מייק ברנט

../images/Emo168.gifמייק ברנט

באמת חבל אל מייק ברנט אני לא מאמין שהוא התאבד (הוא התאבד בגיל 28)ואני ממש אוהב את מייק ברנט הוא האחד הזמרים שאני הכי אוהב....

Malka61

New member
זו תעלומה

שלא תוסר מליבנו קשה להאמין שהוא התאבד . בחיים לא נדע את האמת ומה היה כי מי שידע מת לפני המון שנים . רונלנדיניו אתה מעריץ של מייק בראנט ? או שהחלטת לכתוב כך בעקבות הסרט על חייו ?

M i k e s F a n

New member
אם תשאל אותי רונלנדיניו....לא התאבד.../images/Emo122.gif

יש שיר מסוים שלו שאתה מתחבר אליו הכי ?

Kelin

New member
אצלי זה qui purra te dire

אני הכי מתחברת לשיר הזה ... לא יודעת למה אולי בגלל שזה מה שאני מרגישה כלפי מייק גם המילים בעברית מרתקות אותי מי יוכל לומר לך רישר סף - דניאל סף תרגום: שונית גל לעתים קרובות הלכתי לעתים קרובות חיפשתי כדי למצוא אותך וקראתי בשמך בצעקה לעתים קרובות חשבתי שאוכל להודות בזה בפנייך אך מעולם לא העזתי ?מי יוכל לומר לך ?מי יוכל לומר לך עד כמה אני אוהב אותך ?מי יוכל לומר לך ?מי יוכל לומר לך עד כמה אני אוהב אותך לעתים קרובות ביקשתי לגלות את כל סודותי לומר לך את האמת חשקתי בך בכל גופי בכל לבי האמנתי שתביני ?מי יוכל לומר לך ?מי יוכל לומר לך עד כמה אני אוהב אותך ?מי יוכל לומר לך ?מי יוכל לומר לך עד כמה אני אוהב אותך

mike 1970

New member
אני דווקא יותר מתחבר ל-כי סורה...

למרות שאני אישית לא סגור על זה... כי כל השירים שלו ממש טובים...

Kelin

New member
נכון

גם קי סורה מאוד מיוחד ובגלל זה גם מאוד אהבו אותו באירופה הוא זכה לאחד המקומות הראשונים במצעדים .

למעלה