ציטוטים אהובים

West Doll

New member
../images/Emo17.gifציטוטים אהובים../images/Emo17.gif

בחיים שלי לא ראיתי סדרה אחת עם כל כך הרבה ציטוטים קורעים מצחוק!! אני לא יודעת מה איתכם, אבל זאת סדרה שממש הצחיקה אותי כל פעם מחדש, לא היתה פעם אחת שישבתי לראות את האו.סי ואפחד לא בא ביציאה קורעת...אפילו ברגעי המשבר והדרמה הם מצליחים לומר איזה משפט שקורע אותנו מצחוק
אז כאן פשוט כל אחד ישרשר את הציטוטים האהובים עליו ביותר מהסדרה ואני בטוחה שיהיו מלא כאלו
ציטוטים אפשר למצוא: באתר הזה וגם כאן ואפשר גם פה

West Doll

New member
../images/Emo46.gif

לינק תקין 1: http://www.tv.com/the-o.c./show/16960/episode.html?om_act=convert&om_clk=tabssh&tag=tabs;episodes לינק תקין 2: www.twiztv.com/scripts/oc/

West Doll

New member
טוב, ציטוטים אהובים שלי../images/Emo9.gif

אתמול בדיוק ראיתי שוב את העונה השניה אז זה הזכיר לי מלא ציטוטים
במיוחד של סאמר
וגם סתם ציטוטים מכל העונות
Summer: The more time i spend with zach, the less times i think about ... God, what's his face? Built like a bean pole, curly hair, runs away like a little bitch on his sailboat, leaving nothing but a note for his girlfriend who cried over and over for him until the Fourth of July until she decides she doesn't cry over bitches on sailboats. Marissa: Seth. his name. It's seth. Summer: I know. I'm just doing this thing were I pretend I don't and I have to use a lot of descriptive insults to give voice to my inner pain.
Summer: 80 is the new 70. Seth: What? Who talks like that? Summer: Who gets passed by a van full of nuns? Oh, wait.. Cohen does. Seth: Well, they have God on their side, Summer. I'm not gonna beat Jesus.
Summer: Your breath smells like Marissa.
Summer: My dad says, "Chins are the new nose." Anna: So did Picasso. Summer: Really, what hospital does he work for? Anna: <glance at Seth Cohen> Seth Cohen: <stare at Summer> Summer: Kidding! I'm not that dumb, just shallow.

זוהר57

New member
קטעים ממש מצחיקים לפי דעתי=]]

אממ אני לא ממש זוכרת מה הם בדיוק אמרו אבל בעונה השניה בפרק נראה לי 21 שסנדי סת וריאן טסו למיאמי אז שהם באו לבית האבות וסבתא של סת אומרת לו אני רוצה שתספר לי כל מה שקרה לך במשך השנה ואז סת עונה לה אני בקושי זוכר מה אכלתי אתמול לארוחת ערב והיו שם כל מיני זקנים שהיו חברים של סת שאמור ברוך הבא למועדון ואז סנדי ואמא שלו הולכים לדבר אז סנדי אומר לראין תשמור עליו שלא ימות מזקנה חחחח זה היה קטע מצחיק הכל וקטע שני מאותו פרק- שסת משחק במשחק של ההזזת דיסקיות והוא האלוף שלהם ואז באה מרי סו והיא מנצחת אותו אז הוא אומר לה בואי נשחק על הימור קטן ואז היא אומרת אוקי ושהיא צריכה בן זוג לתחרות ריקודים ואז סת מסכים להצעה והוא אומר לריאן הריקוד היחידי שהיא תקבל ממני זה ריקוד ניצחון חחח זה גם היה קטע מצחיק

slry

New member
הנה עוד אחד

מפרק 12 עונה 1 Seth: I'm not feeling well today, I don't think I can go to school Ryan: Maybe you've got the SUMMER flu. Maybe you need some ANNAbiotics עונה 1 פרק 26: Seth: Dude, what do we do? I don't want to get thrown out of the hotel. I love the hotel. I want to marry the hotel and have little alcoholic, gambling-addicted kids with it. Is that wrong עונה 1 פרק 7: Seth: What happens in Mexico stays in Mexico. ?Ryan: What happens in Mexico Seth: I don't know because it stays there! That's why we must go עונה 1 פרק 14: sandy: you want me to take chances,the GPS lady said to turn right but i am turnning left ויש עוד כל כך הרבה

jess r

New member
../images/Emo13.gif

היה קטע כשסאמר החליטה שהיא מוכנה לשכב עם זאק וישבה בחדר עם מריסה אם אני לא טועה, ופישפשה בספר לימוד בצרפתית לחפש איך אומרים "אני רוצה לשכב איתך" ואז היא אומרת: "זה בטח וולה... וולה משהו... אוף, אף פעם לא מלמדים אותנו דברים חיוניים!" אותי זה מאוד הצחיק, אולי כי אני לומדת צרפתית וזה באמת אחד הדברים המיותרים
כשריאן מגלה שלאבא שלו לא באמת יש סרטן ופרנק אומר לו "נו באמת, זה לא נכנס אפילו לטופ 10 של מה שעשיתי לך!" - סוג של הפיכה של סצינה שאמורה להיות מרגשת למשהו קומי. כשסת' קונה את הסירה של סאמר בחזרה והוא מגלה איך קוראים לסירה ומזדעזע: "אוי אלוהים - היא זנזונת!" אה וכמובן לפני כן כשהוא רוצה לקנות אותה הוא וריאן מעלים בעיות והוא צועק "יו-פריקינג-ריקה!" וכשאמא שלו באה הביתה היא אומרת :"אני אפילו לא אשאל למה יש סירה בסלון" ובכלל, זה אחד הפרקים הכי טובים בסידרה
ומאותו פרק: כשסת' בא לאלכס לקחת הלוואה היא אומרת לו "טוב, עם כוח רב באה אחריות גדולה" בגלל תחפושת הספיידרמן. כשמריסה רוצה לקנות אלכוהול ולא מוכרים לה היא אומרת: "אוף, פעם יצאתי עם המנהל!" כשהיא מתכוונת "מנהלת" אבל באנגלית אין הבדל, וזה משעשע, כי היא מתכוונת לאלכס. כשסת' רוצה לנסוע למכסיקו ריאן אומר לו "אתה באמת מעדיף לראות את סאמר בחולצה רטובה במקום להגיע לכנס הקומיקס?" סת': "... " סת': "אה, סליחה, חשבתי שזאת שאלה רטורית - ברור שאני מעדיף לראות אותה בחולצה רטובה!!!" סליחה שזה בעברית, לא היה לי כוח לחפש בין כל הציטוטים בשעה כזאת

P A T D F A N

New member
פרק 14 בעונה השנייה באמת הכי טוב בסדרה!

כל הציטוטים שיש שם אהבתיXD

Dark and Twisty

New member
מהפרק הראשון של העונה הראשונה

Marissa: who are you? Ryan: whoever you want me to be​
עוד אחד...
Seth:ignore me now, lose me forever​
עוד כמה...
Seth:he was my best friend. he was my only friend.
Seth:yes summer, yes whatever you say summer​
או משהו כזה
.

sukrazit

New member
=]

Sandy: So, how was home? Ryan: You tell me, I was in Chino Seth: So when you lost your virginity, I was playing Magic the Gathering. Ryan: You still play Magic. Seth: Yeah, but not as much. Ryan: Where I come from, having a dream doesn't make you smart. Knowing it won't come true ... that does. Marissa: "Hello, Mother. No I'm not coming home, okay, bye." Julie: "Please ... Do not ... Uhh. She's such a little me."

MaRy FoReVeR

New member
אני אני רוצה!

Marissa: Hey. Seth: Hey. Summer: Hey. Anna: Hey. How is everybody? Marissa: Good. Seth: Good. Summer: Good. Anna: Good. Seth: So what's the G.P. R.A? Ryan: I have no idea what you just said. Seth: Game plan, Ryan Atwood. Ryan: Just using initials now? Seth: Yeah, they save time. Ryan: Not if you have to translate. Seth: G.P. Ryan: Game plan? Seth: Good point. Seth: (walking drunk) Hi, excuse me... Bartender: What do you want? Seth: Nothing, actually, 18 tequillas is my limit... I'm looking for my friend Ryan, he's in there somewhere, he's looking for a guy named Volchok, he kinda killed his girlfriend... Bartender: Leave. Seth: I've got a tatto pal! (screaming) A TATTOO! Bartender: Now! Summer (Reading Seth's t-shirt): Jamaican Me Crazy? Seth: It's funny because it's not. Summer: Yeah...you didn't make any plans for us, did you? Seth: Well I thought we would just- Summer (interrupting): What? Jamaican up as you go?! ( Kaitlin: I think this book is a metaphor for being a teenager. How, the more crap you go through, the more you wanna be alone. **וכמובן איך אפשר לשכוח תציטוט הכעי יפה??(כמה קיטשי ככה יפה) marissa:who you are? ryan:i`m whatever you wan`t me to be. ***אחרון שממש הרג אותי(בדיוק היןם עשיתי מרתון של העונה ה3 מיוחד פרקי 17-22) סאמר:מה כ"כ מדליק אותה בו?הוא כזה חלקלק(על וולצ'ק ומריסה) סת':טוב,יש לו ריבועים בבטן. סת':היי,גם לי יש.שש. סאמר:אוו כהן,אלו הצלעות שלך. סת':אוו.

MaRy FoReVeR

New member
עוד אחד

*רקע:סאמר וסת' רואים את וולצ'ק ומריסה מתנשקים במועדון בזמן שמריסה אמרה לסאמר שהיא נשארת לבד בקרון* סאמר:איווו כהן.(קולטת את מריסה וולצ'ק) כהן:"איוו" או "גע לי בתחת"?

למעלה