P i n k a

New member
../images/Emo168.gif

אמינם הציל את קים מניסיון התאבדות הכל מוואלה- האקסית קים נמלטה למקסיקו מדיוני בית המשפט, וחשבה לשים קץ לחייה במקום האהוב עליה. הראפר התקשר, שכנע אותה להסגיר את עצמה, וגם שלח לה כסף לערבות הראפר אמינם אומנם נראה קשוח ומחוספס, אבל הוא לא מתבייש להראות שאיכפת לו. הצהובון "סטאר" חושף כי הזמר הצליח בתחילת נובמבר להציל את אשתו לשעבר, קימברלי מאתרס, מניסיון התאבדות לאחר שהואשמה בעבירות של סמים. פרסומתמסתבר שב-4 לנובמבר היתה אמורה קים להתייצב לדיוני בית המשפט במדינתה, מישיגן, על רקע עבירות של סמים. אבל הרעיה העדיפה לברוח דרומה, לקנקון שבמקסיקו ונעלמה לשבועיים. בעודה שותה טקילה ואוכלת טאקו, קיבל אמינם חזקה מלאה זמנית על בתם המשותפת, היילי בת השבע. ב-18 בנובמבר הופיעה קים שוב בבית המשפט, לאחר שהוצאו נגדה שני צווי מעצר. "שמעתי שהיא תכננה להתאבד בקנקון, מקום שהיא תמיד אהבה, ורצתה למות בו", סיפר למגזין טוד נלסון, בן 41, דודו של אמינם. לדבריו, אמינם שכנע את קים להסגיר את עצמה ושלח לה ערבות בסך 50 אלף דולר. אמינם גם טען להגנתה של קים כי היא בדיכאון כיוון שעליה לעבור טיפול נגד סמים בחודש ינואר, וציין כי היא מאיימת להתאבד שוב. פרקליטה של קים, מייקל סינוטקו, סירב להגיב על הדיווח.

my josh

New member
ואיי איזה מלך הוא!! אין עליו!!

רואים שהוא עדיין אוהב אותה! במיוחד רואים את זה בשיר שלו i lovw you more אהבתי במיוחד את הסוף! שיר מה זה מרגש!

LadySnowBlack

New member
והיום היה המשפט ...

מ-DetNews.com היא הודתה באשמה. Mathers Pleads Guilty To Drug Charge Kimberley Mathers, ex-wife of rapper Eminem, pleaded guilty Thursday in Macomb Circuit Court to cocaine possession and “failure to use due care” when passing an emergency vehicle. Mathers, 28, was stopped by St. Clair Shores police June 10 on Interstate 94 and police said they found two bags of cocaine in her 2003 Cadillac Escalade. In favor of the plea agreement, prosecutors dropped a charge of driving on a suspended license. Judge Edward Servitto agreed to remove Mathers from her electronic tether. Sentencing is expected for Jan. 21. והנה כמה תמונות שמצאתי מאתר אחר לגמרי...

my josh

New member
תודה על התמונות!

וקים נראית שם די טוב כאילו יש לי כמה תמונות שלה שהיא נראית שם כמו איזה קוף.. (אם היה אפשר לשים פה תמנות הייתי שמה!!
) ואין לי כח לשים בגלרייה...

k k1

New member
איזה חמוד הוא...

מסכנה היילי....שיש לה אמא כזאת למרות שפעם קראתי באיזה ראיון שאמ אמר שהיא דווקא אמא טובה...

LadyLuvJess

New member
אלוף! אלוף! אלוף שכמותו! ../images/Emo99.gif

לא פלא שאני אוהבת אותו כ"כ, והוא מראה את זה כל פעם מחדש!!! אויי... הוא וקים.. אהההה סיפור כזה אגדתי... ועדיין כזה יפההה.... הם כאלה..
אין, אין עליו.. מלך שכמותו
וד"א... בשיר kim נכון שהוא אומר שהוא יהרוג אותה.. אבל יש שם ת'שורה הלפי דעתי מאוד חשובה בפזמון "i don't wanna go on living in this world without you" וזה לפני שהוא אומר לה "i love you" כשהוא צורח... אז... הוא כן אוהב אותה, בדרך הכועסת שלו, והוא הראה את זה מזמן... (אבל לאאא... כולם ישר יגידו שהוא שונא אותה, בלי לשמוע את השורה הזאת נכון?! הא?! הא?!
) קיצר... בלי יותר בולשיט (חוזר על עצמו הרבה לאחרונה, לא??) חולה עליך אמממממממממממממממממממממממ

my josh

New member
כן הוא ממש אוהב אותה!! זה היה כזה

ברור.. אם הוא לא היה אוהב אותה הוא לא היה מזכיר אותה כמעט בכל שיר שלו אולי לא בדרך הכי יפה אבל אם הוא לא היה אוהב אותה או חושב עלייה כל הזמן היא לא הייתה בשירים שלו כל הזמן.. והשורה הזאת בשיר "קים" כזאת יפה זה עושה לי מה זה צמרמורת השורה שאני מתכוונת זה "i hate you i hate you i swaer to god i hate you ho my god i love youuuu" איזה שורה מהממת!! אני גם אוהבת בשיר החדש שלו לוב יו מור שהוא שיר לקים אני במיוחד אוהבת את הסוף.. שהוא אומר " את שונאת אותי אבל את הולכת לשנוא אותי עוד יותר שתביני שאת לא יכולה לברוח ממני".. יוו אהבתי את השורה הזאת ואת ההתחלה שהוא אומר "אנחנו אומרים שאנחנו ביחד בישביל הבת שלנו אבל אנחנו משקרים זה בישבילנו" בכלל הוא וקים זה משהו מיוחד למרות כל מה שהיא עשתה לו והוא עשה לה אני הכי רוצה שהם יחזרו כי הם הכי אוהבים אחד את השני בדרך המוזרה שלהם.. אבל הם חזרו נכון? כאילו הם ביחד עכשיו?

LadyLuvJess

New member
כן!! איזה שיר יפה!!!

הכוונה לlove you more שיר מהמם!!! the more you put me through the more it makes me wanna come back to you you say you hate me i just love you more you dont want me i just want you more
איזה חמודדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

למעלה