NiKi†a

New member
../images/Emo168.gif../images/Emo106.gif

Time Is Running Out בחמשת המועדפים שלי? כן/לא בחמשת הפחות מועדפים שלי? כן/לא המשפט המועדף בשיר: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: לדעתך, השיר דיכאוני? שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן\\לא היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? כן\\לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר?

Tommy The Cat

New member
OK

בחמשת המועדפים שלי? כן, בטח
אחלה שיר בחמשת הפחות מועדפים שלי?לא המשפט המועדף בשיר: How did it come to this? זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: כריס קורנל..:S זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: אף אחד! לדעתך, השיר דיכאוני? אממ...הוא מדבר על איך שאנחנו בעצם הורסים את העולם ואיך שהזמן של כדור הארץ מתקצר, בגללנו. אז, כן..בערך שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? אהה... Matt is a fucking genius bitch? אם כן, באיזה שם? ^ דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא עולה לי לראש השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? אממ... קלאפים עם האצבעות כזה, כמו בקליפ
זה תמיד משעשע אותי

dirty boots

New member
אוקיי ../images/Emo13.gif

בחמשת המועדפים שלי? לא
בחמשת הפחות מועדפים שלי? לא
המשפט המועדף בשיר: אממ... you'll never dream of breaking this fixation זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: הקילרז. זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: באופן מפתיע, הראסמוס
לדעתך, השיר דיכאוני? לא ממש... שם השיר מתאים לתוכן שלו? בהחלט
היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא. אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אממ... בדיוק קיבלתי את אבסולושן דרך ידידה ואיזה תשחץ של ראש 1\מעריב לנוער ונדבקתי דווקא לשיר הזה
השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? אה... הקליפ, ריצה, ולעמוד על אדן חלון גבוה גבוה

O L g i T

New member
חחחח כפרעלייכם!

התגעגעתם אליי הא??
עברתי דירה (לפני חודש) ורק עכשיו נזכרו לחבר לי את המחשב...

Latisia

New member
יאאלה גם אני :)

בחמשת המועדפים שלי? כן, הוא בין הראשונים שאהבתי בחמשת הפחות מועדפים שלי? ממש לא המשפט המועדף בשיר: אין ממש משפט מועדף בשיר כי כול הטקסט כולו נותן את המשמעות של השיר ולא משפט אחד שכול המשפטים האחרים סובבים סביבו... זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: לא עולה לי על אחד זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: גם לא מיוז מבצעים את היר מעולה! לדעתך, השיר דיכאוני? אממ לגביי יש לשיר משמעות חזקה והוא מקשר אותי אותי למשהו שקורה עכשו אז במידה מסויימת כן. שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם? דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: אמממ לא יודעת לא זכור לי השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? הדברהיחיד שעובר לי הוא שאני עוזבת עוד מעט הזמן ממש רץ לי מבין הידיים....

Exhibit R

New member
אני עונה../images/Emo9.gif

בחמשת המועדפים שלי? כן
בחמשת הפחות מועדפים שלי? לאP: המשפט המועדף בשיר: הפזמון בעיקרP: זמר/זמרת/להקה -שלא- היית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר בשום אופן!: קולדפליי
זמר/זמרת/להקה שהיית רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר: Our Lady Peace לדעתך, השיר דיכאוני? לא:O שם השיר מתאים לתוכן שלו? כן היית מעדיף שיקראו לשיר בשם אחר? לא אם כן, באיזה שם?^ דבר מצחיק\\עצוב שקרה בזמן שהשיר התנגן ברקע: לא זוכרתP: השיר מזכיר לי\\מה עובר לי בראש שאני שומע את השיר? שאני מזדקנת מהר;[

food fighter

New member
חדשה :)

מכיוון שזה אחד השירים האהובים עלי חשבתי שזו תהיה כניסה הולמת... :) אז - בחמשת המועדפים שלי- בהחלט..שיר פסיכי כמו שצריך בחמשת הפחות מועדפים עליי - המממ...מן הסתם לא...אחרי התשובה הקודמת... משפט מועדף בשיר - you will suck the life out of me . כי זה לצערי מתמצת כ"כ הרבה אנשים שאני מכירה, ומקרים שקרו /: אומן שלא הייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו של השיר בשום אופן - רוני. וכל מילה מיותרת.. אומן שהייתי רוצה לשמוע ביצוע שלו לשיר - אף אחד...הוא מושלם כמו שהוא. מכאן אפשר רק להרוס אותו.הרי לאף אחד אין כישרון לצעקות כמו מת'יו שלנו. לדעתך, השיר דכאוני - כן, ומה שטוב בו שהוא בכל זאת לא מדכא. הוא גורם להרגשה של... תסיסה, אולי. שם השיר מתאים לתוכן- הוא מתאים יותר להרגשה הכללית של השיר. לחץ עצום... אבל גם אם היו קראים לשיר "גאונות טהורה" זה היה מתאים בהחלט... הייתי מעדיפה שיקראו לשיר בשם אחר - לא, שם יפה דווקא. משו מצחיק / עצוב שקרה בזמן שהישיר התנגן ברקע - הממ....פעם אחת הוא היה באמטיוי 2 ומובן שמיידית נדבקתי לטלויזיה, פתאום אימא שלי קראה לי להוריד ת'זבל. וזה עצוב כי לא עלו ממנו ניחוחות נעימים במיוחד... (מה?! זה מה שעולה לי לראש כרגע...sue me) השיר מזכיר לי - את הטיול השנתי של כיתה ט כי אז הנחתי את ידי עליו לראשונה. *זה אחלה פורום זה.*

למעלה