סקראבס 512

Angelus

New member
../images/Emo17.gif סקראבס 512

שרשרו לפה את כל מה שנוגע לפרק 512. צפייה מהנה.
יש שרשור נפרד לפרק 511

emalka

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק מרגש .....

אני ממש דאגתי לזקנה החמודה הזו והיא באמת נכנסה לסידרה בעונה הזו , ג'י די קצת עיצבן אותי בפרק הזה לא יודע הוא היה קצת מאכזב , חוץ מזה היה ממש עצוב בסוף הפרק עם המחלה. הקטע עם העורב היה גדול , שני התאומים השחורים לא היה משהו . מה דעתכם על הפרק? ?? ? ? ? ? ?

MooTzk

New member
512 ../images/Emo58.gif

אחלה פרק שבעולם. כל הסיפור של קבאג' וגברת ווילק היה טוב(והגיע לשיא נהדר בסיום), והשרת עם סאנצ'ז היה היסטרי. אני פשוט אוהב את העובדה שהסדרה משלבת גם הומור דבילי בתוכה, כמו הstaring contest עם המאפין שוקולד האחרון. ענק

ReiN

New member
512

J.D: You're late, Keith. Which doesn't surprise because you're a bad person.

אישית.. ../images/Emo58.gif512

אני חושבת שהפרק לא היה בשיאו... ואחרי שבוע בבסיס דיי התאכזבתי. כלומר צחקתי.. היה כמה דברים ענקיים כמו הקטע עם המאפין והעורב. וכמה משפטים גדולים. אבל בדר"כ זה כל הפרק ככה.. ועכשיו רוב הפרק היה על הגברת ווילק הלא מעניינת הזאת. אני מצטערת אני לא הכי אוהבת אותה.

Angelus

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

למרות שהרעיון מאוד יפה. אבל המשך יבוא? מוזר.

John Dorian

New member
../images/Emo58.gif

פרק חביב בסך הכל .. מתי אליוט וג'ידי יהיו ביחד בקיצור?

steelwater

New member
מנצלשת 501 ו-501 ../images/Emo58.gif

ראיתי אותם עכשיו! חחחחחחחחחחחחחח!!! אהבתי יותר את 502. כש-JD אומר בסוף למתמחים שיצחיקו מהבדיחות שלו, ואז הוא אומר לגלוריה שתמחא כפיים זה קטע ממש מציק אבל איזה קטע עצום זה כשהוא אומר לכולם למחוא כפיים וכולם מוחים לו חחחחחח! וזה שמחק את איתן מתשוקות כל-כך חמוד!!!! חחחחחחחח אז הוא ק'ית מ-501? זה היה מגניב איך שרואים את היום מעיניו של ק'ית. חששתי שזה יהיה ככה כל הפרק ואז זה היה מעצבן אבל סבבה שזה היה רק מידי פעם. לא הבנתי, הבחור ההוא מת בסוף או שהוא הלך לניתוח השתלה או מה? כשטורק הכניס את JD בתוך התיק לקולנוע חחחחחחחח!!! ו-JD בבוקסר ובתחתונים קצרים
וזה היה חמוד הדיאלוג בסוף על התינוק... מעצבן אותי שכשקוקס מדבר אז הוא אומר משפט אחד ארוך מאד בלי לקחת נשימה! פעם אחת זה מצחיק אבל שזה כל הזמן זה פשוט מעצבן.

למעלה