קרי באופרי

symptoms

New member
../images/Emo168.gifקרי באופרי../images/Emo168.gif

קרי הופיעה אתמול באופרי כחלק מפרוייקט של דיסק אוסף של שירי גוספל, כחלק מהעניין כמה אמנים (ביניהם דירק בנטלי, טרייס אטקינס, וינס גייל שרה אוונס ועוד) הוקלטו אתמול שרים את השירים בלייב בשביל הדיסק, ההופעות ישודרו ב-9 לפברואר ב-GAC ואז בטח נזכה לוידאו יותר ברור, בינתיים אפשר להסתפק בזה. בנוגע להתחלה של הוידאו, קרי שרה את השיר, התבלבלה במילים, ואז בערך זה מתחיל. תהנו, רעות

West Doll

New member
איזה יופי../images/Emo99.gif

ולמה היא כאילו היתה צריכה לחזור על הכל? [זה היה ממש משעשע
] כי כאילו שיראו בטלוויזיה אז זה יהיה בלי פשלות?

symptoms

New member
../images/Emo45.gifאחרי הפעם הזאת היא שרה שוב

היא גם התבלבלה במילים ואז אמרה dadgummit למיקרופון ואז התחילה לצחוק, כל זה היה לפני הקטע שצילמו, אז לא רואים את זה, מן הסתם אבל אחרי זה היא לא יכלה להמשיך ולא יכלו להשתמש בזה, ומכאן הפעם הנוספת. והפעם השלישית? וול, הם צריכים שיהיו להם מספיק צילומים טובים... רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אופרי../images/Emo99.gif|סוגד|

כשאני אהיה גדולה אני אוציא חוק שאפשר להתחתן עם האופרי ואני אתחתן איתו
אני בעבודה אז אני לא יכולה לשמוע את הקליפ אז אני אגיב כשאני אהיה בבית אבל יואו גם קרי וגם שרה אוונס
את חושבת שהיה שם קט-פייט? כי אני ממש אתבאס אם פיספסתי את שתי האנטיפטיות הולכות מכות

symptoms

New member
בהצלחה עם החוק

ואני חושבת שכדאי שתפסיקי לחשוב שכולן אנטיפטיות?
. (ולא, אני לא חושבת שהיה) רעות

LeAnnDylan

Well-known member
אבל זה נכון ../images/Emo7.gif

אגב היום קראתי משהו עצוב על שרה אז עצוב לי, ואני כבר לא חושבת שהיא אנטיפטית

Guncrazy

New member
איזה חמודה

אני מכירה את השיר הזה מאיפשהו
המופע הזה נשמע מענין
מחכה לשמוע קטעים נוספים ממנו

symptoms

New member
רווית אמרה פעם

שגם ליאן שרה את השיר הזה, אז אולי משם. חוץ מזה, זה שיר די מוכר, אלוויס גם שר אותו, ואני בטוחה שעוד רבים, רק שאין לי מושג מי הם
. רעות

symptoms

New member
../images/Emo122.gifאני בחיים לא אבין

לפי מה הם מחליטים את מה להוריד ואת מה להשאיר... זה אפילו לא היה הקלטה מטלויזיה או משהו, סתם וידאו מעריצים. אם אני אצליח להבין איך לעזאזל עושים את זה ולהזכר בסיסמה שלי אני אעלה את הוידאו בעצמי יותר מאוחר. רעות

LeAnnDylan

Well-known member
כשמורידים משם קליפ רשום מי דרש זכויות יוצרים

כל אולפן או אירגון זה או אחר יש להם את התנאים שלהם. יכול להיות שהם טענו ש'הדליפו' את הקליפ לפני שהוא שודר או וואטאבר. יוטוב מתחייבים לעמוד בדרישות של כל חברה שאחראית לקליפים

למעלה