MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

נו אז מה? ספרו! איך היו אסיפות ההורים שלכם? *אני אספר אח"כ מכיוון שאבא שלי רודף אחריי עם נבוט כדי שאתן לו את המחשב.*

Lust chan

New member
היה טוב מאוד ^___^../images/Emo135.gif

סה"כ המורים מרוצים, חוץ מה85 בהסטוריה.. XD אבל באמת שהכל בסדר, אפילו חל שיפור ענק באלגברה וגיאומטריה [82 במבחן, זומג ;; 3>] ובכלל, יש לי עוד כמה סיבות להיות הכי הכי מאושרת שיש ^___^ להלהלה~ X3

YuviChan

New member
הלך ממש טוב..

חוץ מהמורה לאנגלית שיש לי ציונים טוביםא לה אבל אני לא סובלת אותה... אני חולה...צומיצומי

mikokikyo

New member
*צומי*;;;;;;;

תרגישי טוב333333> ומזמן לא הראת סימן חיים, לאן זה נעלמת לנו?;;

YuviChan

New member
לימודים וכאלה...

בלי שההורים שלי יגידו לי- אצלי נכשל לא בא בחשבון!! כי גם על תעודה טובה אני מקבלת 50 שקל מכל סבתא

יהיה לי שבוע הבא../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

ארג הכל הולך אצלי כל גרוע. הציונים שלי ממש בריצפה T_T (אומנם לא נכשלתי עדין באף מקצוע אבל עדין רובם מתחת ל80 T_T) ארג הכל חרא >: תגידו, יש מצב שישיבה מול המחשב עושה אנשים לטיפשים יותר? TםT עד כיתה ז' לא היה לי אינטרנט ותמיד הייתי מקבלת ציונים בין 85 ל100 (חוץ מאיזה מבחן אחד במדעים בכיתה ה' או ו' +_+) ואז בסוף כיתה ז' עשו לי אינטרנט ובח' כבר ממש ממש הידרדרתי. קיבלתי במתמטיקה 25 (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!>________<) והכל נהיה לי יותר קשה TםT וגם חברות שלי התחילו להלחץ ולהלחיץ אותי ובפעם הראשונה התחלתי להתכונן למבחנים (!!!) ואז קיבלתי ציונים עוד יותר גרועים ._. ארג אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי T_________T בתחילת השנה הייתה לי מוטיבציה אבל המבחן במתמטיקה הרס לי הכל (67 ._.) ואני צריכה להגע לממוצע של לפחות 75 כדי להתקבל שנה הבאה ל5 יחידות T_______T הלפ!! T_T הלכתי לראות קארין >; *וסורי שאני מפילה עליכם את הזבל שלי T_T*

Lust chan

New member
לא, פשוט כיתה ח' זה גרוע../images/Emo135.gif

וכנראה שזה נהיה גרוע יותר עם הזמן. 33333333333333> בהצלחה T_T; גמלי לא הייתה מוטיבציה בגרוש, אבל לא'דעת, היא חוזרת עם הזמן ^__^;; 333>

אצלי זה ההפך ../images/Emo11.gif../images/Emo188.gif../images/Emo122.gif

בהתחלה הייתה לי מוטיבציה עד השמיים.. ועכשיו מיום ליום היא קרובה יותר לים המלח ._. אולי גם אני צריכה לנטוש קצת את המחשב כדי שהיא תחזור? ):

harar8

New member
כיתה ח' היא הטובה ביותר

כיתה ז' הייתה לי הכי קשה, היו לי הרבה נכשלים ובח' השתפרתי. אמ.. סליחה שאני מתערבת בשיחה. ביי^^;

MichelleLev

New member
../images/Emo168.gif

חוץ מהסטוריה (35, אפילו שהמורה אמרה שאני כותבת ומשתתפת ומקשיבה בשיעור) היה די טוב. ציונים של 78-100. הלכתי לאכול :)

De-Panther

New member
איזה כיף זה שכבר...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

הספקתי לשכוח מה זה אסיפות הורים

cRitiCaL KitTy

New member
לי יהיה שבוע הבא^_^../images/Emo113.gif

וסוף סוף תהיה לי תעודה שתוכיח סופית שאם אני אומרת מכיתה א' שאני אתחיל להשקיע בי' ולא תהיה לי בעיה, אני אתחיל להשקיע בי' ולא תהיה לי בעיה! חע חע חע!(גאד, היה לי היום מבחן של שלוש שעות, זה לא כיף._.)

SaijinKun

New member
לא היה לי עדיין.

יהיה לי ביום שלישי. אני מקווה שיהיה בסדר.

mikokikyo

New member
מי גאון? D: את גאוןD:

ואני אוהבת אותך ומתגעגעת אליך ואנחנו צריכות לדבר;;;;;333333>

NoAmItA ChAn

New member
באיחור~

הלך לי דיי טוב ^^ אמרו לי רק דברים טובים, המורה לגיאוגרפיה (שהייתה גם המורה של אמא שלי ושל דודה שלי) אפילו אמרה שיש לי נימוסים והליכות נהדרים ^_^ אה והממוצע 89 >< והכל בגלל המבחן המטופש ההוא בגיאוגרפיה שקיבלתי בו 62 >___<

מית צאן

New member
*מאודבאיחור*../images/Emo119.gif

טובנו, האסיפת הורים הייתה רק שלשום אז... *באיחור* הלך טוב^_^ חוץ מהעובדה שהמחנך שלי לא מחנך אותי יותר ושהיועצת (יועצת!#%#$%!#@$!@%#%^) תחנך אותנו;; והעובדה שהמורה לספרות *כפרותעליהחולהעלייהבנאדםחמוד* לא תלמד אותנו יותר;; לפחות המורה שתחליף אותה ותלמד אותנו גם מאוד נחמדה^_^ ויהיו לי פרוטקציות כי היא לימדה את אחותי ומאוד אהבה אותהXD ממוצע 96.636363

למעלה