????? WHERE WHERE TELL ME WHERE אפשר למצוא פה מישהו ער????
P plus New member 8/8/01 #1 ????? ../images/Emo17.gif ../images/Emo38.gif ../images/Emo17.gif WHERE WHERE TELL ME WHERE אפשר למצוא פה מישהו ער????
????? ../images/Emo17.gif ../images/Emo38.gif ../images/Emo17.gif WHERE WHERE TELL ME WHERE אפשר למצוא פה מישהו ער????
כ כ ח ו ל ה New member 8/8/01 #4 אני הולכת לראות סרט... ליל"ט לך ../images/Emo29.gif ../images/Emo2.gif
פ פלג^ר New member 8/8/01 #6 לירוני למה את לא מנצלת את .. הצאט הקולי און ליין של תפוז בחדר גייז/לסבי מדליק
P plus New member 8/8/01 #8 לא ידעתי שקיים... אבל אני אנסה מהבית בלילה. מה שלומך פלג´ר כפרה עלייך עיניים של עוף חומץ? מתכוננת לנחיתה קשה..? לירון
לא ידעתי שקיים... אבל אני אנסה מהבית בלילה. מה שלומך פלג´ר כפרה עלייך עיניים של עוף חומץ? מתכוננת לנחיתה קשה..? לירון
ר רוית20 New member 8/8/01 #10 ברוש אני אסביר ../images/Emo22.gif יש לירון ויש פלוס ולפלוס חייב להיות גם שם אמיתי אז זה בטעות גם לירון. אני לא חכמה? ועייפה כמו שאפשר להבין... נ.ב ...
ברוש אני אסביר ../images/Emo22.gif יש לירון ויש פלוס ולפלוס חייב להיות גם שם אמיתי אז זה בטעות גם לירון. אני לא חכמה? ועייפה כמו שאפשר להבין... נ.ב ...
ר רוית20 New member 8/8/01 #11 כל ../images/Emo38.gif ... בין ההודעה הקודמת לרוית 20 הוא מיקרי בהחלט מכחישה כל מעורבות.
P plus New member 8/8/01 #12 יופי בנות!!!! ../images/Emo8.gif רוית20 יקירתי, יש בך משהו מהגאונות, ללא ספק! הכול ברור בר(בת)...? מקווה שכן, ואם יש עוד שאלות אני כאן. ושיהיה ערב מחוייך יקירותיי. לירון
יופי בנות!!!! ../images/Emo8.gif רוית20 יקירתי, יש בך משהו מהגאונות, ללא ספק! הכול ברור בר(בת)...? מקווה שכן, ואם יש עוד שאלות אני כאן. ושיהיה ערב מחוייך יקירותיי. לירון
ב בר (בת) New member 9/8/01 #13 אני סתם שאלתי!.. אבל תודה! חולה עלייכן.. ללירון ורווית (שלא בקשר).. אני שולחת לכן..... המון.... . . יום טוב חמודות!.. אוהבת אותכן.. בר!
אני סתם שאלתי!.. אבל תודה! חולה עלייכן.. ללירון ורווית (שלא בקשר).. אני שולחת לכן..... המון.... . . יום טוב חמודות!.. אוהבת אותכן.. בר!