Stillwater

New member
אממממ...

אני למדתי על גיטרה, אבל הייתי דפוקה מידי, גם כי אני חסרת כישרון וגם חוסר היכולת שלי בלהתאמן גרמו לי להפסיק וחבל כי אני נורא רוצה לדעת לנגן. בגן חובה למדתי לנגן על קסילופון ותתפלאו אני עוד זוכרת טיפה, טוב נו, זה לא כזה קשה כשיודעים תווים. על אורגנית למדתי בכיתה ג', ד' אז בגלל זה אין לי בעיה לנגן על קלידים כי אני יודעת תווים.

MoOsHoN17

New member
לי יש אותו רקורד כמו שלך

למעט זה שיש לי גם וותק של 3 שנים במפוחית ולצערי הפסקתי

heaven is here

New member
מממ

נינתי בפסנתר ואורגן פעם אבל זה היה די מזמן והפסקתי. חשבתי להתחיל גיטרה אבל אין זמן!!

painapple

New member
באמת אין זמן ./

נורא עמוס לי ואני בקושי מנגנת ./ שהייתי קטנה ניגנתי על מפוחית.. יום אחד אני אקנה חדשה (שלי נאבדה כשעברנו דירה.. לפה. יאק. פעם גרתי בחולון, יש פה מישהו מחולון?? עכשיו אני אפסיק..) ואהיה סנופקין הבא!!

Superchen

New member
יוווו

בדיוק אתמול ראיתי קליפ של אהוד בנאי, הוא מנגן שם על מפוחית ופתאום באותו רגע (1 בלילה) החלטתי שיום אחד אני אלמד לנגן על מפוחית...

painapple

New member
אם תחליטי שאת רוצה, יש לי אתר

בשבילך .) וזה לא קשור, אבל נדמה לי שדיברתי איתך פעם! באייציק כנראה, אבל זה היה בקשר למיוזיקל ואמרת לי שאין כרטיסים או משהו.. אממ.. לא קשור לכלום.. אבל לא נורא! .)

לא משו

New member
אני מנגנת על

העצבים של ההורים שלי (או לפחות ככה הם טוענים) פעם ניגנתי באורגנית במשך שבע שנים וכל מה שנשאר מזה זה יונתן הקטן...

סופסוף שאלות לתחום שלי!

אני לומדת 5 שנים פיתוח קול, ניגשת באפריל לבגרות בזה למדתי שנה לנגן על בס, הקיבוץ אילץ אותי לבחור בין זה לבין הפיתוח, ובגלל הבגרות נאצלתי לבחור בפיתוח, ולקחו לי את הגיטרה יודעת קצת קלידים וקצת גיטרה רגילה, כמו כל חובבן.

למעלה