הופעות

shantipi2007

New member
אריק ברמן בפסטיבל שנטיפי 2007 ../images/Emo176.gif

פסטיבל שנטיפי 2007 אביב גפן, בית הבובות, שוטי הנבואה ומתחמים מיוחדים לטיפולים, סדנאות ומיסטיקה 23-26 למאי בחוף גולן הפסטיבל שמתקיים זו השנה ה 11 יכלול מופעי ענק של אביב גפן, שוטי הנבואה ובית הבובות, בימת די ג'י מקצועיים מכל הארץ, בימה מיוחדת למוזיקת רגאיי ומוזיקה אתנית בפסטיבל 4 במות מוזיקה מרכזיות : במה מרכזית: בה יופיעו אביב גפן ,בית הבובות, שוטי הנבואה , ועוד עשרות להקות . במת רגאיי : מיטב להקות צעירות במוזיקת רגאיי + מוזיקה אתנית. במת צ'אי: במה למוזיקה אתנית אנדרלמוסית במת די ג'י: מיטב אמני הדי, ג'יי . בנוסף לאירועי המוזיקה המגוונים יתקיימו בפסטיבל גם סדנאות בלעדיות של פנג שוואי, טנטרה, מתחמי טיפולים משיאצו ועד הילינג ורייקי מתחם מקצועי בנושא מיסטיקה עם קריאה בקלפים וטארות , מתחם מיוחד לילדים ועוד... באי הפסטיבל יוכלו להקים אוהלים במתחם קמפינג ענק על שפת הכינרת. כתובת האתר: www.telerom.co.il/shantipi

שלום:)

מקווה שזה בסדר שאני פותחת הודעה חדשה... רציתי לדעת אם יש הופעות של אריק באיזור הצפון בחודש הקרוב תודה מראש.

את אשכרה הולכת לכל ההופעות של קרן?

זה אותו פלייליסט כמעט כל הופעה,אז לא מספיקה הופעה אחת? גם ככה זה לא זול

אפשר להגיד אותו דבר על אריק../images/Emo13.gif

ההופעה הנ"ל תהיה ההופעה ה20 שלי.
משהו טוב- מתמכרים אליו
כזו אני לא רק קרן גם מירי גם איה גם אריק נכון שזה לא זול אני בן אדם מבוגר אני יודעת לעשות את השיקולים שלי תאמין לי שאם לא הייתי יכולה להרשות זאת לעצמי לא הייתי הולכת רוצה להכנס לי לחשבון בנק? אם אני יכולה להרשות לעצמי וזה מסתדר לי מבחינת קרבה גאוג', מבחינת מרחק- למה לא?

האמת שבתור אחד שראה 8 הופעות של משינה

אני יכול להבין את ההתמכרות-וכל הופעה של משינה אותו דבר,אני כבר יודע אחרי שיר אחד מה יהיו יתר השירים בהופעה

sm18

New member
גם אני יכולה להבין, בתור אחת שהלכה לעשרות

הופעות של עברי לידר תוך שנה וחצי.

1shiran1

New member
חחח דיקלה תירגעי א"מ לא יהיה שם ..

וממ תהנו מי שהולך .. [[:

אריק ברמן ותיסלם בשבועות!

פותחים את הקיץ בקיבוץ בארי יום שישי 11.5.07 – אסף אבידן והמוג'וס בדשא של הפאב, בשעה 22:00 כניסה חופשית. תיסלם – חוזרים לבמה - יום שלישי (ערב שבועות) 22/5/0 בשעה 22:00 על הדשא בבארי הופעה ראשונה בסיבוב הופעות – קיץ ‏2007 דני בסן, יאיר ניצני, יושי שדה, יזהר אשדות, סמי אבזרדל, צוף פילוסוף מחיר כרטיס בהזמנה מוקדמת 85 שקל אריק ברמן: יום שישי 25.05.07 בשעה 22:00 על הדשא של פאבארי מחיר כרטיס בהזמנה מוקדמת 60 שקל כרטיסים במכירה מוקדמת. לאחר מכן המחיר יעלה. בקופות בערב המופע מחיר הכרטיס יהיה מלא. טלפונים לבירורים ולהזמנת כרטיסים: 9949777-08, 7918057-054, 7918039-054.

רב ההופעות אצלנו בתקופה הקרובה הם בדשא..

בקרוב גם יהודית רביץ ומופע ארנבות של ד"ר קספר:) שווה לבוא:)

dcohn

New member
לכל הותיקים בנושא ההופעות..

יש לי שאלה: זה מבאס מדי ללכת לבד להופעה? כי לצערי אף אחד מחברותיי לא אוהבת אותו (לא כמוני לפחות) וקשה לי שלא ללכת להופעה ב-22.5 בזאפה.. עדין לא היתי בהופעה שלו ואני ממש רוצה ללכת.... אוף
מה אני עושה?! אשמח אם תייעצו לי
בתודה
דורין

למעלה