אני יודעת ניסיתי שם אנשים מרירים...
H hgvrycuihnhuyb New member 22/4/03 #1 ../images/Emo168.gifזה לא... הפורום המתאים אבל פה אנשים יותר מבינים ל-alice in chains יש שיר כזה שלאורכו הוא אומר "no, no, nnnnoooooo....וזה לא no exsuse משהו יודע איך קוראים לשיר?
../images/Emo168.gifזה לא... הפורום המתאים אבל פה אנשים יותר מבינים ל-alice in chains יש שיר כזה שלאורכו הוא אומר "no, no, nnnnoooooo....וזה לא no exsuse משהו יודע איך קוראים לשיר?
E eyalfein New member 22/4/03 #3 no, no, no? ?No, no, no ya know he ain't gonna die זהו Rooster כמובן.
J Jezebel Woman New member 23/4/03 #8 וואלה. נשמע כמו again אבל בטח יש עוד מאתיים שירים שליין עושה את זה. זה מה שקורע אותי. יש לי גם שירים נדירים, דרך-אגב. אם מישהו מעוניין תגידו לי. גם של סאונדגאדן יעל
וואלה. נשמע כמו again אבל בטח יש עוד מאתיים שירים שליין עושה את זה. זה מה שקורע אותי. יש לי גם שירים נדירים, דרך-אגב. אם מישהו מעוניין תגידו לי. גם של סאונדגאדן יעל
J Jezebel Woman New member 24/4/03 #12 הדיסק כרגע אצל ניקי אז אני לא יכולה הדיסק כרגע אצל ניקי אז אני לא יכולה לענות. ניקי, את רוצה לענות על זה? בכל מקרה, אם לא, אז כשהדיסק יוחזר אני אפרט. יעל
הדיסק כרגע אצל ניקי אז אני לא יכולה הדיסק כרגע אצל ניקי אז אני לא יכולה לענות. ניקי, את רוצה לענות על זה? בכל מקרה, אם לא, אז כשהדיסק יוחזר אני אפרט. יעל