שאלון

../images/Emo17.gif שאלון ../images/Emo17.gif ../images/Emo101.gif

אני ומעיינוש [3>] דיברנו לפני כמה ימים ומעיין הציעה להעלות שאלון כל יום-יומיים כדי להפעיל קצת את הפורום ובגלל שהיא לא העלתה כבר כמה ימים אני מעלה במקומה :) והפעם.. שאלון לכבוד סיום הקיץ! [לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;; למה?! למה?! למההההההההההההה?!] קצת בכללי: -שמך? -גיל: -גובה: -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? -יומולדת: -צבע אהוב: -מאכל אהוב: -מזל: -ארץ: -עיר: את אוהבת בריכה? מדוע? את אוהבת ים? מדוע? מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? את קוברת אנשים בחול בים חיים? מה עדיף - ארטיק או גלידה? מדוע? בים, את פוגשת הרבה בנים? את מתחילה איתם, או שהם איתך? בסוד, נכון רובם ערסים? את שוחה רחוק בים? את יודעת לשחות? ממתי? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? טבעת פעם? איך? את אוהבת אבטיח? אפרסק? מנגו? תותים? מתי את קמה בחופשים? למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? את לא משקרת, נכון? עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? הים הוא מקום רומנטי לדעתך? את אוהבת שקיעות? וגם זריחות? מה יותר עדיף מהנ"ל? יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? מדוע? את חמודה? ידעתי את אוהבת להשתזף? מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? את שוחה לעיתים בלילה? שחית פעם בעירום? אם לא, את רוצה בעתיד? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? וקרם הגנה?

למה הקיץ נגמר?! למה?! ../images/Emo101.gif

קצת בכללי: -שמך? טל
-גיל: 14 וחודשיים D: -גובה: לאיודעת. בסביבות ה1.65 בערך, אפילו יותר. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: צינית, עקשנית, תעשה הכל בשביל החברות והמשפחה שלה, חברותית וסוג של היפר-אקטיבית
-עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? שחס וחלילה ייקרה משהו לקרובים אליי או שהחלומות שלי לא ייתגשמו. -יומולדת: 14.7
-צבע אהוב: בזמן האחרון זה אפור וגוונים של כחול
-מאכל אהוב:
-מזל: סרטן
-ארץ: ישראל
-עיר: קריית שמונה. את אוהבת בריכה? מדוע? מאודדדדדדדדד DDD:: כי אני אוהבת מים בכללי D: את אוהבת ים? מדוע? מאותה סיבה שלמעלה. מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני. את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כשאני בים אז כן
את קוברת אנשים בחול בים חיים? עשיתי את זה רק פעמיים
מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה. מדוע? כי יש יותר טעמים
בים, את פוגשת הרבה בנים? אני אשנה את זה לבריכה כי אין בקריית שמונה ים וכן. את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם איתי >< בסוד, נכון רובם ערסים? כל כךךךךךךךךך
את שוחה רחוק בים? כשאני נמצאת שם אז כן. את יודעת לשחות? יאפ. ממתי? גיל 7-8. איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? מהקיץ האחרון - היומולדת שלי ואיטליה D: טבעת פעם? איך? לא, חס וחלילה
את אוהבת אבטיח? כן D: אפרסק? לא. מנגו? לא. תותים? כןןןןןןןןןןןןןן |ריררררררררררררר| מתי את קמה בחופשים? בצהריים\ערב. למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין להם כוח ללכת לשירותים?
עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? חחחחחחחחחחחחחחח לא >< את לא משקרת, נכון? לא
עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברים\חברות שלי. שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא לשתי השאלות Oo הים הוא מקום רומנטי לדעתך? בטח. את אוהבת שקיעות? כן :) וגם זריחות? אכן
מה יותר עדיף מהנ"ל? זריחות ^^ יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? לאאא!!!111 מדוע? כי הן עוקצות ושורפות ועושות כוויות! את חמודה? אולי D: ידעתי O: את אוהבת להשתזף? אני לא מנסה להשתזף אבל אני בכל זאת שזופה כל קיץ כי אני נהפכת להיות שזופה ממש מהר
מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? תלוי מי הבן אדם ואיך הצבע מתאים לו ואין לי בעיה עם שום צבע אבל בכללי שחום בהיר לפי דעתי יפה :) כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותר D: כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא יודעת.. משתנה מפעם לפעם. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? בצהריים. את שוחה לעיתים בלילה? בטח! זה הכי כיף D: שחית פעם בעירום? לא
אם לא, את רוצה בעתיד? לא
את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? תלוי למקום שאליו אני הולכת. וקרם הגנה? כנ"ל.

JustEden

New member
../images/Emo203.gifאנייי

קצת בכללי: -שמך? עדן -גיל: 23 -גובה: 1.52 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: ביישנית, דאגנית, סולחת בקלות, אחראית, ולפעמים קנאית -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? הרבה דברים -יומולדת: 17.08.85 -צבע אהוב: כחול -מאכל אהוב: האוכל של אמא שלי חחח -מזל: אריה -ארץ: אנגליה -עיר: לונדון את אוהבת בריכה? מדוע? כן. לא יודעת, זה יותר סבבה מהים את אוהבת ים? מדוע? לא כל כך. כי יש הרבה ערסים מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? ביקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לא את קוברת אנשים בחול בים חיים? עשיתי את זה כשהייתי קטנה מה עדיף - ארטיק או גלידה? ארטיק מדוע? כי הגלידה יודעת רק לנזול בים, את פוגשת הרבה בנים? אני לא כל כך הולכת לים הרבה את מתחילה איתם, או שהם איתך? אני אף פעם לא מתחילה בסוד, נכון רובם ערסים? ברור את שוחה רחוק בים? אני לא יודעת לשחות, אני סתם נכנסת לים עם החבר'ה את יודעת לשחות? לא ממתי? --- איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יש לי הרבה טבעת פעם? איך? לא את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? לא מנגו? כן תותים? כן מתי את קמה בחופשים? בהתחשב בזה שיש לי עבודה ולא בי"ס, אני קמה ב-7 למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי הם סתם מתעצלים ללכת לשירותים עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? כשהייתי קטנה את לא משקרת, נכון? נכון עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? חברות ומשפחה שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא עשיתי את זה בחוף הים הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן, אבל תלוי באיזה חוף את אוהבת שקיעות? כן וגם זריחות? כן, למרות שאני מעדיפה לישון בזמן הזה חחח מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? ממש לא מדוע? כי הן סתם יודעות רק לעקוץ ולשרוף את חמודה? לא יודעת... אדם לא יכול להעיד על עצמו ידעתי את אוהבת להשתזף? כן, למרות שאני כבר שזופה חח מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? אני אוהבת עור שחום בהיר כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? לא נראה לי שייצא לי כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? תלוי אם זה ים או בריכה בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אני אף פעם לא מתכננת מראש... מה שיוצא יוצא את שוחה לעיתים בלילה? לא שחית פעם בעירום? לא|סדגש אם לא, את רוצה בעתיד? לא נראה לי את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא וקרם הגנה? לא

../images/Emo79.gif../images/Emo17.gif../images/Emo79.gif

-שמך? מעיין/מייקי מה שבאלכם
-גיל: 14 וחודש [מחרD:] -גובה: לפי מה שמדדתי לא מזמן.. 1.73 -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: מבולגנת, ספונטנית, משיגה מה שהיא רוצה וזהו נראליS: -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? מוות -יומולדת: 29/8 -צבע אהוב: כחול-תכלת -מאכל אהוב: המבורגר וצ'יפס
-מזל: בתול -ארץ: ארצות הבריתXDD -עיר: הוליווד
את אוהבת בריכה? מדוע? כי זה נחמד עם החבר'ה.. את אוהבת ים? מדוע? גללללייםם [גלשן^^] מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? כשממש משעמם ליXD את קוברת אנשים בחול בים חיים? כן..עושה גם שבעהD: מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה מדוע? כי אני מתה על פיסטוק
בים, את פוגשת הרבה בנים? כן.. את מתחילה איתם, או שהם איתך? הם..ולרוב שאני גולשת בסוד, נכון רובם ערסים? בערך.. את שוחה רחוק בים? כן.. את יודעת לשחות? כן ממתי? מאיפה לי?? איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יש מלא.. טבעת פעם? איך? הייתי בדרך >< את אוהבת אבטיח? כן אפרסק? כן מנגו? לא טעמתי תותים? כככןן מתי את קמה בחופשים? תלוי..לרוב מאוחר למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי למי יש כוח ללכת לשירותים?D: עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? עם יש על השלפוחית?
את לא משקרת, נכון? טל את כתבת את השאלון?XD עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה, חברים שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? ללללללללאאאאאא הים הוא מקום רומנטי לדעתך? כן את אוהבת שקיעות? יאפ וגם זריחות? כן מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? אני לא פדופילית >< מדוע? חחחחחחחח את חמודה? אני חושבת^^ ידעתי את אוהבת להשתזף? כן מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? בין לבין. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? כמה שיותתתתתתתר כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? תלוי.. בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? אם יש גלים, מהבוקר. את שוחה לעיתים בלילה? אני גולשת עד שמחשיך.. שחית פעם בעירום? כן, באמבטיהD: אם לא, את רוצה בעתיד? את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לאא וקרם הגנה? כן..

NoAmItA ChAn

New member
יאללה!

קצת בכללי: -שמך? נעם. -גיל: כמעט 16. -גובה: 1.65. -5 תכונות שמאפיינות אותך הכי טוב: המממ.. עם כל הכנות: טוב לב, רצון לעזור, פחדנית, חסרת סבלנות, חכמה. -עם יד על הלב: ממה את הכי מפחד? המון דברים. המון. אבל הענקי: שאלה שאני אוהבת יפגעו. -יומולדת: 30.10.92. -צבע אהוב: כחול 3> -מאכל אהוב: ספגטי שמנת! -מזל: עקרב. -ארץ: יוון *-* (תנו לי לחיות באשליות!) -עיר: תל אביב 3: את אוהבת בריכה? מדוע? כי זה נחמד כזה XP את אוהבת ים? מדוע? בע"ח, צבע יפה.. 3: ונקי, ביווןןןן 333333333333333> מה את לובשת - בקיני, או בגד ים ארוך? בקיני ם: את בונה מהחול בים כל מיני שטויות? לפעמים, כן 3: את קוברת אנשים בחול בים חיים? אהא XDDDDDDDDD מה עדיף - ארטיק או גלידה? גלידה! מדוע? כי זה יותר טעים! בים, את פוגשת הרבה בנים? לא ם: את מתחילה איתם, או שהם איתך? לא XD בסוד, נכון רובם ערסים? אהא XP את שוחה רחוק בים? לא ם: את יודעת לשחות? אהא D: ממתי? מכיתה ה'.. נראה לי O: איזה זכרון טוב יש לך מהקיץ? יווןןןןןן 33333333333333333333> טבעת פעם? איך? לא XDD;; את אוהבת אבטיח? מאודדד *__________* אפרסק? לא ממש XP מנגו? לא כל כך ם: תותים? כןןןןןןןן! עם קצפת!!! אבל תותים זה בחורף O: מתי את קמה בחופשים? 10 בערך XD למה לדעתך, אנשים משתינים בים\בריכה? כי אין להם כוח לצאת לשירותים. עם יד על השלפוחית, את משתינה בים\בריכה? XDDDDDDDDDDD את לא משקרת, נכון? ברור שכן! עם מי את בדרך כלל הולכת לים\בריכה? משפחה ו\או חברים O: שכבת עם מישהו? אם כן, עשית זאת בחוף הים? לא XDDDDDDDDD הים הוא מקום רומנטי לדעתך? אהא O: את אוהבת שקיעות? כןןןן 3333333333> וגם זריחות? לא ממש ראיתי זריחה נורמלית XP מה יותר עדיף מהנ"ל? שקיעות. יש לך רגש חיובי כלשהו כלפי מדוזות? הן חמודות ;; מדוע? כי הן מאמיות ;; את חמודה? לא O: ידעתי - D: את אוהבת להשתזף? המממ... זה לא שאני יושבת ומשתזפת XDDDDDDD בדרך כלל כשאני בים או בבריכה אני במים או אוכלת או בונה ארמונות בחול (בבריכה! בתוכה!). אבל בכללי אני משתזפת דיי מהר XDDD מה עדיף - עור לבן, שחום בהיר, שחום או שחור? בסדר כזה O: באמצע. כמה פעמים את מתכננת ללכת לים\בריכה בחופש הקרב? פעם אחת בערך XD כמה כסף את בדרך כלל מוציאה שם, אם בכלל? לא הרבה O: רק על גלידה XP בין אילו שעות את בדרך כלל בבריכה\ים? צהריים-בוקר כזה O: את שוחה לעיתים בלילה? לא XD שחית פעם בעירום? לא XDDDDDDDD אם לא, את רוצה בעתיד? גם לא ם: את שמה כובע כשאת יודעת שאת הולכת לבלות יום שלם מתחת לשמש? לא. לא אוהבת כובעים >_> וקרם הגנה? אם לא בתוך המים, לא XD;

למעלה