מבהירה קצת איך המח שלנו עובד ב12 בלילה...
קודם כל- אם יש לכם חברים אמריקקים (אמיתיים, לא לירון, היא לא עוזרת פה), אז תגידו להם להירשם, כי בנתיים התחרות ממש קלה.... ועכשיו למוחנו המעוות: ADP וSLG לא נראה לי צריך להסביר- היא מחופשת שם, רק צריך להעתיק ולקנות מלא פאות... אהה ובובת תרנגול חובה! קרוסיפיי- כמו אלו שתמיד מתחפשים לישו, רק בצורה הרבה יותר מגניבה וייטרס- אז לא, זו לא עוד הזדמנות להזכר בחולצה שלי... אני יותר חשבתי על מישהי עם מדים של מלצרית, אם היא בלונדה ועם לוק ביצ'י זה בכלל טוב, ושעליה יש מלא בלונים כאלו כמו בקומיקס, עם קללות ועצות למוות בטוח (לא מהיר, חס וחלילה, זה סתם אקס אוף קיידנס) LEATHER- כמו פיפ, אבל בגרסה הלא מצונזרת (=עטר לא תתחפש לזה...) קורנפלייק- או להתחפש לדמות של קורנפלס כלשהו (חחח גם תרנגול!), או להתעטף באריזות, או להיות מתוחכמים במיוחד ולהתחפש לטורי ב80' פלייבוי מאמי- האמת שלפני יומיים ראיתי אמא (היא באה עם ילד קטן, נו), והייתה לה חולצה סטייל קבוצת ספורט כלשהי, בצבעים ורוד ולבן, ומאחור היה כתוב פלייבוי... איך החזקתי את עצמי לא לצחוק!!!!!!!!!! קיצר, זו הדרך בלאי הלא מושקעת.. אפשר גם להתחפש ל@#$@# ולהיות עם תינוק פלסטיק או משהו (למרות שכמו שאמרנו במסנג'ר- אם באמת היה תינוק לא היה לה את פלייבוי מאמי....) הפי פאנטום- נו, להתחפש לרוח מאגניבה, ותמיד יש כמה שמתחפשות לנזירות, אז לרדוף אחריהן!!!! נורת'ן לאד- תכלס סתם הכנסנו את זה כדי שהבנים לא יתבכיינו... אפשר לקחת את זה לכיוון של צפוני סטייל ת"א, ולהיות עם שקיות מותגים וכאלה, או סתם להיות עם מצפן ענק... הצפוני הת"א אבל יותר שווה
אמבר- אני פשוט אצטט: from ballet class to a lap dance.... לא באמת צריך להוסיף, נכון? רציתי גם פרוגרמבל סודה (כמו האלו שמכנים מבנה שלם וכל היום נתקעים במשקופים... אז לעשות מכונת משקאות כזאת) ווולווט רבולושן (להיות עם דגל וסטיקרים וללבוש משהו עם קטיפה), אבל גל הגבילה אותי...