mich78

New member
../images/Emo17.gif

האם שיתפתם ואתם משתפים את הוריכם בכל דבר
האם הם שותפים לדברים הטובים והרעים
האם הם יודעים את כל סודותיכם
האם יכולתם לסמוך עליהם שמידע שנאמר להם לא יעבוד הלאה

גלבועא

New member
מיק

ההורה היחיד שלי מעולם לא היה שותף שלי בכלום. אמי בפעם היחידה ששיתפתי אותה בדבר משמעותי פרקה עליי את משא צרותיה מיום היוולדה.

אמאעדי33

New member
עונה

אני לא זוכרת אם אי פעם סיפרתי להם סודות. הייתה אווירה כזאת בבית. הם תמיד הסתירו הכל ממני ועוד ציפו שאספר להם את כל מה שעובר עליי. עזבתי את הבית בגיל צעיר ומאז אין לי שום צורך לספר להם...ואם בעבר סיפרתי דברים בודדים, אמא שלי אף פעם לא ידעה לפרגן, להגיד מילה טובה או סתם לשמוח בשבילי אם זה היה משהו טוב... חוץ מזה אני לא מרגישה עם אמא שלי בנוח. עם אבא שלי אני לפעמים מדברת ומספרת לו דברים אישים יותר...

אמאעדי33 למה את לא אומרת לאמך

שהסיבה שאת לא מספרת לה כלום היא שהיא אף פעם לא מפרגנת לך. וחוץ מזה להורים מספרים רק דברים טובים, לא צרות. אני יודעת שבמצבך זה קשה. אבל כדאי לספר דברים חמודים מחיי הנכדים.

pf26

New member
סודות

אמא שלי תמיד ידעה הכל ותמיד שמרה הכל אצלה. נקודת השבר שלנו היתה כשניסתה להשתמש בדברים שסיפרתי לה כדי לעשות מניפולציות. אבא שלי? ספינקס בהתגלמותו. שמע הכל ונצר אצלו. אני חושבת ששיתוף ההורים תלוי גם באופי הבנאדם/הילד ומעצב גם את המשך דרכו החברתית. אני נוטה לשתף את סביבתי הקרובה ברוב הדברים שמציקים לי, לא מספרת הכל אבל בהחלט לא אדם "מסתורי" ששומר סודות. לא יודעת מה הביצה ומה התרנגולת, אבל נראה לי שיש קשר בין הדברים.

mich78

New member
כמה מוכר

היו דברים שסיפרתי בניסיון להתקרב ולשתף אותה, והיא תמיד ידעה להשתמש במידע נגדי - בסופו של דבר... שנים שלא שיתפתי בסודות שידעתי שישמשו אותה אח"כ נגדי . אבי היה איש סודות עד שלאימי הפריע ממש שהוא יודע דברים שהיא לא... כנראה שהם רבו כי הוא זרק הערה לפני שנים ומאז לא התעניין או בדק מה באמת קורה איתי, כמו-כן הפסיק להתקשר לשאול לשלומי .

ממש לא. ההורים הם לא חברים שלנו

וגם לחברים לא מספרים הכל. אני בטוח שאני גם לא יודע את כל סודותיהם. עד לפני מס' שנים הורי לא ידעו איפה שירתתי ומה עשיתי בשרות הצבאי, גם כשנפצעתי הם לא ידעו. האם שיתפתם ואתם משתפים את הוריכם בכל דבר ? - לא. האם הם יודעים את כל סודותיכם - לא. האם יכולתם לסמוך עליהם שמידע שנאמר להם לא יעבוד הלאה - כן.

עברתי ניתוח בטן גדול, ואמי לא

על זה. לא סיפרתי לה. היא הייתה מאוד ילדותית וחמודה, ודברים רעים תמיד היו מלחיצים אותה. אז בשביל מה לפגוע בה עם האמת?

למעלה