הופעה?

BaNaN

New member
../images/Emo168.gifהופעה?

שמעתי שטאטו מתכוונות להגיע לארץ בחופש הגדול... מישהו יודע אם זה נכון?

buffgirl

New member
אני שמעתי בכלל שהן ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

מגיעות ביום העצמאות.. חוץ מזה, רק שתדעו שהן כבר הגיעו לארץ והופיעו המסגרת אירוע לרוסים או משהו כזה.

buffgirl

New member
סתם שאלה.. ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

אכפת לך לספק לנו מידע על ההופעה? כמו איפה היא? שעה? תאריך מדוייק (כי למי יש כוח לבדוק בימון מתי זה יום העצמאות?)? איפה משיגים כרטיסים? כמה הם עולים? אני יודע לך מאוד.

אמממ

אם הייתי יכולה הייתי עושה את זה... אבל אין לי פרטים מדוייקים...אני רק יודעת שזה ביום העמצאות...אבל אני מתארת לעצמי שתהיה הופעה בתלאביב...ויכול להיות באשקלון (כמו פעם שעברה...)

chen077

New member
למה שהן יבואו עם כל ה...

פיגועים והטרור בשיש לנו בתוך הארץ הזאת!

buffgirl

New member
הן כבר באו פעם אחת, ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

למה שהן לא יבואו פעם שניה? הן כבר הבהירו את העובדה שהן לא שמות על אף אחד, אז הן כנראה יבואו. הסיבה היחידה שאני רואה לכך שהן לא יבואו, היא המלחמה. והיא כבר תיגמר עד אז.

BaNaN

New member
ההופעה הקודמת

שלהם היתה ממש טובה. רק חבל שהם הופיעו באיזה גופיה מסכנה ותחתונים של 2 שקל מהשוק......... אוקצור לחברה שלי יש ידיד, אז האבא של הידיד הוא זה שמביא אותם לארץ ולפי מה שהבנתי ממנה הם יבואו 100 אחוז השנה אבל לא בטוח שביום העצמאות

כן השאלה היא

האם ההופעה הזאת הולכת להיות כמו ההופעה הקודמת במיוחד לעולי רוסיה,או גם לציבור הישראלי הרחב

buffgirl

New member
היה כתוב פעם ב"מעריב ../images/Emo80.gif|מיוחדת|

לנוער" על ההודעה אז אני מניחה שהיא פתוחה.

DilemmaGirl

New member
אני...

אני רוסיה ואני רואה תוכניות רוסית אז עם יהיה פרסומת שהן יבואו אז אני יגיד לכם:) (למי שיש דיגיטל אז ערוץ 95 עם אני לא טועה אז זה ערוץ רוסי-ישראלי כזה ותמיד שמישהו מגיע מרוסיה להופעה לישראל אז אומרים שם אז עם אני אראה אני יגיד לכם:)

למעלה