שלום!

CiNdErElLa3887

New member
../images/Emo168.gifשלום!

מכירים את הלהיט ההסטרי THIS LOVE? מזמזמים את HARDER TO BREATH באוטובוס?.. אז אם אתם רוצים לדעת מי הלהקה הכל-כך מוכשרת הזאת, תכירו! זו MAROON5!! והאם כבר נכנסתם לקומונה של Maroon5?! אם לא, ואם כן, ואפילו אם אולי!!! אתם יותר ממוזמנים לעשות זאת שוב!!! תבלו!!!

Michal Bloom

New member
../images/Emo141.gifאני כן../images/Emo70.gif...

אהההההההההההההה
..איזה להקה {במיוחד אדם-הסולן
}מדהימה
!|
....... חולה עליהם
.... ו....*אהמ* *אהמ*-פעם הבאה לנצלש
*וברור-שאני אכנס לקומונה שלך

ranbarziki

New member
ההאאאאי!! ניצלו"ש

אני חדשה מה קורה??? אני חולהההההההה על אורלנדו בלום המהמממממםםם!! הוא כזה מושלללללללללם!

ranbarziki

New member
אוף, למה-

התמונות יוצאות לי כ"כ קטנות? הנה עוד אחת
יאממממי...

ranbarziki

New member
עוד (מותר לי להתלהב, בתור חדשה..)

אוווו איזה קטע עצוב זה היה, כ"כ ריחמתי עליו כשהוא צלע שם... ותראו את המבט הנחוש הזה על הפנים שלו!

Anwanis

New member
ריחמת עליו?! הוא יצא כזה אפס!

לי התחשק להוריד לו סטירה (לפאריס, לפאריס, לא לאורלנדו!!! אל תאכלו אותי!) זהו, הוצאתי את מנת הקיטור היומית, חזרתי לעצמי, שלום. הנה תמונה של אורלנדו, כדי שלא תכעסו עליי יותר מידי... :)

Sweet 6teen

New member
שלום! ברוכה הבאה... :)

אני מעין... אני מקווה שתהני פה... ספרי קצת על עצמך איך קוראים לך, בת כמה, מאיפה?

ranbarziki

New member
היי תודה, חמודות!

קוראים לי לירז טבאל, אני בת 15 מקריית מוצקין. מה עוד? לאמא קוראים אורית, לאבא עומר לאחי הבונבון (בן 4 וחצי) קוראים יובל, ו- טוב, יש לי עוד 2 אחיות תאומות באמצע (בנות 12) אבל הם לא ממש בונבונות
וקוראים להם שיר ואור.
ממממ... טוב, זה בטח לא מעניין אותכם יותר מידי אז אני פשוט יפסיק כאן... והנה עוד תמונה של אורלי המתוק סתם בשביל ההתלהבות...

ranbarziki

New member
סליחה, סליחה, טעווות

אני בת 14! עדיין לא 15... (אבל דווקא עוד מעט! ב-26 ביולי)

ranbarziki

New member
אה... חחחחח...

טוב זה סתם היה בצחוק... אני בכלל לא מבינה מה אני עוד עושה פה בשעה כזאת? במקום ללכת לישון כמו ילדה גדולה! (מחר אנחנו נוסעים לצפון עם המישפוחה ואני מתהההה מעייפות. אוף! לילה טוב ועכשיו ברצינות!!)
והתמונה סתם להתלהבות! (מתוקי!
)

little bry

New member
יאאא תהני!!! ../images/Emo3.gif

לי יש מחר מפגש ללכת אליו ב-11 בבוקר

kittycatbone

New member
לי היה היום בבוקר

מבחן במתמטיקה....
אבל הוא הלך לי יחסית בסדר, ואני צריכה לקבל לפחות 65 כדי לעבור אז.. אני מקווה לטוב!!!!!
וברוכה הבאה
תהני כאן בפורום..
חיחי משפחה נחמדה!
(ותמונות מהממות!
)

למעלה