guy666zzz

New member
../images/Emo168.gif

שלום כולם פעם ראשונה שאני נכנס לפורומים של תפוז אחרי כמעט שנה נראה לי נוספו איזה מיליון פורומים חדשים מאז (שזה אחד מהם) הורדתי כמה שירים של dream theater השיר שהכי אהבתי הוא pull me under באמת שיר אדיר. איזה עוד שירים או אלבומים של הלהקה כדאי לי להוריד?

noamha

New member
מה שאני הכי אוהב זה...

take the time voices caught in a web erotomania lie strange deja vu תתחיל עם אלה ויהיה טוב.

theriddler

New member
להוריד?!?!?!?!??!!?!?!?!?!?!?!!?!?!

shame shame! ... יש להקות שאת הדיסקים שלהם לא מורידים ....... *בוינג*, רעיון לטופיק!

EROTOMANIA

New member
רוצה המלצות לשירים? זה דיי ארוך.

IMAGES AND WORDS זה האלבום הכי אהוב עליי... אז מין הסתם כל השירים בו טובים. AWAKE- erotomania (וזה דיי ברור) voices the mirror lie lifting shadows off a dream scarred a change of season זאת יצירה באורך 20 ומשהו דקות, אבל זה גם דיסק עם קאברים שבשמיעה ראשונית נשמעים לי חרא. אבל היצירה מדהימה. FALLING INTO INFINITY- new millennium peruvian skies (שיר פשוט גדול) just let me breathe SCENES FROM A MEMORY- אי אפשר להוריד רק שיר אחד. חייבים את כולם. אחרת זה לא אותו דבר. דיסק לא פחות טוב מהשני. 6 DEGREES OF INNER TURBULENCE- (השם יצא קצת עקום) כל השירים חוץ מ DISAPPEAR... אלבום שווה. גם השיר (40 ומשהו דקות) ממש טוב. עדיף לקנות. המ .. זהו נראה לי. לא היה לי כוח לתת מהדיסק הראשון. וגיא צודק, עדיף באמת לקנות את הדיסקים... אתה לא תתחרט.

למעלה