משחק מוזיקת מטאל

Brombit

New member
אז ככה תמיד אחת מאתנו תנצח ../images/Emo115.gif

(שליטה על הלילה היא הדרך לשליטה על העולם!) (מה אמרתי? *-8) והמשחק יהיה רק בנושאים שלנו בקיצור, צריך לעשות הגבלה

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאל דאגה, בסוף ייגמרו לנו הנושאים../images/Emo6.gif

בפורום איידול מישהי התעייפה והעבירה את השרביט למקום השני

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifואנשים - תשתתפו מחר, כן?

אל תוותרו לנעם ולי כ"כ מהר
המשחק העיר את הפורום כשהוא הגיע, ואין סיבה שזה יפסיק, אז קדימה!

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifתשתתפו גם לא כדי לנצח-

אלא כדי לנצל הזדמנות להמליץ על שירים, וגם כי זה סתם מאתגר. אני רוצה לנצח רק כי יש לי נושא מגניב בראש

Brombit

New member
זהו, שבשביל הנצחון הגבלתי את עצמי קודם ../images/Emo267.gif

(וגם עכשיו בעצם
) כי כמה שהשיר יותר 'קרוב' לפורום (=יותר סיכוי שמוכר לאנשים פה), מקבלים עליו יותר ניקוד...

LadySilkworm

New member
אבל מה הטעם כבר P:

אין לי כוח אפילו להסתכל על כל השירים שכתובים פה, אז לא נראה לי שגם יקראו את מה שלי יהיה להוסיף [אם בכלל]

Brombit

New member
אף אחד לא מסתכל ../images/Emo3.gif ../images/Emo115.gif

הקטע הוא שאם ה"חדשים" תמיד יחשבו "במילא אין סיכוי", כל סיבוב יהיה מורכב משלושה אנשים...

bachner1

New member
את תסתכלי ../images/Emo3.gif

ואגב- עד אתמול בצהריים גם אני הייתי "חדש" במשחק (בקושי הגבתי בסיבוב הראשון, ולא כתבתי בכלל בשני), מה שמוכיח שיש סיכוי גם לחדשים :)

Brombit

New member
לא הכחשתי ../images/Emo115.gif

למרות שהצטרפת אחרי לא-עד-כדי-כך הרבה שירים

LadySilkworm

New member
אבל הקטע הוא

שכולם לא נמצאים באותו זמן במחשב\בפורום..ואם שניים-שלושה נמצאים באותו זמן ומתחרים ביניהם כמה שעות רצופות [כמו מה שקרה פה], קשה לך קצת למצוא את עצמך נכנסת כבר למשחק. לא שצריך להפסיק את המשחק, זה פשוט עניין של מקריות, אבל זה יכול לקרות :)

Brombit

New member
~בסוף אין לי כותרת~ ../images/Emo115.gif

אני מודעת לעניין השניים-שלושה, וזה קרה גם בסיבובים הקודמים. באמת יוצא שדי מהתחלה אותם שניים-שלושה הם המובילים, ולאחרים אין סיכוי. בגלל זה חשבתי קודם שצריך לבטל את החוק שאסור להגיב כמה פעמים ברצף. אבל כנראה שזו עדיין הדרך הכי טובה, כל עוד משחקים על גבי הפורום ולא במסרים
אז השאלה אם את נהנית סתם לכתוב שירים
אני בתחילת הסיבוב הזה חשבתי שאני אשתתף רק קצת, אבל בסוף נסחפתי לתחרות הקדחתנית
אם הייתי מתחילה מאוחר, כשכבר אין לי סיכוי לנצח, הייתי משתתפת יותר ברוגע.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאני נהנית גם סתם לכתוב שירים../images/Emo9.gif

פשוט יש לי נושא שאני ממש רוצה
טוב, יש לי כמה
אם זה מה שיגרום לאנשי להשתתף יותר- גם אני אוריד הילוך להבא.

LadySilkworm

New member
אין בעיה שיש פה תחרותיות, זה כל הקטע

במשחק, זאת פשוט נקודה למחשבה בתור צופה מהצד. אבל אני לא ממש חדשה במשחק, אם הייתי קצת פחות "משופשפת" פה בפורום עם האנשים ובכלל זה היה יכול לגרום לי לא לרצות להגיב בכלל ולוותר על השתתפות. הקטע שאמרתי שוויתרתי על כל המשחק היה די בצחוק האמת [למרות שבמקרה הספציפי הזה זה באמת היה אבוד :) בייחוד שאתמול ושלשום בקושי הייתי בבית..]

למעלה