שאלון גיבוש

../images/Emo17.gif שאלון גיבוש

בחרו 7 חברים מהפורום: 1- 2- 3- 4- 5- 6- 7- וענו על השאלות הבאות:
האם ל-1 יש אחים
האם 7 ו-4 מתאימים
האם 3 הוא ותיק בפורום
האם ל-2 יש HOT
האם 6 ו-5 נפגשו פעם
האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר
האם ל-6 יש חיית מחמד
האם 5 משתתף במשחק MY BAND
האם ל-7 יש קומונה
האם ל-4 יש בלוג

מ א מ י2

New member
אני =] ../images/Emo219.gif

בחרו 7 חברים מהפורום: 1-טל 2-ברי 3-אורי 4-דנה 5-ירדן 6-ליזה 7-אביאל וענו על השאלות הבאות: האם ל-1 יש אחים-כן האם 7 ו-4 מתאימים-לא נראלי חחח האם 3 הוא ותיק בפורום-אכן האם ל-2 יש HOT-נראלי האם 6 ו-5 נפגשו פעם-לא נראלי האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר-כן! האם ל-6 יש חיית מחמד-נראלי שכן האם 5 משתתף במשחק MY BAND-לויודעת האם ל-7 יש קומונה-לויודעת האם ל-4 יש בלוג-לויודעת שאלון נחמד! ^^

שלי../images/Emo26.gif

בחרו 7 חברים מהפורום: 1-טל
2-לוטן
3-ברי
4-אביאל
5-אורי
-הבנתם חנוכה פסטיגל.... 6-עופר
7-ג'ני
(הוספה שלי)8-אני
וענו על השאלות הבאות:
האם ל-1 יש אחים-כן...
האם 7 ו-4 מתאימים-לא נראה לי...
האם 3 הוא ותיק בפורום-כן
האם ל-2 יש HOT-אמ.. כן נראה לי
האם 6 ו-5 נפגשו פעם-כן
האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר-לא יודעת אבל יש מצב
האם ל-6 יש חיית מחמד-לא יודעת
האם 5 משתתף במשחק MY BAND-כן
האם ל-7 יש קומונה-יאפ
האם ל-4 יש בלוג-כן

B o N u s

New member
../images/Emo118.gif../images/Emo203.gif עונה ^^'

בחרו 7 חברים מהפורום: 1- ברי 2- אורי 3- לוטן 4- אור [סינטטית] 5- דנה 6- אביאל 7- ג'ן וענו על השאלות הבאות: האם ל-1 יש אחים אממ אולי P-: האם 7 ו-4 מתאימים לא נראלי $-: האם 3 הוא ותיק בפורום אפשר להגיד ^^' האם ל-2 יש HOT כהה האם 6 ו-5 נפגשו פעם לא האם 1 ו 3 מדברים במסנג'ר נראה לי $-: האם ל-6 יש חיית מחמד כלב כנדומני [?] האם 5 משתתף במשחק MY BAND כהה האם ל-7 יש קומונה כהה האם ל-4 יש בלוג בנענע D: בלי
כי אני לא במחשב שלי בפלאג אין P-:

baril

New member
../images/Emo119.gifנצלש|איך נהפכים כאן להיות

אדומים ? כאילו לא שאני רוצה להיות אדומה או משו .. פשוט רק היום הצטרפתי ואני רוצה לדעת אם אצלכם יש משחק או משו .. או שמי שממש פעיל ותורם לפורום נהפך לאדום :) תודה למי שיסביר טל , הולם אותך אדום D=

אז ככה...

אני הייתי עד אתמול אדום במשחק שהיה של ניחושים...וטל החליף אותי ועכשיו הוא אדום לחודש כי הוא ניצח בתחרות תסריטים... אין משהו מסוים...כל פעם תחרות אחרת

baril

New member
../images/Emo119.gifחחחחח מאיפה את יודעת ?

מקווה בשבילך שכן :)

לא

היא גם הייתי מנצחת בניחושים אבל אז טל הצליח אז היא מקבלת אחריו... אלוואי שזה הי בסבב אני הייתי אדומה

baril

New member
../images/Emo119.gifהאא סבבה .. כאילו כל חודש

מחליפים ? סבבבבבה .

למעלה