נ נועה וגיא New member 19/12/02 #8 שלי, אני יושבת מול המחשב, עם כמיהה עזה לעוף מפה לבזבז קצת כסף ולהנות. מוזיקה קובנית מתנגנת מהרמקולים של המחשב ואני בקושי שומרת את הישבן שלי בכסא. אני לא צריכה עוד עידוד להתפרע ואני חוזרת בי מדבריי- אתן מנגנות מאד יפה.
שלי, אני יושבת מול המחשב, עם כמיהה עזה לעוף מפה לבזבז קצת כסף ולהנות. מוזיקה קובנית מתנגנת מהרמקולים של המחשב ואני בקושי שומרת את הישבן שלי בכסא. אני לא צריכה עוד עידוד להתפרע ואני חוזרת בי מדבריי- אתן מנגנות מאד יפה.
S shelycat New member 19/12/02 #9 תודה, ואת מוזמנת להתפרע כמה שאת רוצה (לפחות לא אני אהיה זאת שתמנע את זה ממך) קצת יבש פה לקראת סוף השבוע.
תודה, ואת מוזמנת להתפרע כמה שאת רוצה (לפחות לא אני אהיה זאת שתמנע את זה ממך) קצת יבש פה לקראת סוף השבוע.
נ נועה וגיא New member 19/12/02 #10 אני רוקדת בישיבה על הכסא או יותר נכון- גורמת לו להחליק מצד לצד על הגלגלים. אבל יש לי פרוטוקול ניסוי לסיים עד סוף היום, הוא ללא מסובך, אבל ממש לא עושה לי חשק לעבוד.
אני רוקדת בישיבה על הכסא או יותר נכון- גורמת לו להחליק מצד לצד על הגלגלים. אבל יש לי פרוטוקול ניסוי לסיים עד סוף היום, הוא ללא מסובך, אבל ממש לא עושה לי חשק לעבוד.
H Hadar p New member 19/12/02 #13 ../images/Emo6.gif אצלנו אנחנו הכי אוהבים אותם ב. ספגטי או בתיבול עדיין של שמן זית ושום.... ככה במרק פחות אבל גם אוכלים....
../images/Emo6.gif אצלנו אנחנו הכי אוהבים אותם ב. ספגטי או בתיבול עדיין של שמן זית ושום.... ככה במרק פחות אבל גם אוכלים....