שאלון גיבוש

מ א מ י2

New member
אני כבר לא אדומה :p ../images/Emo219.gif

הייתי חודשיים,הכי הרבה מכל האדומים והגיע כבר קרדיט לאחרים

סטרומבה

New member
אני >>

1- ברי 2- טל 3- פסטיגליסט 4- דנה 5- לוטן 6- עומרי 7-עופר האם ל1 יש אחים? כן? האם 4 ו7 מתאימים? למה לא הם נראים לי אחלה האם 3 הוא ותיק בפורום? כן מאוד האם ל2 יש הוט? כן האם 5 ו6 נפגשו פעם? לא האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר? אין לי מושג האם ל6 יש חיית מחמד? לא האם ל-7 יש קומונה? לא האם ל-4 יש בלוג? כן

ofer976

New member
<עונה>

1-אורי 2-טל 3-ברי 4-דנה 5-לוטן 6-אריאל 7-אביאל האם ל-1 יש אחים כן..אחת..רונה האם 7 ו-4 מתאימים נראה לי שכן האם 3 הוא ותיק בפורום כן...לפחות מה שידוע לי,כן האם ל-2 יש HOT כן האם 6 ו-5 נפגשו פעם אולי.... האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר לא יודע האם ל-6 יש חיית מחמד לא יודע האם 5 משתתף במשחק MY BAND לא יודע האם ל-7 יש קומונה לא יודע האם ל-4 יש בלוג לא יודע

baril

New member
../images/Emo119.gifחח לא איןלי חיית מחמד

ולא נפגשתי עם לוטן [ למרות שבאלי :(]

מ א מ י2

New member
בא לך?! :O ../images/Emo219.gif

אנשים רצים להפגש איתי! כנראה הם לא יודעים שכל מה שאני מדברת עליו זה סקעת/שכטר/דפ/קייג'/סקעת/סקעת/מוראלי הקרציה וכו'

עונה../images/Emo9.gif קראו נא

בחרו 7 חברים מהפורום: 1-אורי 2-טל 3-לוטן ויותר מזה אני לא ממש מכירה סליחה כולם
וענו על השאלות הבאות: האם ל-1 יש אחים אני מתארת לעצמי.. האם 7 ו-4 מתאימים האם 3 הוא ותיק בפורום לא ממש האם ל-2 יש HOT לוידעת האם 6 ו-5 נפגשו פעם האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר מאיפה לי?? האם ל-6 יש חיית מחמד האם 5 משתתף במשחק MY BAND האם ל-7 יש קומונה האם ל-4 יש בלוג

למעלה