חזרתי

shronet

New member
../images/Emo168.gifחזרתי../images/Emo13.gif

כן כן, חזרתי מסיירים!! נכון שנורא נורא התגעגעתם אלי? מה לא?!
בכל מקרה, הרגשתי ממש צורך לכתוב כאן כמה דברים, בעקבות הדיונים שהיו כאן לפני כן... אני זוכרת שלפני שנה נכנסתי לפורום וראיתי את ההודעה של שחף על זה שהיא חזרה מוקדם מהמחנה ושהיה לה נורא, ואני זוכרת שממש הזדעזעתי... אז אני מאושרת לומר שהמחנה שלי היה בכלל בכלל לא כזה! האוירה במחנה היתה ממש מעולה, לא ראיתי ענייני בנים-בנות יוצאי דופן... ברור שיש מה לשפר, תמיד יש, אבל באופן כללי באתי מוכנה לגרוע מכל והתבדתי לגמרי. יכול להיות שהיו דברים ופשוט לא ראיתי אותם (ב"ה, לא יצאתי להסתובב בלילה...), אבל מי שיודע לשמור על עצמו ובא\ה לא במטרה להכיר בנים\בנות, יכול להנות מהמחנה הזה בלי להיפגע בעצמו בכלל. להיפך, היו דברים ממש מרוממים במחנה, אני לא מצטערת לרגע שיצאתי. יש עוד המון חוויות ודברים לספר, אבל אני לא יודעת אם יש טעם לכתוב... אז אם מישהו רוצה לדעת משהו, שישאל
ואגב, זאת הפעם הראשונה שאני כותבת הודעה חדשה בתפוז. מזל- טוב לי

sivanscom

New member
לי יש שאלה

פגשת אנשים מיוחדים במקרה? [גם אני אכתוב יותר מאוחר..]

shronet

New member
../images/Emo168.gifכתבתי בפינה, ואני אכתוב גם כאן...

פגשתי את סיון
חחח בדיוק לשתי דק', וזה היה מוזר לגמרי... מקווה שלא נבהלת.

sivanscom

New member
../images/Emo13.gif חחח בהחלט מוזר

לא נבהלתי.. פשוט לא ממש הבנתי בהתחלה מי את.. כי אני לא מכירה שום שרון אחרת ובד"כ בקטעים כאלה יש לי קליטה מזה איטית [גם בטלפון..] אז תהיתי לעצמי אם כדאי לי לעשות לפחות כאילו שאני מבינה.. סתם כדי לא לצאת לגמרי סתומה
ואז כשקלטתי מי את אז לא הבנתי איך זיהית אותי קיצרר.. היה הזוי
אז איך באמת ידעת לשאול מי אני?

shronet

New member
../images/Emo168.gifחחחח מצחיקה...

אמרתן שאתן מכפר שלם וזכרתי שסיון מהפורום מכפר שלם. אז שאלתי, "סיון יצאה?" ואת אמרת "כן, זו אני". או משהו כזה

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo98.gif

קודם כל, מזל טוב :)
דבר שני, אני כ"כ שמחה לשמוע שהמחנה היה כ"כ טוב. אני יוצאת מחר עם חששות מפה ועד לקטמנדו (תפתחו אטלס). אני ממש מקווה שיהיה טוב, כולכם מוזמנים לבוא לבקר אותי :) [סיון, תעשי השתדלות] אההה, ושאלה- התיק שלי לא נסגר!!! מה אני עושה? (ניסינו לשבת עליו, זה לא עוזר) ואל תגידו לי להוציא דברים, כי באמת לקחתי דברים מינמליים.

למעלה