מעדכנות

השבוע לא נשקלתי

בשומרי משקל, לא יכולתי ללכת... אבל כן ירדתי למשקל שיא 54.6 בבוקר (במשקל של הבית)... ואני מאושרת!!! וחוץ מזה צ'יפרתי את עצמי בחצאית חדשה שתפרתי שיחסית צמודה. רק שיהיה לי את הכוח להמשיך

חחחח אני נמוכה מאד אבל לא גמדה :)

לא יודעת כמה שקלתי בכיתה ה' אבל בצבא שקלתי 38, נשמע הזוי באמת...

אם את אומרת שמדובר במשקל שפוי

שמתאים לגובה שלך, אני מאמינה לך.
העיקר, שיהיה בהצלחה בהמשך. ממני, שדה שיבולים, ממרום 63 הק"ג שלי....

אגב, בן ה-7.5 שהוא גבוה יחסית

ועם מבנה גוף טוב (לא רזה ולא שמן) שוקל 31 ק"ג. ואת אומרת שבצבא שקלת 38... מדהים!

יעל י

New member
גם אני כנראה לא אשקל השבוע...

הפגישה היא היום אבל אנחנו מוזמנים למסיבת גיוס של אחיין של בעלי שהם גם השכנים שלנו ככה שאין מצב להברזה ואם לאחר זה יוצא איחור מאד לא אופנתי. בכל אופן לפי המשקל שלי עליתי 300 גר'.

יעל י

New member
כל הכבוד שדה...ראית...

השבוע את החסידות מעל המאגר?היה מרהיב.

shirush35

New member
אני כבר מיואשת

לא עולה ולא יורדת, מרגישה מנופחת כי לא מצליחה ל עמוד בפני הפיתוי של הפחמימות, זה יוצר אצלי רעב מוגבר וזלילות! אז אני כן אוכל כל 2-3 שעות משהו קטן, אבל בסופ"שים הכל מתחרבש ואני אוכלת מלא פחמימות. פעם בשבוע מספיקה ליוגה, ולפעמים עוד פעמיים הליכה של 45 דקות. הקטן מתעורר הרבה בלילות וזה מאד מעייף...

ראית??? היה מרהיב!!!!

אלה היו שקנאים. הייתי שם, נכנסתי למאגר וצפיתי בהם מקרוב. הייתי שם בשלישי בבוקר, כשהלהקות רק הגיעו וזה פשוט היה מחזה מרנין לב.
הם הגיע בשתי נאגלות, יום אחר יום. בכל פעם מאות של שקנאים- נוחתים, עולים, שטים במאגר. ביום השני הגעתי עם הילדים אחרי בי"ס. ממש סימפוניה של הטבע.
התרגשתי כל כך!

למעלה