דעות

mirani

New member
האלופה זה טלנובלה של כוסונים!!../images/Emo23.gif

חחחחחחח בינתיים זו הטלנובלה הכי יפה שהייתה....!!!! ועם הכי הרבה כוסונים..... יהודה לוי, עופר שכטר, מייקל לואיס ויוסף סוויד ההורסיםםםםם חחחחחחח תעשו לי ילד

Dorit Elofer

New member
אנשים, נכון שעובד מזכיר קצת את...

קייזרמן מטלנובלה בע"מ? או שזאת רק אני...

נושאא חשוובב@~!../images/Emo181.gif../images/Emo210.gif

שמתי לב שבזמן האחרון פה בפורוםן משווים את השחקנים למה שהם שיחקו בעבר מול המ שהם משחקים ב"האלופה". והרבבב מאוכזבים מעכשייוו#$~
זה ממש שטויותתת#~ אז נתחיל מלירון וייסמין בתפקיד מילי.. נכון נתנו לה תפקיד שטחי והרב לא מרוצים ממנו ומצפים לליה התמיממההה מזה השטויות האלההה?@!?! למה לרדת עליה כל-כךך
זו הדמות שלהה..זה מה שהיא קיבללהה והיא משחקת את הדמות השטחית האהבלה והשתלטנית בצורה מעולללהההה אז רדו ממנה, אין מה לעשות היא לא תמימה זה שהיא משחקת שתי תפקידים שונים וכל אחד בצורה טובה רק מראה כמה שהיא מעולהה..! ראיתי פה בפורום שמאוכזבים מסיגגגי בגלל שהיא לא משחקת את התפקיד הפרחה המצחיקהההההההה...
זה בכלל עיצבן אותיי..כאילו זה שהיא לא אותה דמותת זה כל מה שטובב אנחנו רואים עוד צד במיכל גבריאלוב..הוכחה לזה שהיא מסוגלת להיות מעבר לדמות שטחיתתתת דיי כברר..תפנימו זו טלנובלה אחרתת עם תפקידים אחריםםםםם והיא משחקת את התפקיד החדש שלה על הצד הטוב ביותתתתרר.@!~ זה שהיא לא פרחה ומצחיקה אז מאוכזבים ממנה!?
ממש שטויות
סורי על המגילה
אבל זה היה חשוב לי להגיד את זה כי לא עושים הפרדה!!

wholl

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo206.gif../images/Emo25.gif../images/Emo20.gif

אני לא רואה את הידרה אבל היא ממש יפה אני כמעט כל יום הולכת לסבתא שלי כדילראות את הסידרה! היא ממש יפה! אני לא יכולה לראות בבית כי יש לי yes אופפפפ.

../images/Emo214.gifרק את../images/Emo12.gif../images/Emo29.gif../images/Emo79.gif../images/Emo204.gif

בני היה מלך טיפש
ועובד רק טיפש

נאאאטלי

New member
ממש לא יורדים עליה..../images/Emo29.gif

אלא על הדמות, הדמות שהיא משחקת היא מוגזמת לגמרי. וזה לא בגלל שאהבתי יותר את ליה, פשוט הדמות הזאת מוגזמת, ולא יורדים על לירון,ממש לא, על הדמות. ואני לא מאוכזבת מלירון, לירון באמת שחקנית מצויינת, הדמות הזאת לא יושבת עליה טוב, זה הכל.

talshoosh

New member
../images/Emo207.gif../images/Emo85.gif החלפתי כינוי...

היי! זאת אני טל 110!

תקשיבי מאמי...../images/Emo181.gif../images/Emo210.gif

את לא יורדת עליה..נכון
אבל אני ראיתי פה כמה וכמה שיורדים עליה ולא עושים שום הפרדה בין הדמות לשחקנית..

ירדנדן

New member
=\../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

הסברתי לך כבר בשירשור זאת ד-ע-ת-י וזאת ד-ע-ת-ך! אף אחד פה לא יורד על השחקן! אלא על הדמות! נכון אני כתבתי שאני מעדיפה את בטי ולא את סיגי אבל למה את מתעצבנת? זאת דעתי! לא באתי ואמרתי מיכל שחקנית גרועה ולא באתי ואמרתי לירון שחקנית גרועה כי הן לא!!!! אז באמת,די להתעצבן כי לא כולם חושבים כמוך על הדמויות. אני רוצה שתתני לי דוגמא מי אמר פה שהשחקן הזה גרוע או שהשחקנית הזאת גרועה! זה היה שירשור דעות שאת כנראה הבנת לא נכון. אם אני מעדיפה את בטי אז אני מעדיפה את בטי! ואם היא מעדיפה את ליה אז היא מעדיפה את ליה!! זאת דעה ולא את ולא אני ולא אף אחד אחר יכול לשנות אותה!

תקשיבי..../images/Emo181.gif../images/Emo210.gif

אולי באמת לא הבנתי נכווןןן.. ואני מצתערת על זה.. הודתי באשמה סבבה?! אבל אנשים מדברים בלי הפרדה.. ואולי לא הבנתי את זה..

ירדנדן

New member
חח אין אשמה..../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אני רק שמחה שהבנת שכל אחד ודעתו.

למעלה