שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif

אממ נראה לי שאני אהפוך את השאלון למשהו קבוע.. אני אשים אחד כזה כל יום-יומיים, לפחות עד שהפורום יתחיל להיות יותר פעיל
שם: כינוי: יום הולדת: צבע עיניים: צבע שיער: מעשנ\ת: ישן עם צעצועים: יש לך חבר\ה? מאמינ\ה בחייזרים? זוכר\ת את האהבה הראשונה שלך? חושב\ת שהאהבה שלך היא טעות? האם יש לך סודות: פירסינג: אהבה סודית: סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך? את\ה ישנ\ה בלי בגדים? מתנת החלומות: סרט אהוב: למה את\ה הכי מחקה: מה גורם לך לבכות: מה מעצבן אותך: הסרט שבכית בגללו: גזרת שיער לעצמך? מקצוע אהוב: משפט אהוב: מה את\ה הכי אוהב בחיים? מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? מנוע חיפוש אהוב: הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה מתעורר: עכשיו: מצב רוח: בגדים: מה יש בפה: מוסיקה: רצון: רוצה לראות את: לידך: מאמינ\ה ב: אהבה ממבט ראשון: עצמך: חברות בין גבר לאישה: סנטה קלאוס: רוחות רפאים: שלוש... דברים שאת\ה לא מצליח\ה להבין: חפצים שיש על השולחן: מקומות שבהם היית רוצה לבקר: שמות של בנים אהובים: שמות של בנות אהובים: או זה או זה אהבה או חברות: יום או לילה: אימו או גוטיקה: חנות או בית קפה: אני או את\ה: מחשב או TV: קיץ או חורף: שחור או לבן: כסף או תהילה: אח או אחות: ילד או ילדה: ~קרדיט לפורום סקו"ש~

Fueled by ramen

New member
אוהבת שאלונים ../images/Emo99.gif

שם: שילת כינוי: ... יום הולדת: 14.11 צבע עיניים: תכלת אפור כחול מוזר שכזה צבע שיער: בלונד מעשנ\ת: לא ישן עם צעצועים: לא יש לך חבר\ה? לא מאמינ\ה בחייזרים? לא ככ זוכר\ת את האהבה הראשונה שלך? לא >< חושב\ת שהאהבה שלך היא טעות? לא >< האם יש לך סודות: כן פירסינג: לא אהבה סודית: זה לא סודי שאני חולה לברנדון על הטוסיקוןXD סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך? סדינים ובגדים את\ה ישנ\ה בלי בגדים? לא מתנת החלומות: ברנדון משלי סרט אהוב: יש הרבה למה את\ה הכי מחכה: ליום הגדול שבו אהיה בכיתה ח'! סתם נו לא יודעת מה גורם לך לבכות: הרבה דברים מה מעצבן אותך: אין יותר סימן קריאה בפאניק אט דה דיסקו יא עקומים שיכלית!@#% הסרט שבכית בגללו: הרבה. האחרון היה הבית באגם אני חושבת. אבל אתמול כמעטטטטט בכיתי מההתנפצות כי היה רגע עצוב XD גזרת שיער לעצמך? כן מקצוע אהוב: לשון? משפט אהוב: ברנדון כזה מושלםםםםםםםם (אני אומרת את זה מתאיים פעם ביום
) מה את\ה הכי אוהב בחיים? את ברנדון מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? ברגע שנולדתי, נשיקה רטובה וחושנית עם אמא מנוע חיפוש אהוב: גוגל? הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה מתעורר: חושבת"למה התעוררתי?:'(" וחוזרת לישון. עכשיו: 2:09? סמס וחברה שלי מציקה לי בטלפון. מנסה לפתוח שין "מה זה מיילל?? שילתת נוו???" "מעיל זה דבר שלובשים וזה מחמם בחורף! ביי!" מצב רוח: קקי בגדים: סקיני סגול קפוצ'ון בצפר אפור מנופח וגרביים? מה יש בפה: רוק מוסיקה: קיופידס צ'וקהולד (זה הצלצולש לי בטלפון, היא כל רגע מתקשרת) רצון: ברנדון רוצה לראות את: ברנדון לידך: ברנדון (סתם הלוואי) מאמינ\ה ב: אהבה ממבט ראשון: מיאו עצמך: וואף חברות בין גבר לאישה: מווווו סנטה קלאוס: גרררררר רוחות רפאים: בהההה שלוש... דברים שאת\ה לא מצליח\ה להבין: למה ברנדון לא שלי, למה ברנדון לא בגילי ולמה ברנדון כזה חמוד. חפצים שיש על השולחן: הרבה. מקומות שבהם היית רוצה לבקר: איפה שברנדון כרגע. שמות של בנים אהובים: ברנדון ריאן וג'ון. שמות של בנות אהובים:אין. או זה או זה אהבה או חברות: היייעיעיהיעיעעייעי (אמור להיות סוס) יום או לילה: לילה אימו או גוטיקה: בעהעהעהע (זה או כבשה או הקאה, תבחרו מה שבא לכם.) חנות או בית קפה: חנות אני או את\ה: אניי לייק דעהע מחשב או TV: מחשב קיץ או חורף: חורף שחור או לבן: שחור כסף או תהילה: כסף אח או אחות: אחות ילד או ילדה: ילדה מיאועאוו

fobnikit

New member
תאמיני לי....../images/Emo15.gif

היוטם הגדול יגיע,מהר!חחח את לא יודעת כמה מהר עברה עלי השנה הזו..אני בשוק שאני עוד חצי שנה בט':O

I don't care what you think.. ../images/Emo79.gif

שם: מעיין . כינוי: מייקי
יום הולדת: 29/8 צבע עיניים: חום.. צבע שיער: חום עם גוונים בהירים.. מעשנ\\ת: נגד זה ! ישן עם צעצועים: כשבא
יש לך חבר\\ה? לא.. מאמינ\\ה בחייזרים? ממש לא ! זוכר\\ת את האהבה הראשונה שלך? בוודאייי :) חושב\\ת שהאהבה שלך היא טעות? לא..חחח האם יש לך סודות: למי אין ? פירסינג: לא
אהבה סודית: בערךך..:p סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך? ממממלא בגדיםם D: את\\ה ישנ\\ה בלי בגדים? בבבבבבוודאי XDD מתנת החלומות: פגישה עם פוו"ב
סרט אהוב: דמדומיםםםם |רריירר| אדואאאאאארד |ריררררררררר| למה את\\ה הכי מחקה: ליום שבוא אני יוציא רישיוןןD: מה גורם לך לבכות: שירים עצובים, הסרט דמדומים
מה מעצבן אותך: שמשקרים לי . הסרט שבכית בגללו: דמדומים.. גזרת שיער לעצמך? כשהייתי קטנה וגם זה בקושי.. מקצוע אהוב: אנגלית ^^ משפט אהוב: 'כשהראש דפוק כל הגוף סובל' D: **חומר למחשבה** מה את\\ה הכי אוהב בחיים? הכוול :) מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? בפה עוד לא הייתה..:\ מנוע חיפוש אהוב: גוגללD: הדבר הראשון שאת\\ה עושה כשאת\\ה מתעורר: בודקת מה השעה:p עכשיו: מצב רוח: סבייר :C בגדים: ג'ינס מחוו"ל וקפוצ'ון ישן של פוקסS: מה יש בפה: כלוום.. מוסיקה: פו"ב >< רצון: להצליחח.. רוצה לראות את: הבן הקטן של פפייט D: לידך: צמר גפן, אציטון ולק
מאמינ\\ה ב: אהבה ממבט ראשון: כן (; עצמך: בוודאיי ^^ חברות בין גבר לאישה: מאמינה וחווה את זה.. סנטה קלאוס: לא ממש.. רוחות רפאים: ממש לא.. שלוש... דברים שאת\\ה לא מצליח\\ה להבין: הומואים/לסביות, חפצים שיש על השולחן: פלאפון, לק, צ'יטוס.. מקומות שבהם היית רוצה לבקר: ארצות הברית, הוואי, צרפת. שמות של בנים אהובים: דני, דניאל ויוניD: שמות של בנות אהובים: מור, חן ודור.. או זה או זה אהבה או חברות: חברות..לפי מה שהספקתי להבין, זה עדיף.. יום או לילה: יום אימו או גוטיקה: אימו חנות או בית קפה: חנות אני או את\\ה: אנייי :) מחשב או TV: מחשב קיץ או חורף: קיץץץץ ^^ שחור או לבן: לבןן כסף או תהילה: תהילה D: אח או אחות: אני חיה עם 2 אחיות, אז אחXD ילד או ילדה: ילד :p

קוצ'י קוצ'י. ../images/Emo101.gif

שם: טל. כינוי: אווו יש הרבה: טאלק, טול, טולי, טלטול, נול, תל, סאם, טלוצ'קה ועוד כמה
יום הולדת: 14.7
צבע עיניים: דבש
צבע שיער: חום. מעשנ\ת: לא. ישן עם צעצועים: עם דובונים D: יש לך חבר\ה? נופ. מאמינ\ה בחייזרים? לא. זוכר\ת את האהבה הראשונה שלך? כן. חושב\ת שהאהבה שלך היא טעות? לא יודעת.. האם יש לך סודות: כן. פירסינג: כן, 3 לובים והליקס. אהבה סודית: אממ נראה לי שאפשר לקרוא לזה ככה
סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך? מצעים, שמיכות, מלא כריות, ספרים ומחברות
את\ה ישנ\ה בלי בגדים? לא. מתנת החלומות: הופעה או פגישה עם MCR, פויינט שוז או לצאת לסיבוב הופעות מחול מסביב לעולם ~חולמת בהקיץ~ סרט אהוב: פורסט גאמפ ומלך האריות
למה את\ה הכי מחכה: ליום שבו אני אעלה על פויינט שוז
מה גורם לך לבכות: שירים מסויימים, לחץ, חוסר אונים, פגיעה ועוד כל מיני דברים. מה מעצבן אותך: שאומרים לי מה לעשות, שמשהו לא מצליח לי אחרי שנתתי את כל כולי, שמעצבנים אותי בכוונה או עושים לי משהו שאני שונאת בכוונה. הסרט שבכית בגללו: מלך האריות 1 ;;;;;;;;; לאאאאאאא מופסה אל תמותתתתתתתתתתתתתת!!!!!!!111 גזרת שיער לעצמך? יכול להיות
מקצוע אהוב: אנגלית, חוק ומשפט. משפט אהוב: לא יודעת למה אבל היום נזכרתי במשפט הזה והוא לא עזב אותי: "אם תרצה לדעת מה מתרחש בנפשו של רקדן, תראה אותו רוקד." מה את\ה הכי אוהב בחיים? את המשפחה שלי, החברים שלי וכמובן הריקוד
מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך? עוד לא הייתה. מנוע חיפוש אהוב: גוגל. הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה מתעורר: מכבה את השעון מעורר וחוזרת לישון
עכשיו: מצב רוח: עייפה בטירוף. בגדים: ג'ינס בהיר משופשף - חיקוי של ליוויס, גרביים בצבע תכלת-אפור-לבן, גופיית פסים אפור-לבן מטאגוומן, קפוצ'ון שחור של ביה"ס, נעלי בית אדומות ושמיכת פליז בצבע בורדו
מה יש בפה: רוק. מוסיקה: לא פועלת אלא אם כן המזגן נחשב מוזיקה. רצון: לישון. רוצה לראות את: אותו. לידך: המטען של הלפ טופ, ספות, פלאזמה ועוד כל מיני דברים שיש בסלון. מאמינ\ה ב: אהבה ממבט ראשון: בטח. עצמך: אם אני לא אאמין בעצמי, מי כן? חברות בין גבר לאישה: כן. סנטה קלאוס: לא. רוחות רפאים: לא. שלוש... דברים שאת\ה לא מצליח\ה להבין: למה אני כל כך נלחצת מדברים ואז פשוט דוחה אותם עד לרגע האחרון, למה אני לא מצליחה להפסיק לכסוס ציפורניים ולמה לעזאזל אין לי את האומץ פשוט ללכת ולדבר איתו בדיוק כמו שהוא עשה איתי. חפצים שיש על השולחן: על השולחן הקטן שלידי יש ספר טלפונים וטלפון ועל השולחן מולי יש מפה צרה וארוכה, מלחייה, נייר, שלטים, השלטים של ה-Wii, תחתיות לכוסות ועט. מקומות שבהם היית רוצה לבקר: ניו יורק, לוס אנג'לס, גרמניה נראית לי מעניינת, אולי תאילנד, אנגליה ואוסטרליההההההההה
שמות של בנים אהובים: אילון אחי, אבא
, עומרי, יוני הצמיג ואביהו. אין לי כוח לפרט עוד
שמות של בנות אהובים: כל האחיות שלי: אדוה, נועה, נירית ואמא
, רחל, אורין, אריאל, אניטה, עדי, נועם ויש עוד המון
או זה או זה אהבה או חברות: כרגע נראה לי חברות. יום או לילה: יום. אימו או גוטיקה: אימו. חנות או בית קפה: אממ לא יודעת.. לפי המצב רוח כרגע זה בית-קפה. אני או את\ה: אני. מחשב או TV: מחשב. קיץ או חורף: קיץ
שחור או לבן: לבן. כסף או תהילה: תהילה כי עם התהילה בא הכסף
אח או אחות: לא יודעת, שניהם. ילד או ילדה: בהקשר למה?
נראה לי ילדה.

ענברצו

New member
אמממ

שם:ענבר כינוי:את רוצה שאני יתחיל לפרט עכשיו?יש מלא!אני בעצמי לא זוכרת מרוב שיש הרבה.. יום הולדת:28.8.92 צבע עיניים:חום צבע שיער:חום מעשנ\ת:ממש,אבל ממש ל-א! ישן עם צעצועים:למה נראה לך?! יש לך חבר\ה?לא מאמינ\ה בחייזרים?ממש לא זוכר\ת את האהבה הראשונה שלך?אכן כן אכן חושב\ת שהאהבה שלך היא טעות?לא,למה שתיהיי טעות?! :p האם יש לך סודות:כן פירסינג:לא אהבה סודית:לא סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך?כרית,שמיחה ועוד 2 כריות את\ה ישנ\ה בלי בגדים?לא,אני נראית לכם מסכנה?! מתנת החלומות:חבררר... סרט אהוב:אמממ אנ'לא חושבת שיש לי בינתיים למה את\ה הכי מחקה:עכשיו?ברגע זה ממש?לבצפר,נמאס לי לשבת בבית.. XS שיט,אני לא מאמינה שחשפתי את זה לעיניי הציבור XS מה גורם לך לבכות:כשפוגעים בי מה מעצבן אותך:כשנותשים אותי כמו צ'וואווה בודד גלמוד וארירי לבד (חחח אשכרא XD),כשמאשימים אותי על דברים שאני בכלל לא קשורה אליהם, הסרט שבכית בגללו:לא שזכור לי גזרת שיער לעצמך?כן מקצוע אהוב:אממ וטרינאריה,גננות משפט אהוב:זה משפט ביפנית ששמעתי באחד הקטעים שראיתי והוא הולך ככה:"ננדו טמיוואעייה,בררררררררררררההההההההההה?!" חחחחחחח XD והפירוש של זה זה:"מה לעזזאל אתה רוצה,ארור שכמוך?!" חיחי XD מה את\ה הכי אוהב בחיים?אממ את הכלב שלי ואת המשמרות שלי במד"א.. מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?לא הייתה מנוע חיפוש אהוב:גוגל..מה אני יודעת? הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה מתעורר:אוכלת XS עכשיו: מצב רוח:מעולה בגדים:פיג'מה מה יש בפה:כלום מוסיקה:בינתיים אין רצון:לחזור לישון רוצה לראות את:דניאל לידך:האוויר ואנוכי מאמינ\ה ב: אהבה ממבט ראשון:לא,למרות שקרה לי,אבל לא עצמך:כן חברות בין גבר לאישה:אכן אכן סנטה קלאוס:לא רוחות רפאים:ממש לא שלוש... דברים שאת\ה לא מצליח\ה להבין:למה בדיוק עכשיו בא לי לשירותים חפצים שיש על השולחן:לוח מחיק,לוח הודעות,טישו,ארנק,לק,הלובלו שלי,המטען+הקליפס של הפלאפון,שקית מפוצצת בשטויות,MP4,עוד שקית מפוצצת בשטויות,2 בקבוקי קרם לשיער,מסרק,הפח שאמא שלי כל הזממן אוהבת לתקוע לי על השולחן ומביאה לי תירוץ למה הוא על השולחן ובפנוחו יש את הנעלי בית שלי שאין לי מושג מה הם עושים שם ו..זהו חיחי P= מקומות שבהם היית רוצה לבקר:שיקגו,יפן,בקרית ים.. שמות של בנים אהובים:אממ דניאל וזהו.. שמות של בנות אהובים:אין בינתיים או זה או זה אהבה או חברות:חברות יום או לילה:יום אימו או גוטיקה:אימו חנות או בית קפה:חנות אני או את\ה:אני מחשב או TV:מחשב קיץ או חורף:קיץ שחור או לבן:לבן כסף או תהילה:כסף אח או אחות:אחות ילד או ילדה:גם וגם =]

fobnikit

New member
שאלוןשאלוןשאלון../images/Emo15.gif

שם:מור כינוי:מורקי,מורי מור,מורוש,פובניקית,צ'יקו לפעמים^_^ יום הולדת:21.5.95 צבע עיניים:חום צבע שיער:למעלה די חום כהה למטה מאוד בהיר[לא צבעתי,זה פשוט ככה] מעשנ\ת:לא:O ישן עם צעצועים:חח לא יש לך חבר\ה?לא|בוכה| מאמינ\ה בחייזרים?לפעמים זוכר\ת את האהבה הראשונה שלך?כה,היא הייתה שנה שעברה[2008] חושב\ת שהאהבה שלך היא טעות?כן...>< האם יש לך סודות:מלאמלאמלאD: פירסינג:לא אהבה סודית:סודית..פחפח חחח סתם שאלות מה יש עכשיו על המיטה שלך?הכאפייה הסקסיתשלי ,תיק בית ספר,תיק כדורעף את\ה ישנ\ה בלי בגדים?עם מתנת החלומות:פלאפון חדש! סרט אהוב:שיגעון של קולג' ותאכלס כמעט כל הסרטים שיש להם קולג' בשם למה את\ה הכי מחכה:לגשר שלי?בעזרת ה' מה גורם לך לבכות:מלא דברים...:כשלחברה כואב שהיא בתקופה קשה..,מבחנים[חנונית חח],בסרטים\סדרות שאני ממש קשורה אליהם מה מעצבן אותך:מלאאאאאאאאאאא דברים)_( הסרט שבכית בגללו:קליק חח נו בסוף זה ממש מרגש!*_* גזרת שיער לעצמך?כה,עשיתי לעצמי אחלה מדורג
מקצוע אהוב:היסטוריה,אנגלית,רטוריקה משפט אהוב:תמיד להסתכל על חצי הכוס המלאה:) מה את\ה הכי אוהב בחיים?את המשפחה!את החברה הכי טובה שלי כפרעלייה
,את הפורום חחח מתי הייתה הנשיקה הראשונה שלך?בגןXD מנוע חיפוש אהוב:גוגל,וואלה הדבר הראשון שאת\ה עושה כשאת\ה מתעורר:נכנסת שובה לשמיכה חח עכשיו: מצב רוח: טובD: בגדים:סווטשירט של בית ספר,ג'ינס אפור,גרביים?חחח מה יש בפה:הלשון שלא מפסיקה לזוז,אני מאמנת אותה חחח מוסיקה:The killers - Human רצון:חבר!חח רוצה לראות את:עדן היפה שלי
לידך:אפחד>< מאמינ\ה ב:זה שאני אצליח להביא ציונים מעל 80 D:,בעצמי?יש מצב חחח אהבה ממבט ראשון:(: עצמך:כה,לאחרונה כה חברות בין גבר לאישה:תלוי חחח סנטה קלאוס:ממש לא רפאים:לפעמים שלוש... דברים שאת\ה לא מצליח\ה להבין:למה אני תמיד מתאהבת באנשים הלא נכונים?למה אני לא מתחילה כבר את הש.ב באנגלית שלמחר?למה אני לא לחוצה למבחן ביום רביעי?:O חפצים שיש על השולחן:קלסר באנגלית,מחשב,טלויזיה,מנורה,מלאמלא עטים,עגילים למיניהם,טלפון מקומות שבהם היית רוצה לבקר:אמריקה,ניו יורק שמות של בנים אהובים:אדם
עומר
בר
שמות של בנות אהובים:מאיה,לירון,שי או זה או זה אהבה או חברות:שניהם,זה קשה מדי יום או לילה:לילה
אימו או גוטיקה:אה?לא אחי חחח חנות או בית קפה:חנות אני או את\ה:את\ה מחשב או TV:TV קיץ או חורף:חורף
שחור או לבן:לבן,אני אופטימית היום חחח כסף או תהילה:כסף,למרות ששניהם נגמרים בסופו של דבר אח או אחות:אחות ילד או ילדה:ילדה

למעלה