שה"ש-You Oughta Know

Rוית

New member
../images/Emo168.gifשה"ש-You Oughta Know../images/Emo70.gif

מה באמת אנחנו צריכים לדעת? שיר אגדי, עם היסטוריה לא ברורה.. רוב השמועות גורסות שהשיר נכתב על השחקן אשר שיחק את "ג´ואי" בסידרה "צער גידול בנות", שלפי השיר, אפשר לראות את טיב הקשר.. אבל מה שלא יהיה, נולד שיר גדול!
You Oughta Know
I want you to know, that I´m happy for you I wish nothing but the best for you both An older version of me Is she perverted like me Would she go down on you in a theatre Does she speak eloquently And would she have your baby I´m sure she´d make a really excellent mother Cause the love that you gave that we made wasn´t able To make it enough for you to be open wide, no And every time you speak her name Does she know how you told me you´d hold me Until you died, til you died But you´re still alive And I´m here to remind you Of the mess you left when you went away It´s not fair to deny me Of the cross I bear that you gave to me You, you, you oughta know You seem very well, things look peaceful I´m not quite as well, I thought you should know Did you forget about me Mr. Duplicity I hate to bug you in the middle of dinner It was a slap in the face how quickly I was replaced Are you thinking of me when you fuck her Cause the love that you gave that we made wasn´t able To make it enough for you to be open wide, no And every time you speak her name Does she know how you told me you´d hold me Until you died, til you died But you´re still alive And I´m here to remind you Of the mess you left when you went away It´s not fair to deny me Of the cross I bear that you gave to me You, you, you oughta know Cause the joke that you laid on the bed that was me And I´m not gonna fade As soon as you close your eyes and you know it And every time I scratch my nails down someone else´s back I hope you feel it...well can you feel it And I´m here to remind you Of the mess you left when you went away It´s not fair to deny me Of the cross I bear that you gave to me You, you, you oughta know
הפעם הגלריה של שה"ש הולכת להיות הרבה יותר פורה, כבר אתם יכולים להוריד דברים שונים, ולראות תמונות שונות שקשורות. שוב, לפה תשרשרו כל מה שאתם רוצים שקשור לשיר, ואם זה דברים שאתה רוצים להוסיף לגלריה תשרשרו פה ואני אשים או תפנו אלי באיסי.

AlanisJunkie

New member
מספר פרטים..

היתה שמועה שהשיר נכתב על בחור ישראלי!
ועוד.. זהו, כמובן, הקליפ הראשון של אלאניס מתוך אלבום הבכורה JLP. השיר הזה, למי שלא ידע, הפך למין "המנון" בקרב קבוצות של נשים פמינסטיות, בגלל הטקסט הנוקב והישיר שבו. אלאניס הפכה למין "גיבורה" בקרב כל מיני קבוצות כאלה בעולם, וזה אחד השירים שתרם הכי הרבה למכירה הכל כך מדוברת של למעלה מ36 מיליון עותקים.

infatuation

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo20.gif

כמובן שזהו בין השירים המוצלחים ביותר שלה. שיר שכששרים אותו ביחד איתה בפול ווליום מצליחים להוציא את כל העצבים ואת כל התסכולים. שיר שבהחלט עוזר לעבור תקופות קשות בחיים. ואני די בטוחה שגם לה הוא עזר לעבור תקופה מאוד קשה.. טוב תקראו את המילים ותבינו שזה ברור! מדהים איך שהיא יכולה להוציא את כל הכעס שלה על נייר ולהעביר אותו לכל הקוראים ולכל השומעים והשרים! שיר שפשוט אי אפשר להפסיק לשמוע ושפשוט אף פעם לא ימאס עליי!

Rוית

New member
בדיוק!

בזמנו אם זכור לי נכון, כמות נאה של אנשים הצביע בעד הדבר, איפה אתם נעלמתם אנשים?!?!?!?

infatuation

New member
רוית...../images/Emo24.gif

אנחנו מסכימות על הרבה דברים בימים האחרונים

...../images/Emo8.gif

אחד השירים הכי טובים שלה. הגרסה הכי טובה (לדעתי) היא זאת שמופיעה בבוטלג UNPLUGGED AND ON FIRE. הקהל שר ת´בית הראשון ואז אלאניס אומרת: "למה אתם שרים במקומי?" ואז היא מתחילה לשיר אותו מהתחלה. גרסת האנפלאגד ממש מעצבנת, איטית ומשעממת. גרסת הגראמי ממש ממש ענקית... וגם גרסה בארץ ממש ממש יפה. הדמו מעצבן אותי... ולא ראיתי שרשמתם אז פלי הבאסיסיט של "רד הוט צ´ילי פפרס" מנגן שמה. בהופעה של VH1 היא אומרת משהו אליו...שאני יהיה בבית אני ישמע אותה וירשום מה היא אומרת... (לא בבית..בבית ספר.) היא אומרת שכל אותה תקופה של JLP היא הייתה שומעת אותה בלילה והיא לא הייתה מפסיקה לבכות

למעלה