ניתוח שיר ע"פ חברי הפורום

2MayaN2

New member
../images/Emo168.gifניתוח שיר ע"פ חברי הפורום../images/Emo70.gif ../images/Emo221.gif

שבוע שעבר נותח השיר all we know
השבוע השיר:Another Day למילים:http://artists.letssingit.com/paramore-lyrics-another-day-ktrjrz9 לשיר: http://www.youtube.com/watch?v=62ErD81YilY&feature=player_embedded
שאלות על השיר:
מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?
אוהבים את השיר?
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:
למה דווקא שורה זו?
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?
למי הייתם מקדישים את השיר?
ציון לשיר 1-10?

Bleed for Me

New member
../images/Emo9.gif

שאלות על השיר: מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?אממ לא ממש זוכרת אבל לא מזמן.. אוהבים את השיר?כן, הוא כל כך מתאים לי עכשיו שזה לא יאומן חחחח שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:And if you're listening, I miss you. And if you hear me now, I need you. למה דווקא שורה זו?כמו שכתבתי מקודם, זה ממש מתאים לי עכשיו הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?אולי גרסה אקוסטית..זה יהיה מעניין.. אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
( לא יודעת למה..פשוט מתקשר לי חחחח.) אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?נראה לי מעולה ככה..חח הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?כן, למה לא.. למי הייתם מקדישים את השיר?לבחור מסויים.. ציון לשיר 1-10?9 (בעיקר כי הוא ממש מתאים לי עכשיו..השאלון בא בזמן טוב חח)

2MayaN2

New member
עונה../images/Emo79.gif ../images/Emo221.gif

מתי בפעם הראשונה שמעתם את השיר?כרגיל, לא זוכרת.
אוהבים את השיר?כן.
שורה שאתם הכי מתחברים אליה מהשיר:The wires were cut and I'm alone
למה דווקא שורה זו?ככה
ואני מוסיפה גם עוד שורה שאני מאוד אוהבת בשיר:And it's okay, there's always another day. ובחרתי בשורה הזאת כי היא עודדה אותי כמה וכמה פעמיים.
הייתם רוצים לשמוע לו גרסה קצבית/איטית יותר?לא.
אייקון תפוזי שהכי מתאים לשיר?
-כי זה מסמל לי יום חדש
אם הייתם יכולים לבחור לשיר שם אחר, מה הוא היה?זה אחלה שםD:
הייתם רוצים שיצולם לשיר קליפ?כן.
למי הייתם מקדישים את השיר?לחברה טובה וגם לעצמי
ציון לשיר 1-10?הולכת עם ה9.

למעלה