שרשור פרק 142 - תוציא את זה החוצה

AviShai98

New member
../images/Emo17.gifשרשור פרק 142 - תוציא את זה החוצה

פרק 142 - תוציא את זה החוצה הפיג'מות מתוסכלים, עצבניים ולא מוכנים לספוג את זה יותר !! . שחקן אורח: יוני גרא. הפרק משודר בשידור ראשון בשעה 10:25.שידורים נוספים: 15:25, 19:30, 22:20, 01:15, HOT VOD YOUNG. צפייה מהנה!

חחחח אהבתי

פרק ממש טוב. בחלק העליון של פרקי העונה. ליובל סגל יש סוג הומור מתוחכם כזה, שכבר על ההתחלה הבנתי שזה הוא, איפשהו בדיאלוג בין עודד לאילן כשעודד מנסה להעלות לעצמו את האייקיו. וכמובן במסך הלבן עם ה"בגבולות הטעם כמובן", ו"בגבולות החוק כמובן"
אני חולה על אילן, ולא היה לו מספיק זמן מסך בעונה הזאת, אז אני שמח שהקדישו למענו פרק. "נתנה" הצחיק אותי
ו"אני מתוסכל, עצבני, ולא הולך לסבול את זה יותר" של גרי, ואחר כך מחיאות כפיים. סוף סוף פרק שגרי לא עצבן אותי בו! הוא היה ממש מצחיק, הפרצוף שלו במשחקי גיים סטיישן הרג אותי
ו"מה זה , זה עודד?" - (הקול של עודד) "אילן אני מעריץ מספר אחד שלך אילן!" חחחחחחח. סגל תותח.

תותח, אין מה להגיד

ללא ספק מגיעה לו סדרת בת, משהו כמו "חייו ההזויים של נותנמן". סוף סוף שיר, העניין של הלהקה קצת נדחק לפינה. לדעתכם, זה תורם או הורס?

לא תורם ולא הורס

כל עלילה שהם עושים, אני קונה. לפחות עד עכשיו, יש להם רעיונות שאני לא יודע מאיפה הם מביאים.

kuliv

New member
לדעתי הלהקה קצת חסרה.

השיר של היום היה מגניב, ובכלל היה פרק מוצלח. ואפשר בהחלט לומר שאחת הסיבות, מעבר לתסריט שבכללי היה מבדר ובעל סיפור מוצלח, היא שובה של הלהקה חזרה לפרונט העלילתי.

Jen74

New member
בהחלט שיר טוב הפרק ובאמת קצת חסרים לי השירים

טווול

New member
אני מתוסכלת אני עצבנית...

ואני לא מוכנה לסבול את זה יוווותר!! XD ליייייייייייייייייייייייק ליייייייייייייייייק ליייייייייייייייייייק אני פשוט מטורפת על הדבר הקטן והחמוד הזה שקוראים לו אילן רוזנפלדדד:) <3<3<3 ממש ממש אהבתי את הפרק הוא ממממווושלמי! חיחיח אני כל כך בת XD אבל ממש אהבתי תפרק אולי בגלל שכל הפרקים הם של רובי ואנחנו רגיליםאז בא הומור קצת שונה כמו של יובל ומעיף לנו תתריססס:) נ.ב אני כל כך עושה חולצה כמו של גריי! ווממש מחזקת את מי שכתב פה על הלהקה אני מתגעגעת נכון שיש עוד עלילות שלמות אבל הם קצת שכחו מהלהקה שהייתה המרכז אני רוצה שהם קצת יתמקדו בלהקה וממש חסר לי הקטע של ההופעה בפיג'מות מאז העונה ה-5

Superboi

New member
לא נראה לי שיחזרו להתמקד בלהקה

דנה אמרה באחד הפרקים האחרונים שהסדרה כבר לא עוסקת בלהקה. אז כנראה שהתסריטאים החליטו ללכת לכיוונים אחרים.

barak97

New member
נורא חבל שזה ככה ../images/Emo40.gif

זה מוריד מהנושאי כתיבה הפוטנציאליים, וחבל, כי יש פרקים ממש חלשים העונה...

Jen74

New member
אמנם כבר צולמו שתי העונות אבל,

אם וכאשר יצלמו את העונות הבאות
בהרבה פעמים שמנו לב שנציגי ההפקה קוראים בפורום ומתחשבים בדעת הקהל

AviShai98

New member
פרק יפה מאוד...../images/Emo13.gif

כולם ובמיוחד גרי קרעו אותי עם ה"אני מתוסכל, אני עצבני ואני לא הולך לסבול את זה יותר!!"
"נתנה"
, "נותנמן"
, חחח... סגל באמת תותח, ויצר גם שיר ענקי, כדאי שיתחילו לשים עניין יותר ללהקה, זה עיקר הסדרה, שהלהקה מנסה להצליח בתל אביב...

Jen74

New member
פרק פשוט גאוני ../images/Emo6.gif

אהבתי איך הם כולם הולכים לחלון לצעוק וקובי: "מה אתה עושה?" חחחח ואחר כך כשאילן בחלון וכולם צועקים לו "אוהבים אותך" וגם עודד למטה צועק לו.
גדול. מה שהכי קורע אותי העונה הזאת זה הקטעים שלה מסך הלבן והפספוסים. אם לא צחקתי בפרק עצמו, אני על הרצפה בפספוסים.
לדעתי, צריך לקבץ את כל הפספוסים ולעשות עונה שלמה - "הפיג'מות - פספוסים"

פרק מעולה!! ../images/Emo223.gif

אני תמיד אמרתי את זה ואני אגיד שוב- יובל סגל מלך!! אני פשוט חולה על הבן אדם הזה ועל המוח שלו.
ממש נהניתי מהפרק הזה, אחד הטובים העונה. ^^

למעלה