סיכום שבועי

../images/Emo168.gifסיכום שבועי../images/Emo168.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: שיר השבוע שלכם בכללי: אלבום השבוע: ציטוט מוזיקלי שבועי: משהו מעניין שקרה לכם השבוע: משהו טוב שקרה לך השבוע: משהו רע שקרה לך השבוע: שיר שלא הפסקת לשמוע: התחדשות השבוע: תוכנית/ספר/סרט השבוע: מאכל השבוע: משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:

../images/Emo60.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB:SS שיר השבוע שלכם בכללי:בת 60-סאבלימינל והגבעטרון אלבום השבוע:KNOB ציטוט מוזיקלי שבועי:"הכל יכול לקרות ואין כיוון לרוח.." משהו מעניין שקרה לכם השבוע:ממ,הרבה דברים מעניינים היו השבוע:-. משהו טוב שקרה לך השבוע: יום העצמאות! הייתי במטרוק ברחובות! היה ממש כייף
ולמחרת היה יום הולדת לבת של בת דוד שלי אז עשינו על האש והיה מעולה! משהו רע שקרה לך השבוע:אמממ..וואלה לא זוכרת:S שיר שלא הפסקת לשמוע:הרבה
התחדשות השבוע:
תוכנית/ספר/סרט השבוע: MTV מאכל השבוע:על האש! משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: .. אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא:
תמונת/פליקס השבוע: התוכניות שלי לשבוע הבא:

Rincewind

New member
עונה ../images/Emo152.gif

שיר השבוע שלכם של KNOB: קואינסידנס שיר השבוע שלכם בכללי: Yves Larock - Children of the sun אלבום השבוע: Hard Candy של מדונה ציטוט מוזיקלי שבועי: Love, no fear משהו מעניין שקרה לכם השבוע: עזרתי לחבר שלי לעבור דירה ואשכרה קשרנו את המיטה שלו לגג שלי o_O משהו טוב שקרה לך השבוע: מסיבה מ-ע-ו-ל-ה ליום העצמאות במועדון הברזילי! משהו רע שקרה לך השבוע: אין דברים כאלה =] שיר שלא הפסקת לשמוע: קואינסידנס! התחדשות השבוע: שומדבר מיוחד תוכנית/ספר/סרט השבוע: מה שקורה בוגאס... אחלה סרט! מאכל השבוע: מוזס ארטבורגר
משהו שאתה מצפה לו בשבוע הבא: נסיעה לאילת אדם שאתה רוצה לפגוש בשבוע הבא: אפחד מיוחד תמונת/פליקס השבוע:
התוכניות שלי לשבוע הבא: אילת בסופ"ש!

למעלה