אהבה בערב וריאטי (היה מרגש ועצוב) שיר השבוע לא של דניאל-וואלה? אין... משהו שעשה את השבוע-שהשבוע העמוס הזה נגמר משהו שהרס את השבוע-פנים נפוחות בגלל מוגלה בשן, שירדה ברוך השם. תכנונים לסופ"ש- שינה, חרוזים, וההופעה בערב (תודה) משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- שהוא יגמר ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה?על האש+מדורה עם המשפחה. היה מצחיק ומלא אוכל מסר לאומה- אל תזניחו את השיניים שלכם
כל טוף אלה

hodayoyo

New member
נמ../images/Emo60.gif

שיר השבוע של דניאל- נעתיק מאלה
הביצוע בערב של וראייטי
שיר השבוע לא של דניאל- A-Ha- Forever Not Yours
משהו שעשה את השבוע- אתמול, ראיתי צופן דה-וינצ'י עם חברה והיינו רק אנחנו ועוד 2 בנות באולם
משהו שהרס את השבוע- המורה לאנגלית עם המגנים הדפוקים שהיא נתנה
אבל התגברתי.
תכנונים לסופ"ש- ללמוד לתנ"ך
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לסיים עם אנגלית!! ובאותו ערב יש איזה ערב להקות שאני אמורה להיות בו אבל נראה...
ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה? הייתי אצל חברה וראינו סרטים והיה טוב
מסר לאומה- אדוויל לשלטון!

BaRbiK

New member
../images/Emo71.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף ובא מכאב מההופעה אתמול
שיר השבוע לא של דניאל-מוקי- לא נפסיק לחלום משהו שעשה את השבוע-ל"ג בעומר, הופעה של דניאל
משהו שהרס את השבוע-אנשים טיפשים, מבחנים טיפשים.. תכנונים לסופ"ש- לישון, ללמוד אזרחות ומתמטיקה
משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- טיול גולן
ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה? אמממ עם חברים D: היה ממש כיף
מסר לאומה- שבת שלום? XD

שנים לא הייתי פה...

שיר השבוע של דניאל-
כולם אוהבים את דניאל. שיר השבוע לא של דניאל-
אקדחים שלופים- אביב גפן. משהו שעשה את השבוע-
כלום. משהו שהרס את השבוע-
הכל.. תכנונים לסופ"ש-
בית. ללמוד למבחנים ולישון כי אני חולה. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-
אביב בזאפה ביום חמישי. ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה? הייתי אצל חברות ברמת אביב, היינו קצת בים ואז הסתובבנו סתם בין מדורות. היה סביר. מסר לאומה-
שבתשלום.

november rains

New member
../images/Emo13.gif

שיר השבוע של דניאל-ביתר קרוע שיר השבוע לא של דניאל-כל הדיוידי של הנשרים. משהו שעשה את השבוע-החופש מיום שלישי.טוב לא ככ חופש,למדתי במתמטיקה אבל זה רשות אז לא נחשב. משהו שהרס את השבוע-מבחן היום ואתמול במתמטיקה תכנונים לסופ"ש-ללמוד למועב ב' במתמטיקה,ללמוד למגן בהיסטוריה,לעשות את המיני מגן בהיסטוריה,לעשות משו בספרות. משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא-הופעה של אביב,מלצרות יום שלישי,מגן יום חמישי ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה?בהתחלה מדורה קטנה,אחכ הלכתי לכולם.היה נחמד,הייתי צריכה לחזור מוקדם כי יום אחריי היה לי תרגול במתמטיקה מסר לאומה-היסטוריה זה בע.

י yuval

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo116.gif

שיר השבוע של דניאל- כשתחזרי שיר השבוע לא של דניאל- זה רק הלב שכואב לך.. של אביב גפן משהו שעשה את השבוע- לא משהו מיוחד.. אבל הייה סביר בהחלט משהו שהרס את השבוע- עייפות... תכנונים לסופ"ש- לישון טוב כי מחר צריך לקום מוקדם למשהו בצופים=) משהו שאתם מחכים לו שיקרה בשבוע הבא- לא משהו מיוחד ל"ג בעומר היה השבוע, נכון? אז מה עשיתם ואיך היה? הייה נחמד עשיתי מדורה קטנה כזאת בלי הרבה אנשים.. מסר לאומה- .............?

ori239

New member
אני

שיר השבוע - conjure one feat. sinead o'cconor - tears from the moon ובכלל כל הדיסק שלו עשה את השבוע - תתפלאו, דווקא הרדיו והבצפר מגן במתמטיקה ואנגלית - 100 הרס את השבוע - ל"ג בעומר, היה מעפן לא מחכה לכלום שבוע הבא, בעצם אני צפוי להגיע לרדיו ת"א לדידי ל"ג בעומר - באו כמה בחורות, חשבתי יהיה מעניין, שתו, השתכרו, וחתכו הביתה מוקדם מסר לאומה - שבת שלום

Kalleemero

New member
../images/Emo117.gif

שיר השבוע של דניאל- עדיף שיר השבוע לא של דניאל- אהוד בנאי-בלוז כנעני משהו שעשה את השבוע- תל אביב ביום רביעי!! משהו שהרס את השבוע- שום דבר לא הרס...היה שבוע מצויין!! תכנונים לסופ"ש- היום מסיבה ואז מחר ללמוד לאזרחות...
משהו שאתם מחכים לו בשבוע הבא- הופעה של אביתר בנאי בקמלוט לג בעומר היה השבוע,נכון? אז מה עשיתם ואיך היה? עשיתי מדורה עם איזה 40 ח'ברה...היה מצויין למרות שאני לא כזה אוהב את החג הזה... מסר לאומה- כמה תאונות...כמה הרוגים...תעשו טובה..סעו בזהירות!!!!

hilape

New member
ו Kalleemero

יאן מרטל איפה היית שלואיז ליי היי היתה בחיים :) המסרים של יאן מאוד אופטימיים :) ו Kalleemero

למעלה